Между ваксинирани и положителни за ковид има разлика. Какво ще засичат на ваксинираните. Вида на ваксината. Пък и надали има някакво значение. Никой няма да инвестира в подобно начинание. Най-много да им проверяват сертификатите по баркод скенера.
Между ваксинирани и положителни за ковид има разлика. Какво ще засичат на ваксинираните. Вида на ваксината. Пък и надали има някакво значение. Никой няма да инвестира в подобно начинание. Най-много да им проверяват сертификатите по баркод скенера.
Този пост е редактиран от VanDan; 06-08-21 в 12:29.
Да си чувал за биорезонанс и резонансни честоти на здрави и увредени клетки? И методи за диагностика и лечение на тази основа? Това откритие е още от тридесетте години на миналия век.
Благодарение на лекарите откривателят първо е съсипан психически, а после и ликвидиран. Списъка на резонансните честоти, открити от него е изчезнал.
Прочети и това и пак ще коментираме:
https://bilkolechenie.bg/page/biorezonans
https://lionfidelitybusiness.com/%D0...8%D0%BD%D0%B0/
Този пост е редактиран от Lupus; 06-08-21 в 10:20.
Чували сме , но съм и виждал едни мармоти да увиват шоколади , така , че нищо ново под слънцето.
Добре де някой като ти представи нещо такова за истина не ти ли светва лампата, че този човек те има за много тъп и затова ти пробутва такива нелепи неща като истина, това не те ли обижда? Другия вариант е да не искал умишлено да обиди интелигентността ти, а той самият да е жертва на някой възползвал се от IQ-то му и по този начин да го е превърнал в разпространител на фалшиви новини. Ако е второто и действително ти е приятел се опитай да му помогнеш без да му казваш директно, че е тъп, защото това ще го амбицира да доказва обратното и ще се увърти в още повече конспиративни теории.
"Е те такова животно нема!" казал шопа, като видял жирафа в зоопарка.
А на теб не ти ли светва лампата, че попадаш в капана на ограниченото знание и мислене?
Създаването на подобен скенер не противоречи на физичните и биофизините закони. Въпрос на научни изследвания и конструктивно решение е създаването му.
PS. Ето едно четиво, където на достъпен език е обяснен принципът: https://www.medbio-bg.eu/bg/filmi-8/istoriqta-na-r-rayf
<a href="https://www.medbio-bg.eu/bg/filmi-8/istoriqta-na-r-rayf" target="_blank" rel="nofollow">
Този пост е редактиран от Lupus; 06-08-21 в 14:29.
Смятам , че имам акъл и знания , придобити от медицинското ми образование , две специалности ( едната е образна диагностика - точно тя използва доста от физиката ) и две години специализация в чужбина. Чел съм доста публикации за различни нови методи за диагностика и лечение. Някои са доста интересни , но засега са само в сферата на хипотезите. Има доста псевдоучени , които си мислят , че като използват думи като квантова физика , резонансни честоти и тем подобни , могат да убедят хората , че са открили нещо коренно различно и уникално. Повечето бъркат основни и фундаментални физични закони . Примери много. Клетките се управлявали от електромагнитни полета , а те се управляват и си взаимодействат чисто химически. Резонансните честоти ( каквото и да значи това ) били изгубени завинаги , но сега знайни и незнайни фирми произвеждат апаратура и ги използват повсеместно. Фотоните , които са квантово-вълново функция на ЕМЛ трудно проникват навътре в материята, камо ли да диагностицират и лекуват. Квантовата физика е доста трудна материя , малко хора я разбират и точно затова са податливи на нови научни хипотези. Разбирам , че хората страстно се нуждаят от нещо , което да реши с магическа пръчица всичките им страдания , но поне засега няма как да стане.
P.S. Лично аз за 30г. опит като лекар не съм срещал човек излекуван по този начин.
P.P.S. Дори и да имаше такава техника , лекуваща раковите заболявания , управляващите най малкото щяха да си я запазят и лекуват себе си и близките. И нямаше Стив Джобс да се лекува при бразилски шамани.
Този пост е редактиран от bisval; 06-08-21 в 14:37.
Е щом Сульо е видял жираф във зоопарка и Пульо акула в морето аз що да не вярвам, че Баба Пена си отглежда жирав и акула в гарсониерата. ..... а да за малко да забравя, Това го знам от един приятел, а неговия приятел е син на баба Пена.
Що не вземете да си изясните теориите с ваксините. Последно с ваксините ще ни чипират или ще ни заразяват да мрем? Защото ако ни чипират и трепят едновременно означава, че сами си заравят чиповете в земята.
Има ги и тези опити, но света на технологиите е в непрекъснато развитие. Има много открития и технически решения, които умишлено се прикриват, за да не се нарушат огромни финансови интереси. Пример - новия тип ваксини срещу Ковид 19, които стъпиха на разработки от преди десетина години.
Вярваш ли в диагностичните възможности на ядрено-магнитния резонанс? Какъв е неговия принцип на работа?
Само за това не съм много сигурен…Фотоните , които са квантово-вълново функция на ЕМЛ трудно проникват навътре в материята, камо ли да диагностицират….
А Lupus си е привърженик на алтернативната медицина, която е много хубаво нещо ….. докато си здрав .
Представи си , знам. Но понятието резонанс , използвано при този метод няма нищо общо с теорията на биологичен резонанс в споменатите от теб публикации. При ЯМР се използват способността на водородните атоми да приемат енергия и да променят спиновете си - това е ъгъла на въртенето им. След премахване на въздействието и при връщане в първоначалното състояние , отделят енергия и тя се улавя от антени в апарата . По този начин се създава един вид карта на водородните атоми в изследвания обект .
Нали се досещаш защо се позовавам на този тип публикации? Иначе съм добре запознат с резонансните яления в техния физичен смисъл. Има много неща около тях, които са неизвестни за широката публика. Просто са военни разработки. Както например стоят нещата и с торсионните полета.
Как мислиш? Дали едно болестно състояние може да се лекува само по един единствен начин?
Този пост е редактиран от Lupus; 06-08-21 в 15:49.
Уважаеми Лупи, това прочетохте ли го. Моите уважения към вашите многостранни интереси към загадъчно починали откриватели, билките и енергийните полета, но дълбаете в грешна посока. Обсъжданият казус не касае диагностика на заболяване, разлика болен-здрав, а дали може на границата в САЩ да установят дистанционно дали пътник Х е ваксиниран или не. Не искам да ви обидя, но правите ли разлика между откриване на болен (заразен) и дистанционно откриване дали сте или не сте ваксиниран с една от няколкото разрешени ваксини. Единственото, което различава здрав ваксиниран от здрав не ваксиниран е наличието на АТ. При условие, че все пак ваксинираният е образувал такива, а не ваксинираният не е имал естествено придобити от среща с вируса. И втората евентуална разлика е хипотетичният скенер да засича в тялото загадъчни частици Х от самата инжектирана ваксина. За второто се върти конспирацията тук. Че има хипотетичен "чип" във ваксините и наличен хипотетичен скенер на всяка американска граница го засича и решава дали си или не си ваксиниран. Чипът във ваксините - това е версията, която вълнува народа. А не енергийните полета на милиардите на брой и многото различни видове клетки в човешкото тяло
А и доколкото съм запознат през годините, военните разработки са предимно как да убиваме и увреждаме хора, а не да ги лекуваме. Чак в последствие някои военни разработки може да минат и за хуманна употреба. Да кажем и военната медицина има опит при радиационни увреждания, масивни травми основно от огнестрелни оръжия и експлозии, бойни отровни вещества.
И правите ли разлика между диагностика и лечение. Хипотетичните методи, които биха помагали за диагностиката, най-често нямат нищо общо с лечението. Ако въобще знаем такова.
Този пост е редактиран от VanDan; 06-08-21 в 18:03.
Ще съм кратък, за да не се правят спекулации с това, което се опитвам да обясня:
1. Ако е намерен начин за дистанционно откриване дали един човек има АТ то създаването на такъв скенер е технически възможно.
2. Дали той е ваксиниран или преболедувал няма значение за целта, за която би се ползвал в случая.
3. Така описан, такъв скенер би могъл да работи на изложения в цитираните от мен източици принцип. Това не изключва възможността да е и на друг принцип, но не и на RFID tag.
4. Начина, по който е представена информацията тук е в стил ЕЖК, но това не я прави задължително невярна.
5. Толкова от мен по въпроса. За останалото има Google!
PS Апопо, това в цитата, подчертано в червено лекар ли го е писал???
Този пост е редактиран от Lupus; 06-08-21 в 19:19.