Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор LG ?

Гласували
384. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" LCD и по-малко

23 5.99%
  • 32" LCD

142 36.98%
  • 37" LCD

69 17.97%
  • 42" LCD

123 32.03%
  • 47" LCD

23 5.99%
  • 55" LCD

4 1.04%
Страница 140 от 151 ПърваПърва ... 90130138139140141142150 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,086 до 2,100 от общо 2263

LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jan 2010

Re:LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Не е от настройките. Оказа се че това е често срещан проблем с Blizoo и вградените DVB-C, не само на LG. Не е изравнена силата на с-ла в целия спектър. Аз имам подобрен проблем, който съм описал по-напред в темата.
    Опитай да въведеш ръчно транспондера(честотата) на липсващите канали. Може да го видиш от приемника, ако още е в теб.
    При мен това даде резултат за 2 транспондера, които автоматичното търсене не прие.

p.s. И разбира се, се обади а Blizoo. Може да имаш късмет, да пратят техник, аз го чаках над 1 месец Но даже и тогава положението обикновено се закърпва.

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от karmolis
    пробвах и с други страни, все тая. как да проверя сигнала на програми, които ги няма?
    Натисни бутон I -info на дистанционното- трябва да се появи бар лента с името на програмата, предаването, часа и две цветни ленти. Горната лента е за качеството на сигнала ,долната за силата на сигнала.
    Последвай съвета по-горе на july70 за ръчното въвеждане на честотите.

4. Тук е от
    Nov 2010

ок, мерси, ще пробвам довечера. а защо с кам-а качеството на аналоговите е по-лошо отколкото с приемника, какво мога да направя?
    п.с.а дали няма някъде списък с честотите, че приемника ми е напълно разкачен...

5. Тук е от
    Jan 2010

CAM-a няма отношение и не се ползва за аналоговите канали.

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от karmolis
    а защо с кам-а качеството на аналоговите е по-лошо отколкото с приемника, какво мога да направя?
    п.с.а дали няма някъде списък с честотите, че приемника ми е напълно разкачен...
    Ка модула с картата е само за цифровите програми/няма нищо общо с качеството на аналоговите такива/. За тяхното приемане в този случай отговаря аналоговият тунер и видеопроцесора на телевизора.

7. Member
    Тук е от
    Sep 2010

Цитат Първоначално публикувано от mboto
    Здравейте,
    Спрял съм се на LG32LD420, обаче виждам, че LG32LD450 e близък като цена. Сравнението между двата не дава никави разлики обаче. Единствено има 2 кг разлика в теглото. Някой има ли представа дали има и дрги разлики и кой от двата телевизора е по-добрият избор?
    Разликата е ,че LD420 има от двете страни(отгоре и отдолу) по 2 говорителя ,общо 4, а LD450 има само от едната страна(от горе) 2 говорителя. Също така 450 има и intelligent sensor ,за по малко потребление на енергия в зависимост от осветеността на стаята.

https://www.youtube.com/watch?v=nkXTJILmUzw#ws ей тука може да видиш за какво става дума за сензора.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Sep 2009

karmolis: Сложи страна Унгария там тунера на ЛЕ серия е с най дълак обхват ас съм със ле7500.........

hristoslav2 : Кажи някой трик ако знаеш за пускане на някоя допълнителна екстра на моето лг ле7500 .

10. getzov
    Guest

Цитат Първоначално публикувано от anatolias
    След много четене се престраших да активирам DIVX, MP3 и снимки на LG 26LD320. Телевизорът е произведен юни 2010г. и с DOWNGRADE на софтуера 3.15 на серията LG LH2000,3000,4000 се получи. Как става
    1.Сваляте си това: http://4storing.com/8ehjz9/3baed4f22...2da11f84f.html
    2.Записвате на USB Flash drive папката LG_DTV
    3.Включвате флашката в USB входа на телевизора и натискате MENU от дистанционното след това поставяте курсора на иконата OPTIONS -БЕЗ ДА ВЛИЗАТЕ В ПОДМЕНЮТО и натискате СЕДЕМ пъти бутона FAV(най-долния десен).
    4.Ще ви излезе меню с версията на софтуера за флашване (в случая 3.15.00).
    5.Натискате бутона ОК - телевизора започва инсталация и като достигне 100% се саморестартира и готово. Вече имате достъп до сервизното меню.
    6.След вход в сервизното меню (с натискането на бутоните ОК на ДУ и ТВ заедно) отивате САМО на Tool Option 3
    и задавате на JPEG/MP3 стойност 1 а на DIVX стойност HD.
    Кодът, с който се отвори сервизното меню беше 0000. После върнах 3,65 чрез следният способ - натискаме бутона "меню", поставяте курсора на подменю "Опция" (БЕЗ ДА ВЛИЗАТЕ В НЕГО !) След това от дистанционното натискате 7 пъти "9". На екрана ще се изпише "възстановяване завършено". Трябва да се изключи ТВ от ДУ и след повторно включване, той ще си е заредил сам началната версия 3,65, която е в него, но вече с отключен плеър.Телевизора ще ви предложи да пресканирате каналите, фърмуера ще е резервният.
    Благодаря на всички, които помагат с информация.
    Някой пробвал ли го е ?Интересува ме дали ще стане на 32LD420. Иначе изглежда най-лесния метод. Доколкото разбрах ,се качва фърмуер 3,15 за LH .

11. Member
    Тук е от
    Dec 2004
    Живее в
    София - Младост

Преди да правиш каквото и да е, запознай се внимателно с информацията от първата страница. Отговори #4 и #6.

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от naumovi
    hristoslav2 : Кажи някой трик ако знаеш за пускане на някоя допълнителна екстра на моето лг ле7500 .
    Не знам нищо за активиране в този модел.

13. getzov
    Guest

Цитат Първоначално публикувано от ppbgbg
    Преди да правиш каквото и да е, запознай се внимателно с информацията от първата страница. Отговори #4 и #6.

Изчел съм целия форум, питам защото няма еднозначна информация за плейъра на LD420.

Току що видях това-
    http://lgusb.wikispaces.com/#Virtual
    много интересно -излиза че с универсално дистанционно (за по няколко лева) може да се влезе в серв. меню.
    Не е изпробвано !

14.  

15. Тук е от
    Jan 2010
    Живее в
    Сандански

getzov ще се опитам да Ви помогна. Наблегнато Ви е да прочетете форума и аз съм на това мнение, но по внимателно. Във форума има описани няколко начина за влизане в сервизното меню, включително с универсално дистанционно, какъв е модела и от къде да си го закупите в България, даже с няколко модела дистанционни. Има и варианти на влизане с "двата светодиода", с телефон с инфрачервен порт и програмата Psiloc irRemote, и др. Аз лично влизам по два начина с "диодите" и помоща на GPS, и телефон Нокия Н73. Това са методи, по мое мнение по-малко рискови от колкото да върнете стария софтуер на телевизора, но Вие си решавате. Надявам се да съм бил полезен. Успех.

16. getzov
    Guest

Цитат Първоначално публикувано от firemangg
    getzov ще се опитам да Ви помогна. Наблегнато Ви е да прочетете форума и аз съм на това мнение, но по внимателно. Във форума има описани няколко начина за влизане в сервизното меню, включително с универсално дистанционно, какъв е модела и от къде да си го закупите в България, даже с няколко модела дистанционни. Има и варианти на влизане с "двата светодиода", с телефон с инфрачервен порт и програмата Psiloc irRemote, и др. Аз лично влизам по два начина с "диодите" и помоща на GPS, и телефон Нокия Н73. Това са методи, по мое мнение по-малко рискови от колкото да върнете стария софтуер на телевизора, но Вие си решавате. Надявам се да съм бил полезен. Успех.
    Благодаря ти. Ще опитам първо метода на Anatolias ,а ако не стане -със диоди, но мисля да ги вържа към изхода на слушалките на компютъра,четох за този начин.
    трябва ли диодите при работа да светват(на звуковия файл), това го проверявам с камера на GSM. Защото тези не светват изобщо.Има ли значение как са обърнати?

17. Тук е от
    Nov 2010

Zdraveyte az sam nov na tozi forum.
    Onzi den si kupihme televizor. LG 37LD420.

I re6ih da mu otblokiram XVid prez USB.
    Taka sarfirayki v google popadnah na tozi forum. Poneje nyamam universalno distancionno
    re6ih da mu prezaredya firmware s versiya 03.15.00 kakto e opisano vav foruma.
    Originalnata verisya na firmware na nashiya televizir e 03.03.08.
    I taka downloadnah firmware ot tozi sayt http://lgusb.wikispaces.com/#a315 oba4e kato
    se probvam da go instaliram vse mi dava 4e fayla e "corrupted" .
    Predi da zapisha fayla formatirah fla6ka na FAT32, sazdadoh foldera LG_DTV i zapisah tam
    tozi fayl V3.15.00_EU_ALL_0.1.50.97_flash.epk.

Kajete kakvo moje da sam sgreshil?

Ako ne uspeya da mu prezaredya firmware 6te opitam metoda prez rs232 porta koyto e opisan
    pak tuk: http://lgusb.wikispaces.com/#a315

P.S.
    Blagodarya predvaritelno ako nyakoy moje da pomogne.

mod/edit
    Пиши на кирилица!

18. getzov
    Guest

Цитат Първоначално публикувано от kristruda
    Zdraveyte az sam nov na tozi forum.
    Onzi den si kupihme televizor. LG 37LD420.

I re6ih da mu otblokiram XVid prez USB.
    Taka sarfirayki v google popadnah na tozi forum. Poneje nyamam universalno distancionno
    re6ih da mu prezaredya firmware s versiya 03.15.00 kakto e opisano vav foruma.
    Originalnata verisya na firmware na nashiya televizir e 03.03.08.
    I taka downloadnah firmware ot tozi sayt http://lgusb.wikispaces.com/#a315 oba4e kato
    se probvam da go instaliram vse mi dava 4e fayla e "corrupted" .
    Predi da zapisha fayla formatirah fla6ka na FAT32, sazdadoh foldera LG_DTV i zapisah tam
    tozi fayl V3.15.00_EU_ALL_0.1.50.97_flash.epk.

Kajete kakvo moje da sam sgreshil?

Ako ne uspeya da mu prezaredya firmware 6te opitam metoda prez rs232 porta koyto e opisan
    pak tuk: http://lgusb.wikispaces.com/#a315

P.S.
    Blagodarya predvaritelno ako nyakoy moje da pomogne.
    Изтегли си друг файл, трябва да стане, или дай мейл да ти пратя работещ.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Blu-Ray Player LG / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 104
    Последно: 21-10-16, 17:49
  2. Ferguson / FAQ - на първа страница, мнения, обсъждане
    От hristoslav2 във форум Сателитни, кабелни и ефирни приемници
    Отговори: 4
    Последно: 08-07-16, 18:42
  3. Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1357
    Последно: 05-05-11, 12:07
  4. Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1760
    Последно: 26-12-10, 16:39
  5. Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 2567
    Последно: 07-12-10, 15:16

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе