Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор LG ?

Гласували
384. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" LCD и по-малко

23 5.99%
  • 32" LCD

142 36.98%
  • 37" LCD

69 17.97%
  • 42" LCD

123 32.03%
  • 47" LCD

23 5.99%
  • 55" LCD

4 1.04%
Страница 142 от 151 ПърваПърва ... 92132140141142143144 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,116 до 2,130 от общо 2263

LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2010

Re:LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

взех си 42ld750 и сега го разучавам, пуснах му кабел и казва, че няма нов firmware (сега е с 03.05.07). Не намирам никъде skype (не че ми е притрябвал, но си е глезотия). Някакви съвети ?

2.  

3. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от ivanpet
    взех си 42ld750 и сега го разучавам, пуснах му кабел и казва, че няма нов firmware (сега е с 03.05.07). Не намирам никъде skype (не че ми е притрябвал, но си е глезотия). Някакви съвети ?
    Честито!Отличен избор.Ако чакаш да качи нов фърмуер от кабелната май няма да стане, поне аз не съм чул.Трябва да си го свалиш от някой линк тук, обаче моя съвет е първо много добре разучи телевизора, проучи какво би ти донесъл новия фърмуер и ако не си наясно с плюсовете не пипай нещо ,което си работи .

4. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2010

Цитат Първоначално публикувано от nkd
    Честито!Отличен избор.Ако чакаш да качи нов фърмуер от кабелната май няма да стане, поне аз не съм чул.Трябва да си го свалиш от някой линк тук, обаче моя съвет е първо много добре разучи телевизора, проучи какво би ти донесъл новия фърмуер и ако не си наясно с плюсовете не пипай нещо ,което си работи .
    той си проверява онлайн като му нагласиш интернет-а, така че ако се появи , появи се иначе нямам желание да му дърпам. Аз го закачих през hdmi-то към единия ми лаптоп и мисля довечера да го видя на какво е способен с някой mkv. Черното е повече от прилично (brightness съм свалил на 30), има известни неравности на подцветката по края,но предполагам това е нормално (примерно на бяла картина изглежда леко сивкава). И така, като пусна и тв сигнал ще видя как е със SD (и мачовете най-вече).

5. Member
    Тук е от
    Aug 2007

И аз съм със същият ТВ. Досега от менюто Software Update не ми е давало, че има нова версия. Тегля си от компютъра на флашка и с нея качвам. В момента съм с версия 03.06.01 и разлики с предните 2 версии не съм открил, освен, че на тази версия липсва информацията за отработени часове в менюто Customer Support.

6. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2008

Здравейте,инсталирах програмата на Нокиа Н95,телевизора LG32LD350 тръгна,нито ме пита за парола нито нищо.Всичко работи без сервизно меню.Някой да ми помогне със съвет бих му бил доста благодарен? Готово.Оправих се с доста четене.

7. Тук е от
    Aug 2005

Възможно ли е да се нулира UTT, понеже днес ми пристигна LG 42LD450 поръчан online от Техномаркет и не беше облепен с найлони което ми се стори странно, но UTT е нула.

8.  

9. Тук е от
    Nov 2010

Успях!!!!
    Пробвах метода с диода нищо не стана.
    След това пробвах метода с RS232 програмата показана тук: http://lgusb.wikispaces.com/#a315
    и пак не успях.
    И на края реших да ползвам най-обикновена терминална програма за RS232 комуникация.
    Предадох следните команди:
    af 0 ff и получих отговор: f 00 OK8c04x
    след това предадох:
    af 0 0cc 040
    и рестартирах телевизора и ... xvid през USB беше разрешен.

Настройките на RS232 програмата:
    Baud Rate: 9600
    Parity: NONE
    Data bits: 8
    Stop bits: 1
    Flow control: NONE

Enable CR
    Enable local echo

Ако някой знае RS232 командата за изкарване на сервизното меню на екрана, моля нека я каже за да я пробвам.

П.С модела на моя телевизор е 37LD420

10. Тук е от
    Nov 2010

Какво ще кажете за LG 32 LD 450 -769 leva ? Правилен ли е избора ми или предложете нещо за тия пари.

11. getzov
    Guest

Цитат Първоначално публикувано от alcant
    Какво ще кажете за LG 32 LD 450 -769 leva ? Правилен ли е избора ми или предложете нещо за тия пари.
    Ако си го поръчаш онлайн от Технополис ще ти го доставят за 730,55+10 лв. за доставка.
    Прикачени файлове Прикачени файлове

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от waspa
    Здравейте,инсталирах програмата на Нокиа Н95,телевизора LG32LD350 тръгна,нито ме пита за парола нито нищо.Всичко работи без сервизно меню.Някой да ми помогне със съвет бих му бил доста благодарен? Готово.Оправих се с доста четене.
    Честито

http://www.tvfreak.cz/forum/showpost...2&postcount=11

13. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2008

Искам да изкажа благодарностите си на всички които се грижат за този форум.Наистина информацията събрана тук е от огромна полза за хората които са обикновенни юзъри-като мен.Благодаря

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2010

Цитат Първоначално публикувано от getzov
    Ако си го поръчаш онлайн от Технополис ще ти го доставят за 730,55+10 лв. за доставка.
    и ще ти донесат някой боклук, аз в ТМ ги накарах да ми разопаковат 3, имаше драскотини и мъртви пиксели. Познай къде ще отидат тези бройки.

16. Member
    Тук е от
    Mar 2010

и ще ти донесат някой боклук, аз в ТМ ги накарах да ми разопаковат 3, имаше драскотини и мъртви пиксели. Познай къде ще отидат тези бройки.
    Вървиш си с късмета явно. Аз съм купувал няколко неща и никога не съм разопаковал. Това значи, че не вярваш в късмета си и съответно той те предава
    Всичко е до начин на мислене!

17. Тук е от
    Nov 2010

Да споделя моите впечетления за телевизора LG 37LD420, общо взето съм доволен, но има едно много дразнещо нещо. Когато сменям канал винаги в горния ляв ъгъл се появява един светъл правоъгълник, и след 2-3 секунди сменя канала. Има ли начин да се изключи тази опция?
    И друго нещо което малко ме притеснява виждам, че цифровия тунер има DVB-T/C та се чудя има ли MPEG4?

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от kristruda
    Да споделя моите впечетления за телевизора LG 37LD420, общо взето съм доволен, но има едно много дразнещо нещо. Когато сменям канал винаги в горния ляв ъгъл се появява един светъл правоъгълник, и след 2-3 секунди сменя канала. Има ли начин да се изключи тази опция?
    И друго нещо което малко ме притеснява виждам, че цифровия тунер има DVB-T/C та се чудя има ли MPEG4?
    Има DVB-T/C MPEG4

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Blu-Ray Player LG / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 104
    Последно: 21-10-16, 17:49
  2. Ferguson / FAQ - на първа страница, мнения, обсъждане
    От hristoslav2 във форум Сателитни, кабелни и ефирни приемници
    Отговори: 4
    Последно: 08-07-16, 18:42
  3. Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1357
    Последно: 05-05-11, 12:07
  4. Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1760
    Последно: 26-12-10, 16:39
  5. Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 2567
    Последно: 07-12-10, 15:16

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе