Аз го намирам за липса на мозък.Днес отрицателен, а след два дена. .....
Аз го намирам за липса на мозък.Днес отрицателен, а след два дена. .....
Хубаво е, че мислиш така...щеше да е ебаси и скуката ако всички мислихме по един и същи начин...Трепал ли си някога хлябарки?
До 12:00 часа са тествани 828 хиляди души , от които 7947 са положителни , което е около един процент.
Čítajte viac: https://domov.sme.sk/c/22521581/koro...1-10-2020.html
Поне ще минат на челни места в Европа по брой тествани. Освен за статистиката друга полза няма.
Хората които правят скрита реклама и внушения за пари, са особено скучни.
И най-лесно продукт се пробутва на уплашен човек или на такъв който е вкаран в стресова спешна ситуация.
Ако човек има достатъчно акъл, отдавна още от малък ще е идентифицирал тази манипулативна чужда тактика, използвана например от телефонните изманици или пък в е-пощенските злонамерени писма в стил "сметката ви е опразнена и заключена, въведете нов код" - вкарваш човека в спешна ситуация и притъпяваш вниманието му и чувството му за критичност (ако той изобщо има такива).
... за бай германец от текста става въпрос, не за теб ... относно манипулацията де
Всеки начинаещ водопроводчик, ако иска да е успешен, трябва да научи от малък "правилото на водопроводчика".
Което правило гласи "с клиента ще уточнявате цената в началото, докато все още теча си тече, а не след като бъде запушен". Защото като има действащ теч, клиента е в спешна ситуация и под стрес и е готов на много неща. А когато теча вече е оправен, вече няма нищо спешно, няма стрес и клиента става критичен към извършената работа ... и т.н.
Същото и с думите на немския доктор и много показателното му последно изречение - което преведено без стрес е "плащай или го духаш".
Този пост е редактиран от MitkoS; 31-10-20 в 20:54.
та тези 8000 или 40-45к ако се запази процента до понеделник ще са карантинирани и няма да заразяват никой. Ако се направи още един тур след 14-на дни ще се извадят от социално обръщение за 10 дни и тези, които ( "днес са отрицателни, а след два дни" ) ....това със сигурност ще помогне много за натиска върху здр система без необходимост от локдауни....при цена под 5 долара за тест дори е и финансово оправдано...има и друга реалност: нашата - всеки се оправя сам, докато хуя си пренарежда чекмеджетата....
Бойко нали всеки ден се тества и чак на 7-8 тест излезе положителен. Така че от такива масови тестове няма смисъл. Има смисъл ако всеки го тестват в продължение на 10 поредни дни и през тези 10 дена не контактува с никого.
Няма как да ме убедиш, че 45к носители разхождащи се по улицата и влизащи в офиси магазини ресторанти следващата седмица е по добре от 45к носители изолирани вкъщи....
Този пост е редактиран от Tommorow; 31-10-20 в 19:38.
Естествено това е невъзможно. Дори и да е възможно какво правим с границите и преминаващите ги?
А нещо напоследък се омълчаха корона скептиците. Май понамаляха останаха само най-закалените в конспирациите...
Да не се уплашихте бре? Споко в болниците място няма ама нали и корона няма, какво толкова...
Преминаващите границите и тях трябва да ги затворят 10 дена в някоя барака на границата и всеки ден да го тестват.
И тук си прав.Аз на много хора разправям,че футбола им е скучен,че колите им са боклуци(пък те си ги вземат 2.3 или кой знае коя) употреба и заплатите им не са големи.....не са много умни и им се чудим защо не са и бедни като нас.
Добре е ,че поне има някой да ме разбере.