Първоначално публикувано от
dvdsub Днес занесах DVD - то в сервиз (Пловдив) за смяна на frimwear, техникът ме изгледа с разбиране (явно запознат с проблемите на този модел), НО ми обясни, че в сервиза отговаряли само за хардуера не и за софтуера и по принцип не сменяли frimwear - и, освен това нямало нов официален frimwear за този модел.
Питам го аз - ми тогава какво да правя, ще го бракуваме ли, а той с доловимо задоволство ми казва, че не мога да искам смяна на продукта заради неработещи Divx субтитри, защото това било бонус, а той плеяра си бил за DVD - та и заради неработеща функция за пиратски филми нямало смяна.
Направо ме вкара в размисъл
, питам - ми тогава кво правим, отговора беше - ще чакаш да излезе нов frimwear
, още малко щеше да ми каже да си взема друго DVD (както се изрази - ако беше за 140 лв., а не за 60 лв. - нямаше да имаш проблеми) и да си кютам Елита до нов софт, та да мога после да си го ползвам с кеф
Накрая за да е пълна минавката ми казва, че ако ми сменят frimwear - а, съм щял да загубя гаранцията
. При тази лека съпротива видях, че нещата така и така са в киреча и му изкарах
инфото от нета за новия frimwear (официален ли е или не - все тая) и учтиво го помолих да се обади в София и да провери имали такова чудо или не, за моя изненада човекът кандиса и каза, че ще да види какво може да направи ...
Въпросът със загубването на гаранцията остана отворен
, дано поне като го взема да работи ....
А за симпатягите от Elite - какво да кажа, така се гради имидж, пускаш на пазара що годе читав продукт, после вкараваш по-нов, дето си е скапан от всякъде, старите клиенти дръпват плувката, отделно си спираш и уеб сйта да не ти теглят майни всеки ден, махаш всякакъв съпорт за продукта и това е - маркетинг от виша класа