А карта имаш ли, необходима ли е?
А карта имаш ли, необходима ли е?
DigiPro вече ти е отговорилПървоначално публикувано от muraveia
Нормално е на по малък диагонал картината да е по детайлна и да изглежда по добре.
Наскоро се сдобих с 32LD420. Някой има ли идея дали ако по ХДМИ постъпва суров ДТС телевизора ще го декодира и съответно ще има звук? Идеята ми е да го комбинирам с Apacer Al 460 и доколкото разбрах той няма ДТС декодер директно стриимва ДТС-а по ХДМИ. Ръководството на телевизора е малко неясно по този въпрос.
Нов фърмуер: 03.20.12
Толкова скоро след предишния... сигурно са фикснали някакъв бъг.
Визуално не се виждат разлики в сравнение с предишния.
Страна: Финландия
LG 37LE5510 - ZB
Какво Ви е мнението за LG 42LE5500 ако някои има впечатления от форума. Насочил съм се към него. Тествах го в технополис на HD филми. Впечатленията ми са добри. Дайте съвет !!!
Zdrasti vidqh 4e si publikuval za LG iskam da te pitam ne6to, zna4i vzeh si LG LD350 26-in4a,kazaha mi 4e e sa6tiqt kato 36-in4a. Moqt ima multimediq koqto ima moite snimki i moqta muzika, a 36 in4a ima i za gledane na filmi i na distancionnoto ima za subtitrite da se uveli4avat i namalqvat i butonite za stop play i prevartane za napred i nazad sa aktivmi, kazaha mi 4e i 26-in4oviq q ima tazi funkciq no e zaklu4ena znae6 li kak da q otklu4a ako znae molqte kaji mi blagodarq ti predvaritelno
Виж в този пост
https://forum.setcombg.com/index.php...html#msg365852
потърси колегата JovaniJo - срещу заплащане може да ти направи сервизно дистанционно
https://forum.setcombg.com/index.php...html#msg398392
Tova ti si go pisal po nadolo molqte kaji samo za tozi model li se otnasq ili i za drugi modeli,kakvo e EZ-Adj kakvo e tova menu ot kade da vlqza v nego,a kakvo e Novii Remote i КПК
"""Активация на USB в модели 2010година - 42LD450
XX LD420/450
Включването на възпроизвеждането на видео става от EZ-Adj менюто, в менюто се влиза с помоща на Novii Remote с КПК
divx от 0 променяте на 1 и готово
Там има еще пунктове Bluetooth и Wireless Ready
По идея те включват възможноста за използване на Wi-fi & Bluetooth dongles
т.е. може да гледате филми по мрежата-но само ако тези неща са вградени в шасито на вашият модел.
А кабелната ти на каква кодировка е? Май повечето са на Conax, така, че това което са ти подарили може да се сложи на сателитен приемник + смарт карта за някой оператор с кодировка viaccess. Българските сат оператори обаче не ползват тази кодировка. Абе с една дума не става за нищо - те затова са ти го подарили.Първоначално публикувано от spurs666
Моля ви кажете как да отклуча USB-то да 4ети divX формати телевизорат ми е LG 26LD350
модел 2010 година по принцип го има но е заключено как да го отключа Благодаря предварително.
За да активираш плейъра трябва да влезеш в сервизното меню:
- Сервизно дистанционно
- Определени модели универсално дистанционно
- Светодиоди, закачени към изхода на усилвателя и просвирване на определен файл
- Смартфон с инфрачервен порт + софтуер
- ...
- ...
Прочети внимателно темата, hristoslav2 те е насочил и избери най-лесния за теб начин, има много точни описания и съвети.
Първоначално публикувано от T.Spasov
Телевизора е много добър вече съм купувал на мои приярели два такива няма да сгрешиш саммо си сложи новия фърм. ако го вземеш ъпдейт на страна *****.
Някой може ли да ми каже, с колко кадъра се справя безпроблемно вградения плеър на LD 750 . Не мога да разбера защо ми насича и забива на доста файлове MKV, MP4 , даже и на някои ".avi" - та .
за модели 2009 година и модел LD320/2010г
http://sourceforge.net/apps/mediawik...rmware_Updates
Ако възпроизвеждаш от флашка може в нея да е проблема.Първоначално публикувано от pvitkov
Някой знае ли как се запазват промените за субтитрите или всеки път трябва да сменям на cyrillic?