Тука няма нищо от Фейсбук
Нямам ФБ, никога не съм имал ФБ, не чета ФБ и не се Убразувам от ФБ.
А жлъч и злоба продължава да се лее, не от мен, а от Вас.
Тука няма нищо от Фейсбук
Нямам ФБ, никога не съм имал ФБ, не чета ФБ и не се Убразувам от ФБ.
А жлъч и злоба продължава да се лее, не от мен, а от Вас.
Този пост е редактиран от upscirt; 06-09-21 в 16:39.
Поредният антиваксър трол си завъдихме
Няма смисъл да се спори с тоя...
ситуацията с въпросната голяма новина ще я опиша така:
1. 2013 изобретател заявява патент за "събиране и предаване на биометрични данни"
2. 2017 същия попълва CIP заявка, която се позовава на основната заявка и са допълнени функции, които не са указани в предната заявка, като например "измерване на тролска тъпотия посредством събиране и предаване на биометрични данни"
3. 2020 същия продължава с CIP заявка, където описва, че освен за "измерване на тролска тъпотия, с биометричните данни може да се докаже и ниско IQ или липсата на такова"
2021 някой вади великуту твърдение "ето, измерването на ниското ми IQ е замислено още в 2013 от мръсни гадни соросоиди"
Абе вие луди ли сте да се ваксинирате с експериментални препарати.
Елате на изпитаното лечение - тъкмо ми пуснаха пак Ковидната хилядарка, ама ха….
Е, да, друго е да те нaлеят експериментално с инвермектин , който е още по-непроучен за приложението му върху хора....тук обаче нещо не виждам антиваксърската ярост демонстрирана срещу ваксините....
Този пост е редактиран от Tommorow; 06-09-21 в 21:03.
Време за почивка.
Заповядай пак след месец и подхождай с повече уважение към дискусията.
Много спам, редакция на мненията - така не става тук.
mod. edit
Някъде в началото на темата писах пост и дадох линк, за договорената липса на отговорност на фармацевтичните компании за страничните ефекти за човешкото здраве и живот.
Същото го пусна и във фейса, по повод писанията на един български професор преподавател в университет Остин, Тексас.
На тези на които не им изнася паметта им в много къса и избирателна.
В САЩ отговорността за обезщетение от страничните ефекти на ваксините е прехвърлено върху държавата...
https://www.google.com/amp/s/www.wus...f-eb8536f06058
И това е изрично посочено в договора с който ги финансират за създаване на ваксина.
Щатски адвокати още през май не 2020г. повдигнаха този въпрос публично.
И се противопоставиха.
Отвори ни се шанс България отново да бъде на три морета, другите ще се самозатрият с ваксините и пред нас ще блеснат нови хоризонти.
Търпение братя малко остана.
п.п А Цанков с тези хилядарки дето ще надипли ще си купи гръцки остров вместо нов климатик, ама ако изчака до n-тата ваксинация.
Този пост е редактиран от bobivg; 07-09-21 в 00:19.
Аз също се срещам с много хора и съм на първа линия....само в магазина ми се налага да се размина поне с 100 души....що няма 1к и за мен? Нали по конституция сме равни? Долу тая система, докторите вън....ооо стааа вка!
Вън де, вън,добре.Само острова да взема и изчезвам….
п.с. bobi уцели, наистина някой като ме пита понякога какво искаш - викам им остров, палмите от мен.Че да се махна от тая лудница.
Четох до изречението
"Другаде в ЕС постигат целта си да ваксинират 70% от населението си. Но не и България."
Автор който употребява "да ваксинират населението" вместо нещо от сорта на "населението доброволно се ваксинира до 70%"
не заслужава да бъде четен, нито пък да бъде мерило за каквото и да е. ... просто не е в час и е пострадал от информационните кампании по най-лошия начин - изгубил е представа за това кое е фундаменталното и кое е вторичното вътре в отношенията в обществото.
ПП.
Четох и надолу, но не заради текста, а евентуално за видя причините защо kod цитира този автор.
Та по-надолу има такъв весел бисер (вероятно някакъв правописен лапсус, ама си е бисер)
"логаритмите на Фейсбук за борба срещу фалшивите новини не работят толкова добре на български заради малкия обем информация и заради кирилицата."
А иначе, мога да му отговоря така:
Авторе, не посещавам фейсбук, нямам акаунт там и не чета фалшиви руски новини където и да е, но такива като теб отлепени от повърхността ме правят яростен антиваксър.
Този пост е редактиран от MitkoS; 07-09-21 в 09:26.