Страница 6 от 7 ПърваПърва ... 4567 ПоследноПоследно
Резултати от 76 до 90 от общо 94

DVD DivX Player с HDMI и USB

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    May 2001

Re: DVD DivX Player с HDMI и USB

Ей това според мен е плеърът, който си заслужава внимание. Не знам само как ще стои въпросът със субтитри на кирилица, но по останалите показатели превъзхожда всички ДВД плеъри от този клас.

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

По-скоро този:
    http://www.home-entertainment.toshib...0?opendocument

който е тази новата уж "върха на сладоледа" технология.

4. Senior Member
    Тук е от
    May 2001

500-цата няма USB, а мен напоследък взе да ме домързява да пиша всеки път на DVD-RW като има нов епизод на някой от любимите сериали.

P.S. интересно ми е само на какви пари ще влязат в България, че ме е страх ако го поръчам от вън, да не вземат да го строшат от пощите.

5. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Toshiba не е от най-добре представените марки у нас. Трудно ми е да кажа дали и на колко ще се появят.

6. Member
    Тук е от
    Feb 2006

Не,че го препоръчвам,но е излязал новият модел PANASONIC DVD-S54E-K http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09038345 .

7. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2007

За Тошибата има статия в Hi-Fi магазин явно ще излиза в Бг но нищо не споменават за бг субтитрите ъпскелинга бил някаква разработка на тошиба и пишат че бил добре

8.  

9. Тук е от
    Oct 2005

Тошибата SD580 си има БГ субтитри, чете от USB филмчета и всичко си е ОК. Само че модела е достъпен през гръцкия дилър на марката. Цената е супер оферта - 80 евра.

10. Senior Member
    Тук е от
    May 2001

claudius, я раздуй малко повече. Кой е този гръцки дилър, че сайта на Ideal Electronics е само на гръцки, както и на Intersys.
    Колко реда субтитри чете плеъра, пренася ли автоматично дългите редове?

11. Тук е от
    Oct 2005

Субтитрите са два реда по 50 знака, не пренася по-дългите. Магазина е в Солун, мола "Космос-медитеранио", по-ниския етаж, долу вляво - Public store, 79 евро, 2 год. гаранция. Там освен цялата компютърна и фототехника продават и значително количество електроника от марките Toshiba, Panasonic, Sony, LG, Philips и Pioneer. И то предимно модели, които не се виждат (и не достигат) по нашите ширини.

12. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Сега по празниците ходих в този мол и определено цените са над тези в България. Сравних поне 3-4 телевизора и няколко фотоапарати.
    Преди една година беше обратното - тук беше по-скъпо. Предполагам, че в мола е по-скъпо защото по гръцките онлайн магазини има доста по-ниски цени.

13. Тук е от
    Oct 2005

Зависи...там има няколко големи маркета за техника в които цените варират от порядъка на 100-150 евро. Да не говоря че в Керфур, ако имаш клиентска карта можеш за определени модели да ползваш до 15% отстъпка. Онлайн търговията им доставя на адрес в рамките на Гърция (безплатно за съответния град, ако съвпада с този на доставчика).
    Друг е въпросът че са по-коректни в сервизирането отколкото при нас. Моят телевизор Sony е оттам и е с 4 годишна гаранция от SONY!!!

14.  

15. Тук е от
    Oct 2008

здравейте, интересува ме PHILIPS DVP-5990 и по точно дали dvd player от такъв тип разчитат mkv файлове

16. Member Аватара на TODD
    Тук е от
    Jul 2006
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от donmuftacho
    здравейте, интересува ме PHILIPS DVP-5990 и по точно дали dvd player от такъв тип разчитат mkv файлове
    Не неги разчитат. За самия плеър може да прочетеш тук: http://forum.setcom.bg/index.php/topic,37727.0.html

17. Тук е от
    Oct 2008

мерси за отговора, по принцип искам да си купя такова с hdmi защото и телевизора ми потдържа HD, но щом не чете mkv тогава в dvd формат ли да ги конвертирам и няма ли да се развали така качеството?

18. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от donmuftacho
    мерси за отговора, по принцип искам да си купя такова с hdmi защото и телевизора ми потдържа HD, но щом не чете mkv тогава в dvd формат ли да ги конвертирам и няма ли да се развали така качеството?
    HDMI при двд плеърите е 99% маркетинг и води или до едвам забележимо подобрение на качеството или най-често до влошаването му. Особено при по-евтините плеъри. Плюса е, че ползването на кабел улеснява свързването. По един кабел получваш и звук и ако плеъра и телевизора са от една марка може да ги управляваш заедно, но пак зависи от моделите.
    Конвертирането до ДВД е напълно безсмислено. Гарантирано резултата ще е по-лош отколкото да свалиш филма направо в ДВД, а така или иначе губиш всичко, което иначе ти дава HD.
    Засега единствения ти достъп до HD филми си остава компютъра и няколкото модела HD плеъри от сорта на Tvix, Popcornhour, iStar HD и няколко подобни.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 6 от 7 ПърваПърва ... 4567 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Продавам DVD/DIVX +HDMI Upscaled плеър Toshiba SD-360E
    От panco във форум Приключили продажби
    Отговори: 4
    Последно: 14-03-12, 03:43
  2. DVD/DivX Player Philips DVP5960 HDMI USB
    От Hell във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 183
    Последно: 29-10-10, 12:12
  3. DVD/DivX Player Philips DVP5980 HDMI USB
    От shreker във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 17
    Последно: 08-03-09, 23:57
  4. TOSHIBA SD-360 DIVX HDMI
    От dimlubnik във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 2
    Последно: 23-07-07, 16:31
  5. divx player
    От haa във форум Linux
    Отговори: 4
    Последно: 01-05-03, 22:37

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе