Домашний медия сервер (HMS)
PS3 Media server
All share Play /Samsung Link
Serviio
Plex
Twonky
Mezzmo
Друг
При мен ps3 насича супер много какви настройки му се правят?
Той и с Hms се товари. Процесора ми е 4ядрен на 3,7. 6gb ram, видеото sapphire 5870. Не вярвам да не му достига ресурс!
PS3 1.81.0 го пуснах на 1.6 старо едноядрено семпронче и 1ца рам с ХР и си върви без да прекъсва,макар компчето да бере душа.
При HMS забелязох, че ми насича когато има сцени с много зелени цветове, например трева и т.н.
Здравейте, как може да гледам филми чрез dlna , но звука да идва от компютъра, а не от телевизора?
Здравейте! Моля за мнение коя програма е най-подходяща за гледане на филми от лаптоп Тошиба Сателит с процесор Intel(R)Core(TM)2 CPU Т7400, 2.16 GHz, 2.00GB of RAM на ТВ Панасоник TX L42WT50E? WiFi рутерът е на Виваком за фибърнет. Моля за линк за инсталация и евентуални настройки.
Някой може ли да ми каже дали мога да гледам " voyo " през dlna .За информация телевизора ми е LG32LM3400ZA
Поддръжка на смарт-приложения през интернет май няма този тв.
то е ясно че така май няма да стане иначе тв-то се води смарт ,но ме интересуваше дали мога да споделя сайта някак през dlna ,защото с домашний сервер си гледам 3д филми без проблем и затова ме интересуваше за сайт през dlna
Здравейте! Моля за мнение коя програма е най-подходяща за гледане на филми, снимки и музика от лаптоп Тошиба Сателит с процесор Intel(R)Core(TM)2 CPU Т7400, 2.16 GHz, 2.00GB of RAM на ТВ Панасоник TX L42WT50E? Връзката е чрез WiFi рутер TPLink N на Виваком за фибърнет. Моля за линк за инсталация и евентуални настройки. Инсталирах DLNA - Домашния медиа сървър на лаптопа, но немога да я пусна да работи. Бъркам нещо в настройките и немога да пусна субтитрите! Моля за помощ!
Може ли да се пусне на компа KMPlayer и да се експонира на ТВ Панасоник TX L42WT50E чрез някой DLNA?
Този пост е редактиран от vessonik; 01-06-13 в 15:29.
Имам проблем с ползването на Домашний медиа-сервер. Телевизора ми е LG ld750,компа е с Win XP,Рутера е Netgear ,връзката е по LAN.Проблема е че телевизора почти никога не вижда сървара и всеки път трябва по няколко пъти да му задавам търсене на ново устройство като по някога това не помага.Същевременно съм инсталирал още два DLNA сървари PS3 и Mezzmo тях винаги още с включването на телевизора ги има в списъка,та кажете от къде може да е проблема,някаква настройка специфична ли какво?!?