Лупи, батка с риск да те засегна за пореден път (не е нарочно), но всякакви елементарни теми и постове ги обръщаш на сериозно, намесваш винаги някаква голяма наука, тайни разработки на неоценени учени, прословутите секретни военни разработки и т.н. Никой не се интересува в горния случай за хипотетична наука, тайни медицински открития и т.н., а за конспирации и чипове във ваксините. Никой в момента няма реална полза да инвестира и да ти създава скенери, за да открива по летищата в САЩ дистанционно АТ (не съм чел никъде да е известен дистанционен метод за откриване на АТ, още повече спрямо точно конкретен вирус) и то само да даде заключение дали си ваксиниран или не срещу Ковид19. Да откриват дали си заразен или не има някаква хипотетична полза. Но дали си ваксиниран няма нищо толкова специално. Самите АТ не са показател, че си ваксиниран. Хората въртят такива приказки само и единствено заради "чипа".
Доколкото виждам това червеното съм го писал аз и съм лекар, доколкото помня. Може да не съм на нивото ти, но колкото толкова. Караш ме да влизам в обяснителен режим, въпреки че не съм длъжен да ти се обяснявам, като на пряк военен началник или партиен секретар, на какъвто приличаш понякога. Във всекидневната медицинска практика с методите за образна диагностика откриваш патологии. А най-често с хирургия, медикаменти, имобилизация, ако щеш и билки, иглотерапия и т.н. ги лекуваш. До колкото можеш разбира се. С цитирания по-горе ЯМР ми откриха дискова херния и стеснение на гръбначно-мозъчния канал. Но мисля, че ти е ясно, че с апарата за ЯМР нищо няма да си лекувам. Или операция, или класически медикаменти - вливания, инжекции, през устата и т.н. Може разбира се и физиотерапия. Също така в моята работа с едни методи правим имунохематологични изследвания на пациенти (примерно КУМБС), но ги лекуваме с трансфузии, лекарства, костномозъчни трансплантации и т.н. Разбира се, че се ползват с лечебна цел и чисто физичните методи, например лъчетерапията (включително и с радиоизотопи) и физиотерапията. Да, основните физични закони са едни и същи, но апаратите и тяхната имплементация са различни.
Лупи, успех с тайните научните открития. Аз съм отворена личност. Никога не съм отричал нещо на 100%, но и не приемам всичко ей така от четене на сайтове в интернет.