Страница 74 от 96 ПърваПърва ... 2464727374757684 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,096 до 1,110 от общо 1430

LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Oct 2009

Re: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Да се похваля ,че днес си купих 55LM670S
    Току що го разопаковах. За сега мога да кажа единствено ,че подсветката е пълен отврат. Други впечатления утре.

2.  

3. Тук е от
    Apr 2012

Здравейте!
    От доста време чета форума и мога да кажа, че ми беше безкрайно полезен в избора на 3д телевизор.
    Сега обаче се нуждая от малко помощ..., извинявам се предварително ако моя проблем е бил обсъждан по-назад в темата и не съм забелязал.
    От скоро имам 42lw659s, много съм доволен от телевизора що се отнася до 2д картината, но в 3д режим има нещо, което доста не смущава. Когато гледам 3д филм (гледал съм поне 5-6 различни) се появяват черно-сиви прозиращи линии отстрани (през тях образа се вижда но е тъмен), седят като рамка обграждаща филма (по една линия - дясно, ляво, горе, долу). Линиите са доста широки, поне колкото действителната рамка на телевизора, в следствие на това и самия образ става като на 37 инчов телевизор вместо 42.
    Та въпроса ми е имате ли представа от къде идва проблема и какво бих могъл да пробвам за да го оправя?
    Благодаря!

4. Member Аватара на ivanov_km
    Тук е от
    Nov 2005

Колега аз съм със същият телевизор и за тези 3 седмици от както съм го закупил съм изгледал доста 3Д филми, при мен няма такова нещо както при теб. Знам, че с това не ти помагам но поне ще знаеш, че това не е нормално. Поздрави!

5. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от jorodgbg
    Здравейте!
    От доста време чета форума и мога да кажа, че ми беше безкрайно полезен в избора на 3д телевизор.
    Сега обаче се нуждая от малко помощ..., извинявам се предварително ако моя проблем е бил обсъждан по-назад в темата и не съм забелязал.
    От скоро имам 42lw659s, много съм доволен от телевизора що се отнася до 2д картината, но в 3д режим има нещо, което доста не смущава. Когато гледам 3д филм (гледал съм поне 5-6 различни) се появяват черно-сиви прозиращи линии отстрани (през тях образа се вижда но е тъмен), седят като рамка обграждаща филма (по една линия - дясно, ляво, горе, долу). Линиите са доста широки, поне колкото действителната рамка на телевизора, в следствие на това и самия образ става като на 37 инчов телевизор вместо 42.
    Та въпроса ми е имате ли представа от къде идва проблема и какво бих могъл да пробвам за да го оправя?
    Благодаря!

Banding?

6. Тук е от
    Apr 2012

Цитат Първоначално публикувано от Dominator
    Banding?
    Съжалявам, но не те разбрах!?
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1333612770[/time]_________________________________________________

Цитат Първоначално публикувано от ivanov_km
    Колега аз съм със същият телевизор и за тези 3 седмици от както съм го закупил съм изгледал доста 3Д филми, при мен няма такова нещо както при теб. Знам, че с това не ти помагам но поне ще знаеш, че това не е нормално. Поздрави!
    Все пак благодаря за бързото включване по моя въпрос. Имах неприятните опасения, че само при мен е този проблем... сега вече поне е сигурно.

7. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от jorodgbg
    Съжалявам, но не те разбрах!?
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1333616340[/time]_________________________________________________
    Все пак благодаря за бързото включване по моя въпрос. Имах неприятните опасения, че само при мен е този проблем... сега вече поне е сигурно.
    Неравномерно предаване на картината, пуснете търсене за ldc banding в youtube и ще разберете.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2011

Колега от къде пускаш сигнала? През HDMI или USB?

10. Тук е от
    Apr 2012

Цитат Първоначално публикувано от bobitovn
    Колега от къде пускаш сигнала? През HDMI или USB?
    През hdmi. И проблема с линиите е само в 3д режим. При обикновен 2д филм, независимо от формата всичко е ОК

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

jorodgbg
    Виж си настройките на видеокартата/overscan/.

12. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2011

Колегата е прав, нямаш никакви проблеми, само си оправи Overscan-a и си решаваш проблема.
    Успех
    Виж подробно опсиание в тази тема на страница 52 , пост 722.

13. Member Аватара на ivanov_km
    Тук е от
    Nov 2005

Колега jorodgbg, пропуснал съм да ти кажа, че аз гледам филмите през DLNA мрежата и връзката от рутера до ТВ-то е с Lan кабел, филмите си ги гледам чрез вградения плеър на телевизора! Колегите са прави виж си настройките на видеокартата.

14.  

15. Тук е от
    Apr 2012

Благодаря на всички! Без този форум нямаше да се справя! От тук нятатък и аз съм на среща, ако мога да помогна с нещо!

16. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

17. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2005

Преди 2 месеца си взех 42LW470S и вчера преди да тръгна за работа бях го пуснал да си маркирам какво да ми запише телевизора докато ме няма и понеже бях на около метър от него забелязах че имам проблемен пиксел. Какво да правя, каква е политиката на фирмата и сервизите - кога подменят телевизор/матрица на колко проблемни пиксела ?

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Няма да ти сменят панела заради един пиксел.
    http://www.lg.com/bg/support/product...lCode=42LW470S
    Политиката на LG по отношение на пикселите следва стандарт ISO13406-2.
    http://en.wikipedia.org/wiki/ISO_13406-2
    LG специфицират своите продукти в клас Pixel Fault II. За повече информация се свържете с LG на телефон 070015454. След като се свържете със сервизния център на LG, те ще проверят изправността на Вашия продукт. Ако сервизният център установи, че повредените пиксели на Вашия продукт са повече от позволеното, телевизора ви ще бъде заменен с нов.

http://forum.ixbt.com/post.cgi?id=at...2:19752:2759:1

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 74 от 96 ПърваПърва ... 2464727374757684 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе