Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор LG ?

Гласували
384. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" LCD и по-малко

23 5.99%
  • 32" LCD

142 36.98%
  • 37" LCD

69 17.97%
  • 42" LCD

123 32.03%
  • 47" LCD

23 5.99%
  • 55" LCD

4 1.04%
Страница 115 от 151 ПърваПърва ... 65105113114115116117125 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,711 до 1,725 от общо 2263

LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Feb 2010

Re:LG LCD - PDP / Faq, обсъждане,мнения

Благодаря много за препоръките и файловете.Тази вечер ще се заиграя по-сериозно с картината.
    А нещо по другия ми въпрос за....как е по-добре да се изключва тв-то само от ДУ или нацяло от захранването,ако не се използва през деня.

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от schumisv
    Благодаря много за препоръките и файловете.Тази вечер ще се заиграя по-сериозно с картината.
    А нещо по другия ми въпрос за....как е по-добре да се изключва тв-то само от ДУ или нацяло от захранването,ако не се използва през деня.
    Изцяло от захранването е по добре. В следният ред
    1. Изключване - от бутона на самият телевизор и после от копчето на разклонителя.
    2. Включване - от копчето на разклонителя и после от бутона на телевизора.

Телевизорът, аудио уредбата или DVD плейърът могат да бъдат големи консуматори на ел. енергия, дори в моментите, в които не ги използвате. Те консумират ел. енергия и в състояние на покой (stand-by режим). Ако е възможно, изключвайте ги напълно от щепсела.

4. Тук е от
    Feb 2010

Благодаря ти hristoslav2.Както винаги абсолютно ясен отговор... .
    М/у другото точно по твоя посочен ред на изключване го изключвам и аз ,от както съм си взел новото тв.Но просто се чудех да ли е добре това изкл.Но вече

5. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Не съм го гасил никога моя от копчето. Включително и като ходя до морето за няколко седмици.
    От някаква извратена гледна точка за спестяване може и да си заслужава. За 12 часа изгасения телевизор ще изхаби около 1 ст.

6. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2010
    Живее в
    Велико Търново

Сега платката ми е GP-DVB-EU ,нямам спомен то4но каква бе6е старата за сажаление,но сам сигурен 4е бе6е не6то друго и по далго името и!!!!!!!!Имам големи самнения 4е е от някакав друг модел ТВ с орязани функции.Дали може някои да ми каже каква би трябвало да е.???ТВ е ЛХ5000

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от barnett
    Сега платката ми е GP-DVB-EU ,нямам спомен то4но каква бе6е старата за сажаление,но сам сигурен 4е бе6е не6то друго и по дълго името и!!!!!!!! Имам големи самнения 4е е от някакав друг модел ТВ с орязани функции.Дали може някои да ми каже каква би трябвало да е.???ТВ е ЛХ5000
    Стига с тази паника!! Телевизора ти работи ли?? Работи!! Какво повече искаш?
    Нещо което не е предназначено за твоя телевизор няма как да му пасне.
    Ето чети и търси...

Service Manual 42LH5000
    http://depositfiles.com/files/6elxwck9w
    ******************.com/files/25355505...__42LH5000.pdf
    http://www.megaupload.com/?d=J2YJ72LE

8.  

9. Тук е от
    Feb 2010

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Не съм го гасил никога моя от копчето. Включително и като ходя до морето за няколко седмици.
    От някаква извратена гледна точка за спестяване може и да си заслужава. За 12 часа изгасения телевизор ще изхаби около 1 ст.
    Неее... гледната ми точка не е за спестяване на 1 ст.а просто правилното експлатиране и съответно щаденето на тв-то като цяло.Звучи малко предантично,но аз съм си такъв.Въобще не съм си мислил за пестене спрямо ЕВН.

10. Member Аватара на JovaniJo
    Тук е от
    May 2009

Цитат Първоначално публикувано от barnett
    Сега платката ми е GP-DVB-EU ,нямам спомен то4но каква бе6е старата за сажаление,но сам сигурен 4е бе6е не6то друго и по далго името и!!!!!!!!Имам големи самнения 4е е от някакав друг модел ТВ с орязани функции.Дали може някои да ми каже каква би трябвало да е.???ТВ е ЛХ5000
    При смяната с нова платка е така. Това е сервизното име на телевизора заредено в новата ти платка по точно новия фирмуер. От менюто EZ-Adjust от функцията за модел и сериен номер си вкарай оригиналните. Модела и серийния номер са отзад на капака на етикета.

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от JovaniJo
    При смяната с нова платка е така. Това е сервизното име на телевизора заредено в новата ти платка по точно новия фирмуер. От менюто EZ-Adjust от функцията за модел и сериен номер си вкарай оригиналните, не че има някакво значение за телевизора. Модела и серийния номер са отзад на капака на етикета.
    Само не си прави експерименти да въвеждаш серия и модел различни от оригинала /изписаните отзад/. Рискуваш да блокираш телевизора!

12. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2008

Здравейте.Може ли някой да даде мнение за LG 50PS3000 или да ме упъти ако има такова във форума.Един коледа си го е харесал .Не иска самсунг а за панасоник G10 не му стига бюджета.Та затова ме интересува LG-то как се справя с SD сигнала и как е като цяло.Човека не е претенциозен но държи да е голям.Ще гледа предимно спорт и филми.

13. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2010
    Живее в
    Велико Търново

Благодаря,JovaniJo, за то4ното обяснение!6те го променя ,но като си набавя от сервизните ДУ някое.Сега така да си стои 4е ако стане някои фал оттарвам световното.Важно бе6е да знам 4е е каквато трябва и е от модела ми?платката/.Благодаря отново.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Mar 2010

barnett Защо не престанеш да барникаш там където не ти е работата. По-добре първо се консултирай : дали ако въведеш други данни на компоненти
    различни от от монтираните на телевизораДАЛИ ТОЙ ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА РАБОТИ.
    ОТИДИ до сервиза и попитай дали и ако могат да ти активират заключените екстри и си плати за удоволствието без да рискуваш.
    Мисля ,че приключението което преживя с "умървения" телевизор би трябвало да ти е за урок.

16. Тук е от
    Apr 2010

Цитат Първоначално публикувано от schumisv
    Неее... гледната ми точка не е за спестяване на 1 ст.а просто правилното експлатиране и съответно щаденето на тв-то като цяло.Звучи малко предантично,но аз съм си такъв.Въобще не съм си мислил за пестене спрямо ЕВН.
    Именно като не го гасиш се щади повече. При всяко пускане какво прави...

17. Тук е от
    Feb 2010

При всяко пускане,при напълно изкл. тв от захранването му се подава първоначално напрежение и след това се пуска от ДУ.А спрян само от ДУ той е в режим stanbay т.е тв-то е в готовност т.е постоянно му се подава някакво напрежение на тв-то.И всяко колебание на напрежение и особенно при тези бури и гръмотевици..според теб кое по щадящото за тв-то.

18. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2010
    Живее в
    Велико Търново

ОК 6те отида в сервиза и там да го настроиват.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Blu-Ray Player LG / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 104
    Последно: 21-10-16, 17:49
  2. Ferguson / FAQ - на първа страница, мнения, обсъждане
    От hristoslav2 във форум Сателитни, кабелни и ефирни приемници
    Отговори: 4
    Последно: 08-07-16, 18:42
  3. Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1357
    Последно: 05-05-11, 12:07
  4. Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1760
    Последно: 26-12-10, 16:39
  5. Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 2567
    Последно: 07-12-10, 15:16

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе