Страница 73 от 96 ПърваПърва ... 2363717273747583 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,081 до 1,095 от общо 1430

LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Re: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Здравейте,
    взех си LG 47LK530, но бих искал да го ползвам с 5.1 аудио система.Има ли начин да се изведе, 5.1 аудиото с различен от цифров аудио изход ?
    Имам 5 канален усилвател, с нормални аналогови аудио входове.Ползвах го с creative live преди време, но сега искам да го ползвам и към ТВто.

Ако няма подобни изходи, продават ли се конвертори от оптика към 5 канално аналогово аудио или варианта е само да си взема направо някакъв HiFi усилвател с оптичен вход?

2.  

3. Тук е от
    Dec 2010

Мерси за отговора. DTS-а не е проблем, когато стрииймвам от PC, самия медиа плеър които ползвам си има прекодиране в реално време и подава друг формат на звука, така че това е ок. LG донгъла си го взех оригинален от Техномаркет 69лв.
    Въпроса ми е къде ги намери тези рутери 5GHz по 45 лв., това което намерих аз е от рода на този - http://www.technomarket.bg/products/.../linksys-e4200 , което си е малко повече от 45 .
    P.S. Защо си взел 2 рутера, далече ти е 1-ят в който който влиза нета и ползваш 2-ят за повторител или идеята е друга?

Как точно стрииймваш от PC, аз имам 32lw5590 свързан с DLNA към РС(сървъра е с Nero), но не мога да пусна DTS звук. Моля да споделиш решението при теб.

4. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от Hadji
    Как точно стрииймваш от PC, аз имам 32lw5590 свързан с DLNA към РС(сървъра е с Nero), но не мога да пусна DTS звук. Моля да споделиш решението при теб.
    Не знам, дали цитата се отнася за мен, или за колегата, но щом използвате Nero - той няма възможност да транскодира/преобразува видео и звук.

За транскодинг, използвайте HMS, но със субтитрите не знам как ще се справите, понеже на мен на LW4500 не ми излизат, било чрез транскодинг, или не.

Въпросът ми към Вас е, дали Nero ви крашва, като ви изписва че сървъра е спрял да работи?

5. Тук е от
    Dec 2010

Нещо не се справих с цитата. Конфигурацията е с рутер от БТК (нета е ADSL) РС с дву ядрен процесор и windows 7, Nero от диска с ТВ-то. Нямам проблем с плейване на филми, дори и 3Д, не насичат и субтитрите са ОК.

6. Тук е от
    Mar 2012

Аз имам LG LW5590 и искам да попитам, някой пробвал ли е да го управлява през SMARTPHONE? Аз имам IPhone 4 и намерих приложение за LG което дава възможност да се управлява през WIFI телевизора, след като са свързани към един рутер. Инсталиарх го и го пуснах и на тв-то ми излезе някакъв ключ за здвояване, но като натисна който и да е бутон от дистанционното това се скрива и на телефона ми излиза, че не е намерен телевизор. Използвам приложението LGTV Remote. Четох в инфото на приложението, че тъч скрйна на телефона можеш да го използваш като дистанционното Magic Motion

Edit:
    Стана !!Бачка това приложение който има Smartphone може да го ползва

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

ed4o
    Само от цифровият аудио изход. За HDMI 1.4 (аudio return chanel) не съм пробвал.
    HiFi усилвател с оптичен вход.

stefanusis
    Тествай как е звука от друго външно устройство - например DVD. Ако звука се държи нормално, то проблема не е в телевизора, а вероятно в новият сет-топ-бокс.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Mar 2002

Здравейте,
    LG 42LW5590 е на промоция на изплащане без оскъпяване (10х145 лв.), но го дават само с 2 бр 3Д очила. За каква цена може да се закупят допълнително очила за модела?
    Иначе от отзивите в темата разбирам, че покупката на този ТВ е оправдана.

10. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Гледам, че с този модел телевизор, модела на очилата е LG AG-F110, който нещо го няма наличен по маркетите. Предполагам, че и LG AG-F210 ще са съвместими с телевизора, но все пак е хубаво да питаш в магазина, преди да ги вземеш.

http://www.technomarket.bg/products/09111162

11. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от Momchil
    Гледам, че с този модел телевизор, модела на очилата е LG AG-F110, който нещо го няма наличен по маркетите. Предполагам, че и LG AG-F210 ще са съвместими с телевизора, но все пак е хубаво да питаш в магазина, преди да ги вземеш.

http://www.technomarket.bg/products/09111162

... Типично по Български, тея ЛУДИ ли са за поляризирани очила 34лв.? Че още малко активните ще струват толкова...

http://www.ebay.co.uk/itm/LG-3D-Glas...item27c582d5f3

12. Member Аватара на ivanov_km
    Тук е от
    Nov 2005

Не са луди, монополисти са! Достатъчно е да се види как всички големи вериги продават на една цена артикулите си, как промоциите съвпадат по време и цена.

13. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Цитат Първоначално публикувано от Dominator
    ... Типично по Български, тея ЛУДИ ли са за поляризирани очила 34лв.?
    Луди, нелуди...

http://www.lg.com/us/3d-glasses

14.  

15. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от Momchil
    Луди, нелуди...

http://www.lg.com/us/3d-glasses
    Стига сме правили off, но всеки разумен би избрал http://www.ebay.co.uk/itm/4x-3D-Glas...item4cff91546d

16. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Това е ясно на всички, но не всички пазаруват от ebay. :rolleyes:

17. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 73 от 96 ПърваПърва ... 2363717273747583 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе