Та ако попаднеш в реанимация.
едва 10% от настанените в реанимация оцеляват
- - - - - - - - - -
За първи път в България: Мутафчийски се ваксинира с трета доза срещу COVID-19
Та ако попаднеш в реанимация.
едва 10% от настанените в реанимация оцеляват
- - - - - - - - - -
За първи път в България: Мутафчийски се ваксинира с трета доза срещу COVID-19
Ей, изпревари ме тоя генерал бе.….
Не си загубил много. Става все по-очевидно, че за следващите дози ще е необходима модификация на ваксините, ефикасни за новите щамове на вируса,
За съжаление липсват данни колко от тези случай преди колко време са приключили с ваксинациите и с коя ваксина са били вакасинирани. А тези данни започват да стават все по-важни.Шестима от общо 99 починали след усложнения от коронавируса през последното денонощие, са били ваксинирани, сочат данните на Единния информационен портал.
Това прави 6,06% от смъртните случаи. 12,75% от новорегистрираните инфектирани са били напълно имунизирани, или 234 души. 684 пък са новопостъпилите в болници пациенти с COVID-19. 59 от тях имат две дози от ваксините.
Прочети още на: https://www.dnes.bg/koronavirus/2021...4-chasa.504781
Този пост е редактиран от Lupus; 24-09-21 в 18:21.
Вчера друго май споменаха по телевизията, 0.05% , а не 6%
https://coronavirus.bg/
Официалните данни.
6% от починалите са със завършен ваксинационен цикъл, значи може да има и с една доза към онези 93
Бащата се ваксинира преди 4-5 месеца и от тогава все среща някой ваксиниран, който го наплашва до умопомрачение:
--> един му казал, че след ваксинацията влезнал в болница и едва прескочил трапа...
--> друг след като бащата му казал, "Що си толкова отслабнал!" Му отговорил "Биха ми ваксина и получих усложнения от нея и ми изрязаха част от дебелото черво и от стомаха" и продължил "имам още един познат, който докторите го изрязаха по същия начин, след като получи усложнения от ваксината и сега ги съдим".
Бащата хептен се шашардиса...
Добре че още някой не му е казал "Изрязаха ми мъ**та..." че тогаз какво ще правим...
За мен т'ва са щуротии, ама той вярва...
Много идиоти около него, предупреди го да се пази!
Изпратено от моят SM-G975F с помощта на Tapatalk
Мутафчийски не попада в никоя група ,на която се препоръчва трета доза, но щом има ваксини в изобилие няма да се хвърлят.
Имам усещането, че не живеете нормално, все умувате.
Вчера е имало 1904 нови случая, от тях 213 са били ваксинирани(11.19%). Новопостъпили в болница 635,от тях 50 са ваксинирани(7.87%). Умрели са 73, от тях 1 ваксиниран(1.37%).
Ее, чакай сега, кога са били ваксинирани, с коя ваксина, колко са били с фалшиви сертификати и т.н.….?