Здравейте имам тв ЛЦД 32 инча LG LD 420 и преди малко докато гледах се появи една вертикална черта в десния край на екрана от горе до долу .Изключих тв то и от контакта и пак го вкл но чертата си седи там.Някой имали идея от какво е .
ето снимка:
Здравейте имам тв ЛЦД 32 инча LG LD 420 и преди малко докато гледах се появи една вертикална черта в десния край на екрана от горе до долу .Изключих тв то и от контакта и пак го вкл но чертата си седи там.Някой имали идея от какво е .
ето снимка:
Здравейте! Какви са ви впечатленията от LD 565 ?
Kaк се справя със SD сигнала ?
Първоначално публикувано от beretta92sd
Ако е в гаранция носи го.
НА СЕРВИЗ !!!!
Ако не е пак го носи.
АМи неска таман щях да го нося ама не стана, изникна нещо. И незнам какво стана сега но се обръщам и гледам чертата я няма вече (телевизора е зад гърба ми а аз съм пред ПЦ-то) Никаква я няма пуснах от пц-то бял фон на ТВ то и пак всичко наред изглежда.Как се оправи и аз незнамПървоначално публикувано от naumovi
Много вероятно пак ще го направи , защото е типичен дефект при плоските ТВ-та и обикновенно се сменя целия панел .Ако отново го направи носи го направо в магазина , и там или да ти го подменят, ако е до 7 работни дни/може и на повече при натиск и връзки/ или те да го пращат на сервиза .Първоначално публикувано от beretta92sd
Мда сега сутринта го пускам и пак е тук чертата, ами на няма 1 месец е ТВ тоПървоначално публикувано от nkd
Здравейте,
Моля за съвет относно следните два модела PANASONIC TX-P42C2E (плазма) или LG 42LD450 (LCD)? Единственото което целя е добра картина на цифрова тв - Булсатком. Не смятам да гледам през компютър, usb и т.н., нито държа на много допълнителни екстри, мн входове и т.н.
Благодаря предварително.
Искам да питам за6то не са ми активни "съветник на картина" и "Екран". Пуснах фабрично въстановяване ,но пак са неактивни!
Екран се активира само когато ползваш телевизора за монитор и то през VGA входа.
Да-неприятно ....Първоначално публикувано от beretta92sd
Занеси го за ремонт. Ще ти сменят целият-видео панел/матрицата с подсветката/. Може да отнеме 2-3 седмици докато получат новият. Пиши как се развиват нещата.
а Съветник на картината как става активно??
Аз имам един въпрос, като гледам филм със субтитри през USB, и натискам бутона subtitles на дистанционното не става нищо. Не че ми е проблем ( субтитрите ми излизат на Български и размерът им е добър), и все пак ми е интересно каква е функцията на този бутон? Телевизора е 37LD420.
този бутон е само за телевизионни програми, но те по подразбилане излизат с български субтитри, ако си задал от настройките езиците. Аз съм с LD 450 и там от quick menu бутона се правят настройки на плейъра - субтитри и картина.Първоначално публикувано от kristruda
Занесох го днеска, кат стане ще се обадят.Първоначално публикувано от hristoslav2
А те като сменят тези неща те имат ли си своя отделна гаранция или продължават с тази на телевизора, и при новите части възможно ли е да се получи пак този дефект.
Видях в Техномаркет да продават USB Dongle LG.Искам да попитам дали за моя телевизор (LG 42LH9000) има смисъл да се купува такава джаджа и какво ще мога да ползвам с нея?