Вижте резултатите от анкетата: Какъв диагонал e вашият LCD телевизор LG ?

Гласували
384. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" LCD и по-малко

23 5.99%
  • 32" LCD

142 36.98%
  • 37" LCD

69 17.97%
  • 42" LCD

123 32.03%
  • 47" LCD

23 5.99%
  • 55" LCD

4 1.04%
Страница 141 от 151 ПърваПърва ... 91131139140141142143 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,101 до 2,115 от общо 2263

LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Nov 2010

Re:LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Emaila mi e tyanata@abv.bg .
    Samo ne moga da razbera nali na moya TV 37 LD420 firmware mu e
    versia 03.03.08 ne bi li tryabvalo tova da e po-stara versiya ot 03.15.00. Bi tryabvalo po default da moga da dostigna
    do serviznoto menu sas kombinaciya ok-ok .

mod/edit
    Пиши на кирилица!

2.  

3. getzov
    Guest

Цитат Първоначално публикувано от kristruda
    Emaila mi e tyanata@abv.bg .
    Samo ne moga da razbera nali na moya TV 37 LD420 firmware mu e
    versia 03.03.08 ne bi li tryabvalo tova da e po-stara versiya ot 03.15.00. Bi tryabvalo po default da moga da dostigna
    do serviznoto menu sas kombinaciya ok-ok .
    Виж 1 страница относно версиите на фърмуера(2009 и 2010 г.), пратих ти 3,15
    Този начин не съм го пробвал, четох само че един колега се е справил благополучно, ако не стане ориентирай се към диодите.

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

И двамата които сте с модел LD420- НЕ качвайте фирмуер 3,15. Ще блокирате телевизора и ще трябва да го носите в сервиза за препрограмиране на EEPROM!!! За което ,ще трябва да си платите-защото ще загубите гаранцията.
    Шасито на LD420 е различно от това на модели 2008г LH.
    Тазгодишните модели LD4xx, LD5xx, LE3xxx, LE53xx са базирани на процесор MStar Saturn7.
    Миналогодишните LH, LU, SL, LF2510, LG2100 са базирани на MStar Saturn6
    Активирането на USB плейъра чрез даунгрейд на фирмуера тази година е възможно само в модели LD320, LD350 !!!!!

5. getzov
    Guest

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    И двамата които сте с модел LD420- НЕ качвайте фирмуер 3,15. Ще блокирате телевизора и ще трябва да го носите в сервиза за препрограмиране на EEPROM!!! За което ,ще трябва да си платите-защото ще загубите гаранцията.
    Тазгодишните модели LD4xx, LD5xx, LE3xxx, LE53xx са базирани на процесор MStar Saturn7.
    Активирането на USB плейъра чрез даунгрейд на фирмуера тази година е възможно само в модела LD320 !!!!!
    Благодаря,остават диодите.

6. Member
    Тук е от
    Mar 2010

Пиши от къде си, вероятно е да има някой близо до теб, да ти помогне.

7. getzov
    Guest

Цитат Първоначално публикувано от BAlexandrov
    Пиши от къде си, вероятно е да има някой близо до теб, да ти помогне.
    Далеко- Силистра

8.  

9. Member
    Тук е от
    Aug 2007

Цитат Първоначално публикувано от getzov
    Благодаря ти. Ще опитам първо метода на Anatolias ,а ако не стане -със диоди, но мисля да ги вържа към изхода на слушалките на компютъра,четох за този начин.
    трябва ли диодите при работа да светват(на звуковия файл), това го проверявам с камера на GSM. Защото тези не светват изобщо.Има ли значение как са обърнати?
    На изхода за слушалки няма да стане. Трябва усилен сигнал и трябва да свети диода (на камерата на GSM). Ако не свети свързваш на обратно. Аз свързах диода паралелно на едната тонколона на рисивъра ми, и усилих доста над средното докато зацепи.

10. getzov
    Guest

Цитат Първоначално публикувано от DigiPro
    На изхода за слушалки няма да стане. Трябва усилен сигнал и трябва да свети диода (на камерата на GSM). Ако не свети свързваш на обратно. Аз свързах диода паралелно на едната тонколона на рисивъра ми, и усилих доста над средното докато зацепи.
    направих другата схема с двата диода, там виждам че излъчват от изхода на слушалки за GSM
    Прикачени изображения Прикачени изображения

11. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2008

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Активирането на USB плейъра чрез даунгрейд на фирмуера тази година е възможно само в модела LD320 !!!!!
    Извинявам се,но това означава ли,че LD350,също не става с даунгрейд?Продавача в магазина,няма да кажа кой,да не му правя мръсно,като ми го продаваше ми поиска 50 лв. за да ми го отключи плеъра.То който не разбира си плаща,ама 50лв. ми се сториха много.

12. Тук е от
    Nov 2010

На мене в техномаркет ми поискаха 80 лв за да ми отключат плейъра. Аз естесвено реших да не давам грешни пари и да се опитам сам. Днеска ще пробвам метода са светодиодите като имам едни стари колонки за комп. ще резна едната и ще го сваржа вместо нея. Ако не стане така ще пробвам през РС232 порт.
    hristoslav2 благодаря за инфото. Значи добре, че файла не е бил както трябва и телевизора го отхвърли иначе сега щеще вече да е прецакан.

13. Тук е от
    Nov 2010

Сварзах IR диод (свалих го от едно старо дистанционн) на мястото на една от колонките ми за комп.и довечера след работа ще пробвам, ама сега се замислих трябва ли да свържа някакъв резистор последователно на диода за да не го изгоря евентуално, понеже гледам че повечето IR диоди имат маскимум ток 20mA, а незнам колко ток може да пусне усилвателя на колонките. Как мислите по този въпрос?

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2010
    Живее в
    Велико Търново

знае ли някои как се активира саветника на картината 4е при мен е неактивен???И освен това функцията Жуск скреен,когато се гледа филм от компиутар.Свразката е HDMI-DVA.

16. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от kristruda
    Сварзах IR диод (свалих го от едно старо дистанционн) на мястото на една от колонките ми за комп.и довечера след работа ще пробвам, ама сега се замислих трябва ли да свържа някакъв резистор последователно на диода за да не го изгоря евентуално, понеже гледам че повечето IR диоди имат маскимум ток 20mA, а незнам колко ток може да пусне усилвателя на колонките. Как мислите по този въпрос?
    Тока се определя от подавантото напрежение и съпротивлението на във веригата. Ако диода има 20mA max ток и работи на 3V няма как да му пуснеш повече от 20mA при 3V друг е въпроса, че е абсурдно да изкараш 3V от аудио изхода на PC - трябва да усилиш звука до дупка и пак няма да е достатъчно.

17. Тук е от
    Nov 2010

20 mA според мене е максимум допоустимия DC ток на диода. А и аз не го свръзвам на аудио изхода от PCто а на изхода на усилвателя на колонки за комп. които ги захранвам с 6V адаптер. Затова все пак му сложих 130 ома защитен резистор, пък ще видиме.

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от waspa
    Извинявам се,но това означава ли,че LD350,също не става с даунгрейд?
    Продавача в магазина,няма да кажа кой,да не му правя мръсно,като ми го продаваше ми поиска 50 лв. за да ми го отключи плеъра.То който не разбира си плаща,ама 50лв. ми се сториха много.
    Даунгрейда става ,само в модел LD320 !!!!!

LD350/420/450/550 са на друго шаси с друг процесор и при тях влизането в сервизното става с универсално дистанционно.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Blu-Ray Player LG / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 104
    Последно: 21-10-16, 17:49
  2. Ferguson / FAQ - на първа страница, мнения, обсъждане
    От hristoslav2 във форум Сателитни, кабелни и ефирни приемници
    Отговори: 4
    Последно: 08-07-16, 18:42
  3. Toshiba LCD TV / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Toshiba телевизори
    Отговори: 1357
    Последно: 05-05-11, 12:07
  4. Philips LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 1760
    Последно: 26-12-10, 16:39
  5. Samsung LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 2567
    Последно: 07-12-10, 15:16

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе