Първоначално публикувано от
VanDan Лупи, почти никога не съм бил почитател на алкохола. А от миналата година пък въобще не пия. Ти ако си прекомерен любител на чашката си е твоя работа. Човещинка е. Колко пъти да ти се пише, че никак не те бива в духовитостта, а е леко неподходящо за настоящето да държиш назидателния тон характерен за "дрЪт соц.военен" в дискусията с непознати.
Отново приемаш "на нож" нещо написано свързано с твоя публикация.
Бомбастично, удебелено и с големи букви заглавие - "Лекарство излекува 90% от болните в страната". Да разсъждаваме като в училище върху текст. Първо трябва да има "лекарство". Такова няма - това е експериментален препарат. Второ - трябва да е "излекувало 90% от болните в страната". Предполагам че са десетки хиляди болните в Израел, които са били вече излекувани. А фактите - не се прилага в Израел. Изпитва се в Атина, защото в Израел нямало подходящи (не знам какво означава това) болни. Все още не се знае дали са "излекувани".
И не са подобни сайтове мястото, които да информират за едно ново лечение. Дано да се появи напълно ефективно и безопасно такова, но не съм оптимист, че ще се случи скоро. Почти нищо вирусно не сме успявали да лекуваме добре досега в историята. Ваксините са доста "по-лесни" за създаване от научна гледна точка, от колкото ефикасно и безопасно етиологично лечение за комплексно вирусно заболяване.
(от моя страна с безалкохолна бира).