Той си струва толкова и без намалението ! Мнения из форума им !
HiMedia Q10 Pro - futeko.com - High Performance Media Box. Android Box, Kodi Box, Mini-HTPC. UK Based.
Той си струва толкова и без намалението ! Мнения из форума им !
HiMedia Q10 Pro - futeko.com - High Performance Media Box. Android Box, Kodi Box, Mini-HTPC. UK Based.
Ами не съм ровил кой знае колко ама ...минимум 240-50 го гледах
Плеъра не е от евтините и има защо ! Имал съм модели , но времената бяха други , Андроида не вирееше по тези устройства още и телевизорите бяха " тъпи " !
сравнен със zidoo x9s ?.....`насочилсъм се към тези модели....beelink sea I също но по разни ревюта нещо не се справяше добре
Здравейте, бих искал да Ви попитам за мнението Ви относно ТВ боксовете. Искам да си взема нещо подобно, ще го ползвам главно за филми през Kodi както и малко hbo go и приложението на булсат. От прочетеното до тук разбрах че най добре да е поне с 2 гб рам и 16 гб вътрена памет, иска ми се да има и поддръжка на софтуера.Можете ли да ми предложите някакви модели като максимално мога да отделя до 130 лв. Четох добри отзиви за beelink gt1 и засега съм се спрял на него, но ако вие имате друго мнение съм готов да го прочета
Благодаря Ви предварително.
Всички по-нови модели почват от 2 ГБ рам/16ГБ ром и с процесор Амлоджик С 912 , това е най-евтиния вариант , откъм по-нов хардуер и пари .Марки бол , но с качествена софтуерна поддръжка и форуми , са по-малко .
Беелинк-а е добър избор , престижен производител в областта на тези джаджи , софтуерна поддръжка , форум , доста потребители , и цена добра - това е добър избор .
Иначе клонинги има доста , по-евтини са , но са но нейм , не че не работят ,ама по-нов фирмуер е мечта , става и от други модели , ама си има и риск да се брикне устройството и ще си ....подпираш книгите с него .
И ако ти се чете виж темите из форума - модели , линкове , отзиви , да не се потретваме !
Здравейте, имам въпрос относно характеристиките на Wi Fi при ТВ боксовете. Има ли разлика между 5GHz и 5,8GHz. В смисъл, може ли рутер с характеристики 5GHz да работи с ТВ бокс обявен 5.8GHz?
Ако вече е коментирана темата във форума, моля ориентирайте ме.
Благодаря.
Аз купих H96 Pro Plus Android 7.1 ТВ Box Amlogic S912 Octa core 3 г рам 32 г вградена памет 2.4 ГГц/5.8 ГГц Wi-Fi H.265 4 К Отт TV Box PK X96 Smart Box за 120 лв. след като го отворих му открих още 2 USB по съвет на руснаците сега го разучавам.
Този пост е редактиран от antyox; 25-09-17 в 23:02.
здравейте,малко помощ в избора на тв бокс с андроид за гледане на онлайн тв:
https://m.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_607542.html
https://m.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_503488.html
здравейте, някой да има впечатления от този бокс може ли да му се сложи български
https://www.gearbest.com/tv-box-mini...056.html?wid=4
Имай в предвид, че не е чиста Андроид, а Андроид ТВ ОС. Има и плюсове и минуси. Най големият минус е броят приложения, достъпни за тази ОС (няма даже и браузер). Винаги има вратички, как да се ползват всички приложения, но си е занимавка.
Но като цяло в добър бокс за парите си.
Изпратено от моят SM-G950F с помощта на Tapatalk