взех си 42ld750 и сега го разучавам, пуснах му кабел и казва, че няма нов firmware (сега е с 03.05.07). Не намирам никъде skype (не че ми е притрябвал, но си е глезотия). Някакви съвети ?
взех си 42ld750 и сега го разучавам, пуснах му кабел и казва, че няма нов firmware (сега е с 03.05.07). Не намирам никъде skype (не че ми е притрябвал, но си е глезотия). Някакви съвети ?
Честито!Отличен избор.Ако чакаш да качи нов фърмуер от кабелната май няма да стане, поне аз не съм чул.Трябва да си го свалиш от някой линк тук, обаче моя съвет е първо много добре разучи телевизора, проучи какво би ти донесъл новия фърмуер и ако не си наясно с плюсовете не пипай нещо ,което си работи .Първоначално публикувано от ivanpet
той си проверява онлайн като му нагласиш интернет-а, така че ако се появи , появи се иначе нямам желание да му дърпам. Аз го закачих през hdmi-то към единия ми лаптоп и мисля довечера да го видя на какво е способен с някой mkv. Черното е повече от прилично (brightness съм свалил на 30), има известни неравности на подцветката по края,но предполагам това е нормално (примерно на бяла картина изглежда леко сивкава). И така, като пусна и тв сигнал ще видя как е със SD (и мачовете най-вече).Първоначално публикувано от nkd
И аз съм със същият ТВ. Досега от менюто Software Update не ми е давало, че има нова версия. Тегля си от компютъра на флашка и с нея качвам. В момента съм с версия 03.06.01 и разлики с предните 2 версии не съм открил, освен, че на тази версия липсва информацията за отработени часове в менюто Customer Support.Първоначално публикувано от ivanpet
Здравейте,инсталирах програмата на Нокиа Н95,телевизора LG32LD350 тръгна,нито ме пита за парола нито нищо.Всичко работи без сервизно меню.Някой да ми помогне със съвет бих му бил доста благодарен? Готово.Оправих се с доста четене.
Възможно ли е да се нулира UTT, понеже днес ми пристигна LG 42LD450 поръчан online от Техномаркет и не беше облепен с найлони което ми се стори странно, но UTT е нула.
Успях!!!!
Пробвах метода с диода нищо не стана.
След това пробвах метода с RS232 програмата показана тук: http://lgusb.wikispaces.com/#a315
и пак не успях.
И на края реших да ползвам най-обикновена терминална програма за RS232 комуникация.
Предадох следните команди:
af 0 ff и получих отговор: f 00 OK8c04x
след това предадох:
af 0 0cc 040
и рестартирах телевизора и ... xvid през USB беше разрешен.
Настройките на RS232 програмата:
Baud Rate: 9600
Parity: NONE
Data bits: 8
Stop bits: 1
Flow control: NONE
Enable CR
Enable local echo
Ако някой знае RS232 командата за изкарване на сервизното меню на екрана, моля нека я каже за да я пробвам.
П.С модела на моя телевизор е 37LD420
Какво ще кажете за LG 32 LD 450 -769 leva ? Правилен ли е избора ми или предложете нещо за тия пари.
Ако си го поръчаш онлайн от Технополис ще ти го доставят за 730,55+10 лв. за доставка.Първоначално публикувано от alcant
ЧеститоПървоначално публикувано от waspa
http://www.tvfreak.cz/forum/showpost...2&postcount=11
Искам да изкажа благодарностите си на всички които се грижат за този форум.Наистина информацията събрана тук е от огромна полза за хората които са обикновенни юзъри-като мен.Благодаря
и ще ти донесат някой боклук, аз в ТМ ги накарах да ми разопаковат 3, имаше драскотини и мъртви пиксели. Познай къде ще отидат тези бройки.Първоначално публикувано от getzov
Вървиш си с късмета явно. Аз съм купувал няколко неща и никога не съм разопаковал. Това значи, че не вярваш в късмета си и съответно той те предаваПървоначално публикувано от ivanpet
Всичко е до начин на мислене!
Да споделя моите впечетления за телевизора LG 37LD420, общо взето съм доволен, но има едно много дразнещо нещо. Когато сменям канал винаги в горния ляв ъгъл се появява един светъл правоъгълник, и след 2-3 секунди сменя канала. Има ли начин да се изключи тази опция?
И друго нещо което малко ме притеснява виждам, че цифровия тунер има DVB-T/C та се чудя има ли MPEG4?
Има DVB-T/C MPEG4Първоначално публикувано от kristruda