Страница 64 от 96 ПърваПърва ... 1454626364656674 ... ПоследноПоследно
Резултати от 946 до 960 от общо 1430

LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Mar 2012

Re: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Цитат Първоначално публикувано от chitalov
    И аз ,ще обясниш ли малко ?
    Има приложение 3D World с LG Apps. Аз реално но моето LG нов ъпдейт не виждам, но това приложение го имам доста отдавна, по простата причина, че съм сложил като страна за Smart Share - UK, т.е. за всяка страна си има различни налични приложения към "магазина".

2.  

3. Member
    Тук е от
    Oct 2011

Цитат Първоначално публикувано от zorbata
    Това съм го направил, въпроса ми е заради нета. Как да го вържа през РС-то с лан карта или през рутер пак с кабел?
    Аз съм го вързал директно с кабел към рутера ,виждам си компютъра влизам в него и пускам филма но субт. не излизат ,филм с ДТС звук пък не излиза звука,по големите филми пък насичат и както ти писах не се занимавам с плейара на телевизора изобщо.През флашка тръгват субтитрите , а през мрежата нещат.Не че ми е проблеем .Звука през уредба съм го изкарал и с пот плейара си пускам всичко .

4. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2012

От къде ги виждаш филмите? Трябва да си сложил някой медия сървър.Пробвай с друг.Някои сървъри преобразуват ДТС звука в реално време.Също имат доста опции за субтитрите.

5. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2005

Моят телевизор го взех с 7 чифта очила и си купих и клипс, защото и аз съм с очила и вчера попаднах на едно видео, което мисля да реализирам..

https://www.youtube.com/watch?v=qyy2nDHuZ3A#ws

https://www.youtube.com/watch?v=u6RBJ-N6hH4#ws

Ето и още едно видео, което поне се вижда, че може без рязане - само с размяна на "стъклата" да се получи същият мод, само че е на език неразбираем от мен, но кадрите говорят достатъчно.

Мисля, че няма такъв показан мод в темата и би бил полезен за играещите игри!
    Мисля, че открих най-подходящото видео което може да се приложи в темата

https://www.youtube.com/watch?v=jj5jwIQI8rY#

Не става много ясно от клипа какво точно се случва, но понеже преди минута приключих с модването на самите очила искам да направя следното пояснение - "стъклата" на очилата се вземат две леви и се слагат на единият чифт очила съответно две десни на друигият чифт.. не се завъртат "стъклата" за да паснат в рамката, а се изрязва едното ( МНОГО ВНИМАТЕЛНО ) и влиза в рамката и стават като фабрични!
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1331288880[/time]_________________________________________________

За тест ползвах това клипче, като му задавам да 3D SPLIT когато картината е една над друга!
    https://www.youtube.com/watch?v=kvk0P2TtQ94#ws

6. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2012

Как става се вижда на клипа.Но не разбрах каква е целта на мода.И аз не разбирам турски)От клипа който си ползвал си мисля че единия вижда разпънат горния екран а другия долния.И това е начина да играят двама човека на една игра по едно и също време.Това ли е? И още един въпрос.Какво представлява този клипс за очила? От къде го взе и за колко?И аз съм с очила и затова ме заинтересува.

7. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2005

Идеята е че на един екран могат двама души да играят игра която да виждат на цял екран
    Клипса ето го http://technomarket.bg/products/09111163/lg-ag-f220 .. набутал съм се с 4лв когато взех моя ..
    Чрез щипката му се захваща за диоптричните очила и е много по-удобен от колкото очила върху очила ...

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2012

Благодаря! Аз мислех че нормалните очила закача по някакъв начин към диоптрите.А то е било съвсем отделни очила.Тук изглеждат още по на сметка:
    http://www.ebay.com/itm/Genuine-LG-C...item3a6fe502ae

10. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2010
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от loshiat
    Аз съм го вързал директно с кабел към рутера ,виждам си компютъра влизам в него и пускам филма но субт. не излизат ,филм с ДТС звук пък не излиза звука,по големите филми пък насичат и както ти писах не се занимавам с плейара на телевизора изобщо.През флашка тръгват субтитрите , а през мрежата нещат.Не че ми е проблеем .Звука през уредба съм го изкарал и с пот плейара си пускам всичко .
    Какъв рутер да взема? РС-то и ТВ-то към рутера ще са с кабел, но смятам да ползвам ГСМ за управление на ТВ, през рутера ще стане ли?
    Филмите засега не ме бъркат защото компа е вързан към ТВ с ХДМИ и нямам проблем, а за в бъдеще мисля звука да е през ресивър.

11. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2005

Нямам телефон с Android все още, но не виждам причина какъвто и да е рутер да има проблем с комуникацията с телевизора, щом пък него ще го включиш с кабел. Според мен по-добре да ползваш рутер който е с гигабитов суйч за да нямаш проблем с трансфера на данни по DLNA мрежа. При мен ситуацията е същата и ползвам Linksys WRT310N който съм купувал отдавна, но вече има доста по евтини подобни варианти.

12. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2012

Аз съм с рутер на БТК и имам нет на телевизора и DLNA работи. Обаче не можах да подкарам дистанционното управление през телефона.От това което четох по чуждите форуми най вероятната причина е че телефона ми е HTC.Не прочетох някой да го е подкарал на тази марка телефони.Въпреки че пуснах DLNA сървър от телефона към телевизора и с него мога да гледам снимки или клипчета от телефона директно на телевизора.Така че за дистанционното през телефон да знаете че не със всеки телефон върви.

13. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Провери дали е отворен порта във firewall-а на рутера.

14.  

15. Тук е от
    Mar 2012

Цитат Първоначално публикувано от biglubo
    Аз съм с рутер на БТК и имам нет на телевизора и DLNA работи. Обаче не можах да подкарам дистанционното управление през телефона.От това което четох по чуждите форуми най вероятната причина е че телефона ми е HTC.Не прочетох някой да го е подкарал на тази марка телефони.Въпреки че пуснах DLNA сървър от телефона към телевизора и с него мога да гледам снимки или клипчета от телефона директно на телевизора.Така че за дистанционното през телефон да знаете че не със всеки телефон върви.

Аз съм с HTC и нямам никакви проблеми с използването на телефона като дистанционно. Просто теглиш това приложение - https://play.google.com/store/apps/d...ZpUmVtb2NvbiJd
    свързваш и тв-то и телефона в една и съща мрежа и те ще се мачнат.
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1331477325[/time]_________________________________________________

Имам едно въпросче с DVR функцията на телевизорите LG като цяло. Тествах го, преформатира си хард диска и всичко тръгна перфектно. Въпроса е, че след тази преформатировка харда не може да се ползва за нищо друго, т.е. не мога когато си искам да кача филм на него и да си го гледам от ТВ-то, трябва да го преформатирам на ново, но това значи, че после няма да мога да използвам DVR функционалността.
    Има ли начин да разделя харда на 2 отделни partition-а, 1-ят да се ползва от ТВ-то за запис на предавания, а другия да е достъпен за качване на филми от PC?

Малко невъзможна ми се струва тази мисия, но ако някои има опит в нещо подобно, ще се радвам да сподели.

16. Member
    Тук е от
    Dec 2005

Цитат Първоначално публикувано от iskren.dimov
    Малко невъзможна ми се струва тази мисия, но ако някои има опит в нещо подобно, ще се радвам да сподели.
    Мисията е невъзможна

17. Тук е от
    Mar 2012

Цитат Първоначално публикувано от tweeg
    Мисията е невъзможна
    Пробвал ли си го вече този вариант?
    Сега чета в официалното ръководство към ТВ-то. Има следния абзац: "Ако разполагате с диск с няколко дяла или картов четец, могат да се разпознаят едновременно до четири карти с памет."
    Т.е. ако го разбирам правилно трябва да ме пита кой дял да използвам за DVR функцията?

18. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2012

Цитат Първоначално публикувано от vladovn
    Провери дали е отворен порта във firewall-а на рутера.
    А как да разбера с кой порт работи програмата?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 64 от 96 ПърваПърва ... 1454626364656674 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе