Страница 31 от 96 ПърваПърва ... 2129303132334181 ... ПоследноПоследно
Резултати от 451 до 465 от общо 1430

LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2011

Re: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Цитат Първоначално публикувано от vencifcl
    04.04.11 е версията, ами нищо не се случи просто не се ъпдейтна и си остана с нея и си работи нормално. Ако пробваш пиши дали при теб се е получило за да знам къде да търся проблема в ТВ. или самият фурмуер прави проблем или аз нещо бъркам.
    Колкото и да се рових из менюто не открих подобна опция за увеличаване на звука по отделно.

от първа страница цитат: Фърмуера не се разпознава от телевизора, не иска да се обнови! Какво да правя?
    Без паника! Ако имате причина да качите нов фърмуер, има авариен способ! Поставете флашката с фърмуера, натиснете бутона "menu", поставяме курсора на раздел"option" (но не влизаме в него!!!), след което 7 пъти натискаме бутона "FAV" на дистанционното управление (над бутона Mute)!!! (по нататък изибираме файла ръчно и см предходният пункт и нищо повече не пипаме)- и сме в раздел firmware update - там избираме файла - натискаме ОК и започва ъпгрейд или даунгрейд.

--------------------------------------------------------------------------------

2.  

3. Тук е от
    Dec 2011

Здравейте! Собственик съм на LG 42LW5590 и искам да попитам, защо през браузера на тв-то не мога да гледам клипове от youtube. Иска ми адобе флаш плеър 10.1 или по горна версия обаче не знам за каква операционна система да го изтегля. Също така не знам и как се тегли и инсталира. Който знае да казва Забравих да спомена, че регистрирах вече Divx на ТВ-то , но пак не става.

4. Member
    Тук е от
    Dec 2005

Цитат Първоначално публикувано от collectorbg
    Ъпдейтнах с 05.10.02 през usb флашка без проблеми!
    има ли нещо за което си заслужава да се слага 05.10.02?

5. Member Аватара на vencifcl
    Тук е от
    Sep 2010

Хора помагайте. Как ли не пробвах да инсталирам 05.10.02 и не става , пробвах и този начин:
    Фърмуера не се разпознава от телевизора, не иска да се обнови! Какво да правя?
    Без паника! Ако имате причина да качите нов фърмуер, има авариен способ! Поставете флашката с фърмуера, натиснете бутона "menu", поставяме курсора на раздел"option" (но не влизаме в него!!!), след което 7 пъти натискаме бутона "FAV" на дистанционното управление (над бутона Mute)!!! (по нататък изибираме файла ръчно и см предходният пункт и нищо повече не пипаме)- и сме в раздел firmware update - там избираме файла - натискаме ОК и започва ъпгрейд или даунгрейд.
    и пак не стана. По принцип когато включа флашката ТВ. ми показва че е открил нов фърмуер и ме пита дали искам да го обновя - аз му давам ОК и той почва да зарежда новият фърмуер като преди това ме предупреждава да не изключвам флашката или ТВ. После се показва една графика на зареждане и веднага след това един прозорец с надпис: неочаквана грешка, след това екрана става черен и индикатора та ТВ започва да мига и така докато не изключа ТВ. После когато го включа все едно нищо не съм правил-работи си нормално. В момента съм с 04.04.11, ТВ ли е счупено или ....чета че при другите колеги няма такива проблеми, включих го и към интернет и там ми даде че няма нов фърмеур модела е 42LW5590

6. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2011

Цитат Първоначално публикувано от jrr75
    Здравейте! Собственик съм на LG 42LW5590 и искам да попитам, защо през браузера на тв-то не мога да гледам клипове от youtube. Иска ми адобе флаш плеър 10.1 или по горна версия обаче не знам за каква операционна система да го изтегля. Също така не знам и как се тегли и инсталира. Който знае да казва Забравих да спомена, че регистрирах вече Divx на ТВ-то , но пак не става.
    няма и да стане никога през браузъра за съжаление

7. Тук е от
    Oct 2009

Здравейте,

Оня ден си взех 47LW579 и при все, че не съм имал време да го разщракам, първото нещо, което исках да тествам беше DVR функция. Пробвах с 2 16 гигабайтови флашки, които ги разпознава, но щом тръгна да записвам ми казва, че формата не е подходящ. От това, което четох в предните страници, където се дискутира DVR функцията, разбирам, че флашката или харда трябва да са форматирани от телевизора, за да се ползва DVR-a... въпроса е как

Сигнала на цифровата е по кабел през кам модул.

Видях, че някой вече е правил записи, интересно ми е, може ли да се правят паралелни записи на флашката от една програма, докато гледаш друга?

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2011

Хора помагайте. Как ли не пробвах да инсталирам 05.10.02 и не става , пробвах и този начин: и пак не стана. По принцип когато включа флашката ТВ. ми показва че е открил нов фърмуер и ме пита дали искам да го обновя - аз му давам ОК и той почва да зарежда новият фърмуер като преди това ме предупреждава да не изключвам флашката или ТВ. После се показва една графика на зареждане и веднага след това един прозорец с надпис: неочаквана грешка, след това екрана става черен и индикатора та ТВ започва да мига и така докато не изключа ТВ. После когато го включа все едно нищо не съм правил-работи си нормално. В момента съм с 04.04.11, ТВ ли е счупено или ....чета че при другите колеги няма такива проблеми, включих го и към интернет и там ми даде че няма нов фърмеур модела е 42LW5590

по начина със дистанционното при мен е ставало без проблем, на коя страна е настоен ТВ пробвай да я смениш и тогава пак на автоъпдейта

10. Тук е от
    Dec 2011

Цитат Първоначално публикувано от jevko
    няма и да стане никога през браузъра за съжаление
    Благодаря за отговора, но със сигурност ли е това?
    И искам да попитам защо не ми чете 3Д субтитрите , които са формат sub?
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1324456237[/time]_________________________________________________

Забравих да попита и как се се сменят езиците на аудиото когато са повече. Става въпрос за вградения плеър :rolleyes:

11. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2011

Благодаря за отговора, но със сигурност ли е това?
    И искам да попитам защо не ми чете 3Д субтитрите , които са формат sub?
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1324456237[/time]_________________________________________________

Забравих да попита и как се се сменят езиците на аудиото когато са повече. Става въпрос за вградения плеър :rolleyes:
    на настойки на видео мисля, че беше ти излизат ралични менюта ако има различни езици във филма е активна и опцията сменя се от 1 на 2 и т.н. там са опциите и субтитрите и те могат да се сменят уголемяват и други

12. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Колкото и да се рових из менюто не открих подобна опция за увеличаване на звука по отделно.
    Наистина е малко по-различно при ЛГ -сега прегледах упътването - май трябва в аудио опциите да дадеш -"ТВ Високоговорител" на "Изкл." ,когато е свързан с външни аудио устр. /вкл. слушалки/ -опитай.

13. Banned
    Тук е от
    Dec 2010

Нямаш ли уитджет на ютюб,гледай през него!

14.  

15. Member
    Тук е от
    Dec 2005

Забравих да спомена, че регистрирах вече Divx на ТВ-то , но пак не става.
    Tи изобщо прочете ли защо се регистрира DivX-a?

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Dominator
    Въпроса е точно как да разбера, че е (A) S-PS, защото в обозначенията е дадено като пример само S-IPS?

Благодаря!
    По мои наблюдения видеопанелите с S-IPS матрица и ЛЕД подсвека ги наричат AS-IPS /или S-IPS II/.
    Вграденият уеб браузър не подържа Flash приложения - каквито клипове има във youtube ! Няма как да му добавиш тази екстра.
    Виж в дали в netcast нямаш уиджет с youtube.

Хора помагайте. Как ли не пробвах да инсталирам 05.10.02 и не става , пробвах и този начин: и пак не стана. По принцип когато включа флашката ТВ. ми показва че е открил нов фърмуер и ме пита дали искам да го обновя - аз му давам ОК и той почва да зарежда новият фърмуер като преди това ме предупреждава да не изключвам флашката или ТВ. После се показва една графика на зареждане и веднага след това един прозорец с надпис: неочаквана грешка, след това екрана става черен и индикатора та ТВ започва да мига и така докато не изключа ТВ. После когато го включа все едно нищо не съм правил-работи си нормално. В момента съм с 04.04.11, ТВ ли е счупено или ....чета че при другите колеги няма такива проблеми, включих го и към интернет и там ми даде че няма нов фърмеур модела е 42LW5590
    Пробвай да го свалиш от друг сайт и с друга флашка. За сваляне от интернет - промени в менюто страната -примерно Германия.
    Цитат Първоначално публикувано от vanche_mihajlov
    Здравейте,

Оня ден си взех 47LW579 и при все, че не съм имал време да го разщракам, първото нещо, което исках да тествам беше DVR функция. Пробвах с 2 16 гигабайтови флашки, които ги разпознава, но щом тръгна да записвам ми казва, че формата не е подходящ. От това, което четох в предните страници, където се дискутира DVR функцията, разбирам, че флашката или харда трябва да са форматирани от телевизора, за да се ползва DVR-a... въпроса е как
    Сигнала на цифровата е по кабел през кам модул.
    Видях, че някой вече е правил записи, интересно ми е, може ли да се правят паралелни записи на флашката от една програма, докато гледаш друга?
    Пробвай с хард диск или флашка с по-голяма памет 32Gb.
    По вторият въпрос - отговорът е НЕ! За тази цел телевизора трябва да има вградени 2 тунера.

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Ново - LG Smart Magic Remote
    http://www.lgnewsroom.com/newsroom/contents/61701
    - гласово разпознаване, потребителите могат да въвеждате текст, като термини за търсене - с гласови команди
    - предлага 3D бутон, който се занимава с 2D към 3D преобразуване само с едно кликване на бутона.

http://www.lgnewsroom.com/newsroom/n...product_type=2

18. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2011

На 3D филмите има ли начин да се подкарат 3D субтитрите?
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1324481907[/time]_________________________________________________

Цитат Първоначално публикувано от tweeg
    има ли нещо за което си заслужава да се слага 05.10.02?
    Не виждам разлика.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 31 от 96 ПърваПърва ... 2129303132334181 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе