Тя и антиковид терапията доста спомага. Включително и за постковид синдроми. ("спомага" в смисъл прави увреждания)
На дясната ръка нормално имам 10-15 места където да се ръчне абокад. По време на болничния престой, след петия ден вливки, съдовете на дясната ръка почнаха да ме болят, дори и там където не са слагани абокади, но там където са пътищата на влятото лекарство. После смяната на абокад стана трудна, в смисъл, че при убождане за нов абокад съда се "трошеше". Последния абокад успяха да го монтират от шестия опит - наложи се да е от външната страна на ръката на място което ти самия не можеш нормално да видиш без огледало.
А от левокса, след ковида имах болки в сухожилията точно над колената - не можех да клекна докрай без да извикам от болка. На левия крак тия болки изчезнаха след шестия месец, а на десния след шест седмици по-късно.
ПП.
Съдовете на дясната ръка се възстановиха с малки изключения, но трябваше да мине известно време. А и краката също - 15 клякания не ме затрудняват тия дни
-------------
Някакъв паралел можеш да видиш в отмяната на вече взето вчерашно решение.
... което по принцип аз лично не го намирам за нещо лошо, щото всеки може да вземе решение и по-късно да го забележи като грешно с новопостъпилата информация.
И по-принцип, в "учебниците" пише, че няма най-правилно решение, от което следва, че всяко решение е правилно към момента на вземането му и според наличната информация към този същия момент.