Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор LG ?

Гласували
384. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" LCD и по-малко

23 5.99%
  • 32" LCD

142 36.98%
  • 37" LCD

69 17.97%
  • 42" LCD

123 32.03%
  • 47" LCD

23 5.99%
  • 55" LCD

4 1.04%
Страница 113 от 151 ПърваПърва ... 63103111112113114115123 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,681 до 1,695 от общо 2263

LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2010

Re:LG LCD - PDP / Faq, обсъждане,мнения

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Честито
    Откъде го намери това БНТ HD ? /БНТ си излъчва SD сигнал./ На кой оператор си?
    От Blizoo са платили бая парички за правата за излъчване на БНТ и друг оператор не може да излъчва HD-то.Реално БНТ нямат HD канал,просто сигнала който си идва от ЮАР в HD се излъчва директно от Blizoo,и след световното няма да има такъв канал,поне докато не се оборудват с HD техника и не минат търговете за цифровизация,или до следващо събитие което се снима в HD и БНТ имат права за него и ги продадат на някой.Тя и таксата им за HD пакета на Blizoo е бая за нашите стандарти общо 45лв излиза всичко,ама кефа цена няма така че който си е фен едва ли ще го бутнат 45 кинта.Ама в БГ на хората не им се плаща много за кабелна,то и на повечето оператори не си заслужава да им се плаща,все някви проблеми изникват.Миналата седмица спорих с някви селяндури тъпи,които имали собствена кабелна тв по някви села и ми обясняват как на сонитата им бил кофти цифровия тунер и имало проблеми,а аз им казвам че проблема си е техен и идва от това че техниката им е боклук, крадат телевизий от сателитите без да плащат и че изобщо не им е работа да се занимават с нещо което не разбират,ама спори ли се със малоумници.Казвам им че едва ли във Финландия,Швеция,Великобритания и други нормални държави хората имат проблеми с това нещо,но не успяха да разберат за какво им говоря и избягах от безсмисления спор.Това е БГ. карат CL-и,S-kласи,А8-и и т.н.заведенията пълни,ама 1.50 на ден за кабелна много.

2.  

3. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Тук не е мястото да обсъждаме кабелните оператори , но ще вметна ,че въпросният HD пакет идва със слаб сигнал и на някои от каналите пикселизира и насича , както в мрежата на Евроком така и в тази на КТ -София. Опитите да бъдат извикани да оправят нещата за сега са безмислени , записват и не идват/заети са да връзват нови клиенти-риби/. И доста от SD пакетите имат същият проблем , та за тези неуредици 45лв. за сега не ги заслужават ,нищо , че иначе качеството е много добро.

4. Тук е от
    Dec 2004

"ми обясняват как на сонитата им бил кофти цифровия тунер" .И на мен техниците наБлизу се опитаха да ми пробутат този номер. Пояснявам: За цифрова телевизия има DVB-T(terestrial),C (cable) S (satellite) H (handheld) тунери. Декодерите за цифрова телевизия СЛЕД тунера поддържат или само MPEG2 или MPEG2 +MPEG4 декодиране. Близу излъчва в MP4. По-старите сонита поддържат само MPEG2 и за това HD телевизията излиза само като звук.

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

6. Тук е от
    Feb 2010

Цитат Първоначално публикувано от mariankolev
    Разбирасе че разбирам .Изборът ти в такъв случей е чудесен.Отново да ти е честит и повече голове да се гледат
    Благодаря ти много.Голове да се надяваме че ще има,но и много 1080р филми гарантирам че ще има.Айде

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

за собствениците на новите плазмени модели
    http://forum.ixbt.com/topic.cgi?id=62:17304-17#563

8.  

9. Тук е от
    Jan 2010

Знам, че не е тук мястото, но ако някой сподели нещо ще съм благодарен...
    Преди около час, БНТ HD изчезна при мен, остана само Audio. Дано проблема не е при мен, но другите HD канали работят...

става въпрос за София, Лозенец, мрежа на Евроком сега blizoo.

10. Тук е от
    May 2010

Цитат Първоначално публикувано от july70
    Знам, че не е тук мястото, но ако някой сподели нещо ще съм благодарен...
    Преди около час, БНТ HD изчезна при мен, остана само Audio. Дано проблема не е при мен, но другите HD канали работят...

става въпрос за София, Лозенец, мрежа на Евроком сега blizoo.
    Здравей.
    Аз съм в Люлин бивша Кабелтел и БНТ HD вървеше през цялото време. Сигурно е локален проблем.
    А LG-то доста често пикселизираше, но на Евроспорт НD си е екстра. Транспондерите са различни и сигурно проблема е в мрежата.
    Знам, че не му е тук точно мястото, но има ли колеги с LH5000 и HD пакет да споделят впечатления от машината. Как се държи на по-слаб или по-силен сигнал?

11. Тук е от
    Apr 2010

Здравейте,
    имам един въпрос, който искам да споделя с вас:
    Забелязах, че в меюто "НАСТОЙКА" на ТВ (LG 42LH7000), бяха изчезнали опциите: Софт. Обновяване; Диагностика, както и неактивните CI информация.
    Успях да ги "видя" отново след ресет на настройките (фабрично нулиране).
    Та въпроса ми е, как се постига този ефект- аз ли съм избрал нещо, или има някаква друга зависимост, спрямо избрани настройки?

П.П. Сега обаче, опциите: Ръчна Настойка и Ред. Програма- са неактивни?

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от ivo_s
    Здравейте,
    имам един въпрос, който искам да споделя с вас:
    Забелязах, че в меюто "НАСТОЙКА" на ТВ (LG 42LH7000), бяха изчезнали опциите: Софт. Обновяване; Диагностика, както и неактивните CI информация.
    Успях да ги "видя" отново след ресет на настройките (фабрично нулиране).
    Та въпроса ми е, как се постига този ефект- аз ли съм избрал нещо, или има някаква друга зависимост, спрямо избрани настройки?

П.П. Сега обаче, опциите: Ръчна Настойка и Ред. Програма- са неактивни?
    Да беше прочелFAQ в началото на темата

Как да настроя цифровият тунер за LCD и плазма?
    От списъка с държави меню- избирате страна Финландия - или страна страна ---- (четири минуса) така работят всички опции. Така ще ви отключи цифровия тунер и ще ви даде и възможност за сортиране на програмите и радиата от цифровия пакет.
    - Меню - Настройка - Ръчна настройка - DTV - задавате честота , скорост и модулиране ( взети от кабелния ви оператор )
    Внимание!!! В менюто за държава не трябва да се избира България,Сърбия,Румъния,Албания !!
    Интересното е че ако изберете България за държава, не само опцията за цифров тунер липсва ами и изобщо менюто става друго няма опции Booster, Software Update, Cl Information и Diagnostics !!

13. Тук е от
    May 2010

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Да беше прочелFAQ в началото на темата

Как да настроя цифровият тунер за LCD и плазма?
    От списъка с държави меню- избирате страна Финландия - или страна страна ---- (четири минуса) така работят всички опции. Така ще ви отключи цифровия тунер и ще ви даде и възможност за сортиране на програмите и радиата от цифровия пакет.
    - Меню - Настройка - Ръчна настройка - DTV - задавате честота , скорост и модулиране ( взети от кабелния ви оператор )
    Внимание!!! В менюто за държава не трябва да се избира България,Сърбия,Румъния,Албания !!
    Интересното е че ако изберете България за държава, не само опцията за цифров тунер липсва ами и изобщо менюто става друго няма опции Booster, Software Update, Cl Information и Diagnostics !!
    Това значи ли, че и езика на менюто не трябва да е бг.

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Не е задължително. Ако не ме лъже памета -може да се избират различни позиции за държава и език на менюто.

16. Тук е от
    May 2010

Не зададох въпроса, като трябва.Да, може да се избира различна държава и език на менюто, обаче това отразява ли се на функционалността на менюто. Нали някой неща ги няма в бг менюто.

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Не знам. Пробвай с двата варианта и ще разбереш дали се променят функциите в менюто.

18. Тук е от
    Feb 2010

За тези който се чудят как да си направят място за по-голям тв.Е съответно трябва да разполагат и със съответния модел библиотека от преди доста година.Показал съм мястото на премахване на съответния така да се каже "елемент",което е ключовата точка за по-големия размер.Така аз при първоначалния ми замисъл за покупка на 32"...стигнах до това решение и в крайна сметка си купих 42LD550.Като проекта не е завършен..трябва да се изравни сътветното място на манипулация

Uploaded with ImageShack.us

М/у другото вече гледах АВАТАР.Изчаках да си взема тв-то и тогава да му се насладя в цялата му прелез.Макар че сюжета си беше краден...визулно доста ми хареса

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Blu-Ray Player LG / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 104
    Последно: 21-10-16, 17:49
  2. Ferguson / FAQ - на първа страница, мнения, обсъждане
    От hristoslav2 във форум Сателитни, кабелни и ефирни приемници
    Отговори: 4
    Последно: 08-07-16, 18:42
  3. Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1357
    Последно: 05-05-11, 12:07
  4. Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1760
    Последно: 26-12-10, 16:39
  5. Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 2567
    Последно: 07-12-10, 15:16

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе