Доброто законодателство изисква правилата да са в синхрон с правата и свободите на гражданите в обществото. Правилата не са "свещенна крава". Щом чрез определени "правила" се погазват конституционни права и свободи, значи тези "правила" просто са вредни. Законите в правовата държава трябва да не са в противовес с правилата, но вредните правила не гарантират спазване на законите, а тъкмо обратното - тяхното неглижиране и погазване. Особено вредни са "правила", писани под диктовка и целящи създаване на страх в обществото. Защото точно това гледаме ежедневно - системно плашене на хората, за да са лесни за манипулации. Колкото повече страх има в едно общество, толкова по-лесно може да бъдат употребени и подчинени хората. Ако на теб ти се живее в страх и си готов да се подчиняваш на всякакви идиотски прищявки, представени като "правилата", то на мен това не ми е по вкуса. И е хубаво, че не съм единствен. Хубаво е, че има немалко хора, на които им пука за свободата. Надявам се, с времето, все повече хора да осъзнаят, че са жертви на една организирана мащабна операция, чийто цели са доста по-различни от това, в което се опитват да ни убедят. Надявам се човечеството, все пак, да не допусне като във филма "Стената", да бъде "смляно в мелницата на Системата".