Любопитно - защо не са пуснали 37" плазма?!?
Има и по стар модел 32pc52 излезе към края на 2007г.на практика това бе първата 32инчова плазма в света.Тук във форума май съм срещал нейни притежатели.Първоначално публикувано от lazarus18
Хм,мина ми после през акъла,че все пак може да е изключение.Извинявам се.
Четейки какво казва този експерт осъзнавам следното:Първоначално публикувано от lazarus18
- Плазмата на LG не била лоша, само дето е малко и е по-лошо черното от Пайнер и Панасоник - Кои модели има предвид тоя експерт? Че тези плазми са ДВА пъти по скъпи от този телевизор.
- Нямала Full HD - че може и без него в повечето време
- Нещо му треперел образа и виждал ореоли - да не ги гледаме от 50 см тези телевизори !
- Това с Деинтерлисиг режима направо ме разсмя няма да го коментирам
- Имало обичайните проблеми като при всички плазми - е защо тука не казва, че има проблемите като при Панасоника ?
Не знам ..... тия Голдстар никога не съм ги харесвал. Не харесвам продукцията им и не бих купил такъв телевизор. Модела не го познавам и не искам да го коментирам.
Просто се разсмях на това какви коментатори на техника имало по света. Но тоя "Експерт" е пълен профан дето пълни списанията с плява и главите на хората с буболечки ! Lazarus кажи му името на тоя да не му чета в бъдеще оценките![]()
Да бе, профан. Това е може би най-уважаваия сайт за професионални ревюта.
Всички тези минуси на този модел са ясно видим и съм ги забелязал още преди да изкарат тяхното ревю.
На Панасоника се отпечатват образите в пъти по-бавно, всички модели след PV70 имат по-добро черно от на LG, за Pioneer даже не искам да говоря. Цената на LG_то в момента е даже по-висока от на съответния Panasonic.
Шума от панела и PWM noise не се забелязват изобщо при PV80. Това че на практика не поддържа 24р също е вярно. Както и че не засича Film съдържанието и от там не успява да направи деинтерлейсинг при HDMI, а това автоматично значи, че половината от резолюцията се губи.
Изобщо модела е пълен провал и единственото, с което превъзхожда PV80 е добрите настройки за цвят и дизайна.
Значи...
Вече от 4 седмици имам 42PG3000 - предпочетох го пред 6000 поради - 1.не е изцяло стъклен и 2.за разликата в цената да добявя по-добре едно двд с дивХ от усб. А и звука на 3000 ми хареса повече, н.з. що
hristobotev e напълно прав - тея /а и всички други - не казват нищо конкретно/. Звука изобщо не кънти, стойката си е стабилна и на място, тунера си е супер - разбирайте - нормално си лови. Отпечатване има - съгласен съм с всички, ама чак да е проблем - вижда се на тъмен екран само, при ИЗКЛЮЧЕН тв! Дизайна е мнооого по-добър от на ПВ80 и отзат изводите са по-достъпни на ЛГ-тата. Черното - по-слабо е - вярно, но засега го гледам на слаби характеристики на картината - както съветвате - но като се усилят - картината добива нужната дълбочина и се възприема много приятно! Цената - не е по-висока от аналогичните Панасоници - а точно обратното! Това за насичане на картината от/заради плазмата - не виждам как може да стане ?!? Спокойно може да се ползва като единствен монитор за комп. От раз си тръгва на 1024/768, като не мога да кажа същото за PV80, което се нз защо иска да е първи монитор за да работи нормално на 1024/768 или си иска 1280/720 - т.е. на 720р - там няма проблеми /да не ми е куца бройката/!?! Един кавал в ТМ ми вика че имали 6-7 върнати бройки от тоя модел ЛГ - аз нямам проблеми никакви с ТВ-то. Ако някой иска да пита нещо друго - с радост ще отговоря /когато посетя форума де/
Ай със здраве, че съмна![]()
П.С. малко подробности +плюс е, че дистанционното на ЛГ-тата са супер- лови и изпод юргана
и включваш с едно натискане докато при Панасониците и Самсунг е доста смотана ситуация -натискаш кат хамав 1 минута, че да тръгне!
- минус за ЛГ, че нямат авто аспект и трябва да си нагласяш картината при различните източници на картина - малко навик трябва - докато при PV80 - AUTO ASPECTa върши супер работа /е с малки изключения/