На всички които филмите им насичат ако имате парола на рутера , пробвайте след като я премахнете дали ще ви насича , при мен когато е отключена мрежата не насичат дори и по големите филми 20 - 30 гигабайта .
Домашний медия сервер (HMS)
PS3 Media server
All share Play /Samsung Link
Serviio
Plex
Twonky
Mezzmo
Друг
На всички които филмите им насичат ако имате парола на рутера , пробвайте след като я премахнете дали ще ви насича , при мен когато е отключена мрежата не насичат дори и по големите филми 20 - 30 гигабайта .
Здравейте!
Как да подкарам субтитри на ЕТ5Е през медия сървър? Пробвах със Serviio и Home media server, но и при двете не ми ги изкарва.
Мерси!
Опитай с PS3 Media Server
настройки инфо на 2-ра стр.
При мен файлове до 2 ГБ (Wi-fi) ги плейва без насичане (2D)
Здравейте,свързал съм телевизора с компютъра чрез LAN кабел и използвам WildMediaServer.
Първият ми въпрос е как мога да настроя програмата така че като включа компютъра и сървъра сам да се включва и да се показва в менщто на телевизора.
Вториа ми въпрос е как да изкарам субтитри на истински Blu-ray филм на телевизора.Имам предвид истински Blu-ray,който като го изтегля има 500+файла в папката и къде сред всички файлове да търся субтитрите.
За автоматичното стартиране, сложи си шорткът на програмата в Start/StartUP и ще се зарежда с пускане на системата. Отностно Блурей филмите едва ли има вграден в телевизора плеър който да плейва безгрижно блурей. Все пак производителите искат да си продават и блурей усройствата
Препоръчайте DLNA сървър за Samsung UE40-5450W
Мисля да ползвам рутер TP-LINK TL-WR740N, който е на 3 метра от телевизора да видя какво ще може да се гледа, ако не ще взимам кабел. Този модел ТВ нали си има вграден Wi-Fi адаптер?
Здравейте! Имам тошиба TL933g как мога да разбера етернет порта ми колко MBps подържа?
Може би е 10/100 .......не вярвам да слагат гигабитови портове.
Ползвам WMS и като му изклуча транскодирането не ми отваря Мкв- а телевизора подържа мкв -Panasonic Tl-l37et5e e модела на телевизора.Докато през Serviio ми изкарва субтитри самоче са много миниатурни на пък си отваря Мкв-то без проблеми и трябва само да му вкарам субтитрите с Mkvmerge за да мога да ги виждам.Някак ви идей?
Някой има ли отговор за настройка на резолюцията с PS3.Филми,които не са с кратна резолюция или близка до 1920х1080(1,77) съответно са разтеглени.Имам функция smart на тв-то,която донякъде коригира формите но не се виждат изцяло субтитрите.
Когато пусна да гледам филм няма субтитри. Субтитрите и филма са с едни и същи имена и са в една папка. Субтитрите са в .srt формат. Използвам Домашний медиа-сервер. От Настройки/Устройства - Viera ET5 Series давам настройки и отивам в менюто за субтитри и има отметка на субтитрите. От какво се получава така и как да го оправя?
Този пост е редактиран от radibg2; 14-01-13 в 10:44.
Да ама като му натисна бутона Options и дам на субтитри и пише, че няма субтитри.
В настройките на ДМС, раздела за субтитри има една опция "транскодирай винаги когато намериш субтитри" сложи отметка пред нея.
Добре. Появиха се субтитрите, но когато са SBS като филма и не се конвертират в 3D. Как мога да го оправя?