Страница 72 от 96 ПърваПърва ... 2262707172737482 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,066 до 1,080 от общо 1430

LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Re: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

2.  

3. Тук е от
    Mar 2012

До Христослав!

Имам LG 42LW5590 преди седмица или две софтуеъра се ъпдейтна до последната версия 05.11.08 , но започнаха проблемите - не мога да плейвам mkv файлове през DLNA.
    До преди ъпдейтването плейвах всичко през Домашний медиа сервер и всичко вървеше отлично, но след актуализацията на софтуеъра на тв-то изникна този проблем и в момента когато маркирам такъв файл просто не го плейва.
    Моля за помощ.....

4. Member Аватара на ivanov_km
    Тук е от
    Nov 2005

Колега аз също съм със въпросният софтуер 05.11.08 и нямам проблеми с плейването на mkv през DLNA (с LAN кабел е свързан ТВ и рутера). Не знам от какво е породен при теб този проблем, какъв медиен сървър използваш?

5. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от ivanov_km
    Колега аз също съм със въпросният софтуер 05.11.08 и нямам проблеми с плейването на mkv през DLNA (с LAN кабел е свързан ТВ и рутера). Не знам от какво е породен при теб този проблем, какъв медиен сървър използваш?
    Той колегата е писал, че използва HMS.

6. Member Аватара на ivanov_km
    Тук е от
    Nov 2005

Аз използвам Плекс сървър и в много рядко съм имал случай когато вграденият плеър ми съобщава, че даденият файл (mkv) не може да бъде възпроизведен. В тази ситуация след рестарт на " компа" вече нямам проблеми с плейването на филма. Аз ако бях на мястото на колегата бих инсталирал плекс сървър и ще пробвам с него да видя какво ще стане. Определено не виждам причината да се крие във версията на фърма защото и аз съм с нея.

7. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Аз използвам Плекс сървър и в много рядко съм имал случай когато вграденият плеър ми съобщава, че даденият файл (mkv) не може да бъде възпроизведен. В тази ситуация след рестарт на " компа" вече нямам проблеми с плейването на филма. Аз ако бях на мястото на колегата бих инсталирал плекс сървър и ще пробвам с него да видя какво ще стане. Определено не виждам причината да се крие във версията на фърма защото и аз съм с нея.
    Колега, с него излизат ли Ви субтитрите?

P.S. Това не беше ли програмата, която се препоръчва да се ползва с LG за сървър?

Аз я бях сложил, но интерфейса е зависим от браузър и прави каталог на всичко и ми се струваше доста тежка?

8.  

9. Member Аватара на ivanov_km
    Тук е от
    Nov 2005

Да нямам никакви проблеми със субтитрите. Да с каталога е малко досадно понеже аз и до сега не мога да намеря начин по който да премахвам плейваните филми, който вече са изтрити от от харда. За това периодично изтривам от плекс сървъра секцията "филми" и отново е добавям, по този начин един вид си актуализирам секцията.
    Да това е програмата дето LG препоръчва!

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от rushrush
    До Христослав!

Имам LG 42LW5590 преди седмица или две софтуеъра се ъпдейтна до последната версия 05.11.08 , но започнаха проблемите - не мога да плейвам mkv файлове през DLNA.
    До преди ъпдейтването плейвах всичко през Домашний медиа сервер и всичко вървеше отлично, но след актуализацията на софтуеъра на тв-то изникна този проблем и в момента когато маркирам такъв файл просто не го плейва.
    Моля за помощ.....
    Въстанови заводските настройки или рестартирай телевизора - изключи го от контакта за 5 минути.

Power
    Voltage, Hz 100V ~ 240V, 50/60Hz
    Сега ако се потвърди инфото, че в сервизното меню може да се превключи и тунера от DVB на ATSC и обратното...би било чудесно.

11. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2011

Да нямам никакви проблеми със субтитрите. Да с каталога е малко досадно понеже аз и до сега не мога да намеря начин по който да премахвам плейваните филми, който вече са изтрити от от харда. За това периодично изтривам от плекс сървъра секцията "филми" и отново е добавям, по този начин един вид си актуализирам секцията.
    Да това е програмата дето LG препоръчва!
    Колега много лесно се оправя този проблем, като отвориш Плекса, ти се отваря под формата на интернет страница.Намираш настройките на Плекса и вътре има една опция да сканира и актуализира библиотеката при всяка промяна в папките които си добавил.Така при изтриване на филм, автоматично ти се маха от библиотеката, а при сваляне на нов, ако е свален в някоя от папките които си добавил, автоматично сканира след завършване на свалянето и си готов.Това го прави и при всяка промяна в папките.
    Ако не я намериш тази опция пиши , довечера ще ти обясня по-подробно че не съм у нас сега.
    И аз отначало се мъчих като тебе

12. Member Аватара на ivanov_km
    Тук е от
    Nov 2005

Цитат Първоначално публикувано от bobitovn
    Колега много лесно се оправя този проблем, като отвориш Плекса, ти се отваря под формата на интернет страница.Намираш настройките на Плекса и вътре има една опция да сканира и актуализира библиотеката при всяка промяна в папките които си добавил.Така при изтриване на филм, автоматично ти се маха от библиотеката, а при сваляне на нов, ако е свален в някоя от папките които си добавил, автоматично сканира след завършване на свалянето и си готов.Това го прави и при всяка промяна в папките.
    Ако не я намериш тази опция пиши , довечера ще ти обясня по-подробно че не съм у нас сега.
    Колега благодаря за помощта, аз е знам тази опция но не знам защо до сега не е изпробвах. Като се прибера ще е активирам.

13. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от bobitovn
    Аз пък изобщо не мога да го пусна този сървър на LW4500, да не би да е само за Smart серията на LG? Тоест, пускам сървъра, но на телевизора не се появява нищо, докато с другите сървъри нямам проблем.

14.  

15. Тук е от
    Jun 2011

Здравейте, колеги. Интересува ме какви видео формати "чете" LG 42LK450 от флашка? Благодаря предварително.

16. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Появиха се и новите ЛГ - http://www.technomarket.bg/products/...12/lg-55lm860v - нещо обаче ми се струва ,че цените са доста дебели спрямо миналогодишните , а "nanoLED" модела им беше доста по-скъп от другите.

17. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1
    Появиха се и новите ЛГ - http://www.technomarket.bg/products/...12/lg-55lm860v - нещо обаче ми се струва ,че цените са доста дебели спрямо миналогодишните , а "nanoLED" модела им беше доста по-скъп от другите.
    Това си е insane да се дадат толкова пари, при положение че може да се вземе не разопакован 55 инчова LED Edge модел от 2011 за половината пари!

Това е лично мнение. Би си заслужавал, ако бе поне FULL WLED, но за Edge...

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от tougherty
    Здравейте, колеги. Интересува ме какви видео формати "чете" LG 42LK450 от флашка? Благодаря предварително.
    Някъде във FAQ имаше линк.

Високият и средният клас на новите модели подържат DTS
    http://admin.pis.lge.com/PDFServlet....&localeCode=uk

Тези не подържат DTS - LM3400, LS570, LS5600, LS3400

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 72 от 96 ПърваПърва ... 2262707172737482 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе