Здравейте на всички! Искам да попитам може ли да извадя субтитри с медиен сървър Twonky Media , като телевизора ми е Philips 9604 и плейера на телевизора (който възпроизвежда ,когато пусна филм на флашка през USB-то) не поддържа субтитри?
Домашний медия сервер (HMS)
PS3 Media server
All share Play /Samsung Link
Serviio
Plex
Twonky
Mezzmo
Друг
Здравейте на всички! Искам да попитам може ли да извадя субтитри с медиен сървър Twonky Media , като телевизора ми е Philips 9604 и плейера на телевизора (който възпроизвежда ,когато пусна филм на флашка през USB-то) не поддържа субтитри?
За да свалите файла, натиснете бутона "скачать".Първоначално публикувано от joroblue
http://sendfile.su/481821
Да стана вече, разбрах как става.Първоначално публикувано от Dominator
![]()
;-)Първоначално публикувано от joroblue
Четох много в тази тема и нищо от това не ми помогна да подкарам филм (чрез Allshare или PC maneger или през който и да е сървър) на Тв самсунг уе32д6500При мен проблема е малко по-различен.Интернетският кабел влиза в нас от там влиза в рутъра, но само минава през него а не дава интернет на рутъра, после отива до суич и от суича по същия кабел по които идва сигнала се връща в рутъра за да даде интернет. От суича излиза друг кабел, който пък дава интернет на компа, а от рутъра излиза кабел, който дава нет на ТВ-то. Имам два IP-та. Имам ВИФИ в цялата къща. Имам нет на компа. Имам нет (безжичен и кабелен) на Тв-то обаче, когато си пусна, някой сървър на компа не ми открива ТВ-то а само някакви други устройства на комшиите. Вече не знам, какво да направя.
Пробвах всичко. Ако някой има идея с удоволствие и благодарности ще приема съветите му !
![]()
Използвам "Домашний медиа-сервер" на ТВ Самсунг УЕ32Д6500 и съм адски доволен. Искам само да попитам ако някой може да ми каже, дали става да се пускат файлове и по кабела, защото аз до сега съм го ползвам само безжично през ВИФИ-то ? Някакви настройки ли трябва да се направят или изобщо не може ?
Ако има LAN порт - може.Първоначално публикувано от spark33
Не ставаПървоначално публикувано от Dominator
Веднага ме изхвърля. Явно трябват някакви допълнителни настройки.
Някой който използва "Домшний Медиа Сервер" Да сподели какви трябва да са настройките за да се възпроизведе ISO Bluray с помощта на транскодиране?
Аз го ползвам и искам да разбера също как става с ISO Bluray и искам да разбера, защо на DVD звукът ми ту спира - ту почва ?Първоначално публикувано от Dominator
![]()
Има ли някаква причина през DLNA филмите, различни от стандартните xvid фомати и mkv, на m2ts и ts, да не излизат субтитрите?
Само при m2ts и ts не ми се показват през Nero Home Media 4? На компа си тръгва, обаче през DLNA не.
Тоест, дори да обърна голям mkv, който има субтитри в m2ts или ts, тогава субтитрите не се показват...
Процедурата е прилагам, понеже незнайно защо на плеъра не му се нравят релийзите на HDRemux (за тези по-големите говоря и се бъгва целия плеър и трябва рестарт от щепсела...)
Та релийза Fast.Five.2011.Extended.Cut.Blu-ray.Remux.1080p.AVC.DTS-HD.MA.5.1-HDRemuX.torrent от замунда не ми тръгва на плеъра и само ако го обърна или в m2ts и ts, тръгва но без субтитри. Това за мен не е проблем, но се чудя къде може да се крие решението на проблема?
Аз също ползвам този сървър,но не съм изгледал до сега нито един филм до края-спират ми между 25-та до 30-та минута.При теб как е и ако не ти спират филмите,то моля обясни!Първоначално публикувано от spark33
На какъв телевизор гледате филмите? Какво устройство използвате?Първоначално публикувано от marfi62
P.S. Ако може някой на моя въпрос да отговори?
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1332695040[/time]_________________________________________________
P.S. Май тук се крие ключа към баракта
Доколкото разбирам ако пусна съдържание от поддържаните контейнери, субтитрите тръгват автоматично... В графата за DLNA/Разширение, докато кодека може да бъде един от изброените, които да се съдържат в опаковката например mkv?
Погледнете подчертаното от мен, аз се опитвам да плейна директно кодека m2ts и се получава да се възпроизведе без проблем, но моята логика която открих защо не ми излизат субтитрите когато плейвам m2ts или ts съдържание, при положение че на един и същи филм с контейнер mkv тръгват, а само с m2ts или ts, субтитрите не излизат, е че субтитрите биха се възпроизвеждали само, ако пускам филма само от поддържания контейнер, а не директно от кодека... Правилно ли мисля?
Та въпреки че се поддържат форматите, дали наистина е това причината да не ми се показват субитрите през DLNA, при възпроизвеждане директно на кодека, а не на поддържащия контейнер?
Много не намирам причина защо така или иначе не ми тръгват субтитрите, ако плейна филм да речем 300.m2ts и субтитри към него 300.srt?
Няма как да пробвах от външен носител, защото използвам DLNA протокола...
Първоначално публикувано от Dominator
Гледам на Toshiba 32 TL 838, а за какво устройство става дума-ползвам HMS-руския;връзката телевизор-компютър става чрез рутер-компютър с рутер се вързват wi-fi,а от рутера до телевизора връзката е с кабел.Първоначално публикувано от Dominator
При положение че използвате кабелна връзка директно до компютъра, не виждам как може да Ви насича?Първоначално публикувано от marfi62
P.S. някой по моя въпрос? https://forum.setcombg.com/index.php...html#msg569258