Ето обещаните от мен по-подробни снимки относно БНТ HD,което всъщност е ...
Das Erste HD/първа немска/....след снощната бразилска самба
[img width=800 height=600]http://img130.imageshack.us/img130/2706/dsc02666h.jpg[/img]
Uploaded with ImageShack.us
[img width=800 height=600]http://img80.imageshack.us/img80/3543/dsc02667w.jpg[/img]
Uploaded with ImageShack.us
Здравяейте !
От промоцията в Метро - LG 32LD350 . Някакви отзиви ?
Здравейте,
От доста време следя форума и темата и много приятно впечатление прави колко много компетентни съфорумници пишат тук.
Ето и за моя проблем:
Имам LG 26LH200, благодарение на инструкциите тук даунгрейднах фърмуера и активирах USB-плеъра, след това качих 3.55 и всичко е повече от прекрасно. Но видях, че има и по нов фърмуер – 3.65 – и ъпдейтнах. Забелязах обаче, че с новия фърмуеър(3.65) цветовете са някак по ярки и наситени. Някъде по нагоре из мненията и някой друг беше писал че е забелязал подобно нещо. Това обаче не ми харесва особено защото е малко неестественно, освен това се губи детайлноста на много светлите обекти, например небето много често е почти бяло, както и на много тъмните. Това с регулиране на контраста не може да се регулира.
И сега проблема:
Оказа се, че в настройките на картината опцията „съветник за картината” е станала неактивна, тоест не мога да я избера иначе всичко друго си е по старому. Съветника ми трябваше именно за калибровка на картината. Между другото търся и някакви външни шаблони които да кача на флашката или софтуер за калибровка на картината но не намирам. Реших да върна стария фирмуер с 7 пъти fav – върна се поне според това което показваше телевизора на менюто за софтуерната версия на tv-то, а промяна в картината никаква все едно продължаваше да бъда с 3.65. Има ли някакъв начин да мога да изкарам съветника на картината, че малко ме е страх да подменям вече фърмуерите като” носни кърпички”.
Първоначално публикувано от schumisv
[size=10pt]Това "БНТ HD" във Варна по MSAT Cable го гледаме на Sky sport HD и ZDF HD и Das Еrste HD[/size]
Мда и ние в Ямбол също...но нямаме Sky sport HD.Много ме е яд, ама кода праиш и на немските съм доволен все пак заради мачовете.
Не пипай повече ,освен ако не излезе нов фърмуер.Първоначално публикувано от ganimed
Здравейте,
пиша ви по повод проблемче с LG32lc2r:
при стартиране на телевизора от дистанционното ми изписва съобщение, че не може да намери твърдият диск, ако го оставя така не се случва нищо и не се показва картина, а ако променя каналите от дистанционното (например две три натискания за промяна на канал) се появява картината.
Въпросът ми е има ли лек за това проблемче ?
Благодаря ви предварително.
Модела 32lc2r ли е или 32lc2rr.32lc2r няма хард диск.Ако е 32lc2rr не помня дали имаше в менюто форматиране на харда ако има пусни го ако можеш ако не носи го на сервиз на LGПървоначално публикувано от djackomo
Грешката е моя, модела е 32lc2rr.Първоначално публикувано от icogen
Здравейте, някой от вас дали знае паролата за достъп до сервизното меню на LG производство след 05.2010 г. (сменили са 0000).
Благодаря предварително!
Пробвай със 0413Първоначално публикувано от krstbu
Благодаря на hristoslav2 за бързия и точния отговор
Да точно това е ввярната комбинация. Благодаря още един път.
Само дето не писа ,дали си успял да влезеш в сервизното менюПървоначално публикувано от krstbu
Здравейте,
По съвет на потребител от форума се насочих към 42LD450. Разгледах го на място в магазина, хареса ми и мисля за окончателна покупка. Моля ако има собственици на този модел да споделят директни впечатления от работата му. Благодаря предварително!