Благодаря вече го направих и всичко е ок.
Благодаря вече го направих и всичко е ок.
определено проблема с 15 минутното изчезване на субтитрите е факт при този модел
Наскоро купих този плеър и това изчезване на субтитрите след 15 минути е ДОСТА дразнещо.
"Решението" на проблема като се вграждат субтитрите преди гледане на филм за мен е страшно дървено и много досадна работа Сметнете общо колко време допълнително ще сте си изгубили, след като изгледате да кажем 500 - 1000 филма - 1000 филма по минимум 2 минути на филм около 2000 минути
Май е по-добре е човек да го върне това изделие и да си вземе по-читаво направен плеър ... от друга страна си викам ами за толкова пари е възможно да има и проблемчета, все пак хората са се хванали и са направили нещо, добре е да им дадем шанс.
Да се надяваме, че производителя ще си дооправи скоро ........... дялкания с брадвата фърмуер.
P.S. незнам дали и при вас, но при мен и дистанционното не е читаво въобще, смених батериите които идват с него но нямаше никакъв ефект - дистанциооното трябва да е точно фронтално срещу плеъра за да има някакъв смисъл от натискането на бутоните въобще.
----
ето няколко съвета за решаване на проблема с изчезващите субтитри побликувани в този форум:
Първоначално публикувано от KrugerПървоначално публикувано от dontaskдовечера ще изпробвам и трите вариантаПървоначално публикувано от dontask
....................................
резултати от теста:
това решение на проблема РАБОТИ!Първоначално публикувано от dontask
И това според тебе на всеки 15 мин. да натискаш бутон на калпавото дистанционно не е по-дървено, отколкото за 2 мин. да си направиш филма с вградени субтитри и да не се занимаваш повече?Първоначално публикувано от lubo777
Ами моя плеар тотално се скапа почна да забива, да нечете двд формат, xvid,usb и то почна да забива,на дисплея ми му изгоря почти всичко ,на 10 месеца е ,имам още 1 двд на него нищо му няма. ами то е 50 на 50 дали ще искара 1 -2 години, иначе е много добро двд то .направо скача в сервиза дано да го оправят или заменят с друго.
Хм, вече 1 година го имам ,но проблеми с субтитрите не съм имал никога,дали защото е от 1-те,Лудия твоето мнение?
rony67 твоето е от старите с големия процесор MTK ,затова нямаш проблем .Информация за всички собственици на ELITE PV 335 , ELITE PV 377 , ELITE PV 4000 вече проблема със субтитрите е решен за тези модели , моля обърнете се в наи-близкия гаранционен сервиз за подмяна на firmware .Извършва се напълно безплатно
Напишете как да се разпонава новия и стария модел с бутоните на дистанционото и прикачете исо файла с фърмуера, или па к да чакаме румънците да свършат работата
Благодаря ти за информацията . Моят модел е PV-4000USB. Ще пробвам следващата седмица в бургаския сервиз и ще пиша за резултата.Първоначално публикувано от ELITEBGSERVICE
Ако ти откажат ъпдеит на fw се оплачи в главния сервиз в София , телефоните са написани на гърба на гаранционната карта.Ще видиш че ще има резултат .В момента съм сменил на 5 двд-та 335 и 2 двд-та 4000 с малките дистанционни и проблема с изчезващите субтитри е отстранен.Първоначално публикувано от bandev
Смениха ми двд с ново и като го пуснах след 10 15 минути субтитрите спряха ,направо полудях, сега пак им го нося в сервиза да си го оправят .
А има ли начин да се качи някъде новия фирмуеър, защото моето ДВД е в чужбина, просто не е удобно да се връща оттам само за префлашване...
В началото в бургаския сервиз не бяха чували, че има нов фирмуер за pv-4000 usb. След консултация със София го качиха, но им отне една седмица. Разликата е в подверсията:
Подверсия 00.03.44.5C - стария фирмуер
Подверсия 00.03.47.20 - новия фирмуер
Пробвах го на няколко филма и се оказа, че проблема със субтитрите е решен.
Благодаря още веднъж на ELITEBGSERVICE .
За нищо ,и на теб .Дано да нямаш проблеми с двд-то.И още един съвет за всички решили да посетят сервизите на ELITE ,задължително носете диск с проявяващ се проблем с субтитрите и няма да имате проблем с ъпгреида на двд-то в сервиза .Трябва да се работи на сигурно .Първоначално публикувано от bandev
Още веднъж да попитам, няма ли да се качи някъде в интернет този ъпдейт?Първоначално публикувано от Ivo Wolfen