Страница 24 от 96 ПърваПърва ... 1422232425263474 ... ПоследноПоследно
Резултати от 346 до 360 от общо 1430

LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Re: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 3/

Цитат Първоначално публикувано от jrr75
    Колеги да се похваля днес поръчах от ТМ онлайн 42LW650, ама голям зор. Оказа се че същия макар че е на промоция има ограничени бройки само в София и само на магазина им на Цариградско шосе имаше 2 запечатанеи бройки. С нетърпение го чакам и искренно се надявам всичко да е наред!!!

Да отбележа също, че в момента върви с камера, Magic motion дистанционно и 7 бр. очила!

Утре ще черпя аз
    Честито ще чакаме впечатления
    Да им се ненадяваш....такива промоции имаше само на запад.
    LG AN-VC300 скайп камерата + Magic motion дистанционно и 7 бр. очила...
    http://www.technomarket.bg/products/...42/lg-42lw650s

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от deymi
    Здравейте . Интересува ме мнението Ви конкретно за модела LG 42LV3400 . Вече почти съм се спрял на него , но все пак бих се вслушал в съветите Ви.
    Добър модел/за парите си/ но с малък зрителен ъгъл. Ако го гледаш само фронтално няма никакъв проблем.

4. Тук е от
    Jan 2009

Аз си взех преди 2 дни 47LW4500 от промоцията.
    Не мога да разбера защо всички канали от булсата са с някакви забързани движения и загуба на кадри ... Има ужасен лаг. Може би бъркам някъде, но очаквах доста повече ...

5. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2011

Колеги на моя 42LW5500 в горния край на екрана по хоризонталата имам черно поле около 3-4 милиметра отстояние до рамката, а по останалите краища, картината се изпълва до самата рамка на телевизора.Дали и при вас е така, много ме тормози това да не е дефект.Има го при всички сигнали HDMI, антенен вход и т.н.

6. Тук е от
    Apr 2002

Цитат Първоначално публикувано от jrr75
    Колеги да се похваля днес поръчах от ТМ онлайн 42LW650, ама голям зор. Оказа се че същия макар че е на промоция има ограничени бройки само в София и само на магазина им на Цариградско шосе имаше 2 запечатанеи бройки. С нетърпение го чакам и искренно се надявам всичко да е наред!!!

Да отбележа също, че в момента върви с камера, Magic motion дистанционно и 7 бр. очила!

Утре ще черпя аз
    Здравей,
    а сигурен ли си за Magic Motion дистанционното , че аз питах за горния размер 47" в магазина и ми казаха че е с обикновенното ,само камерата била подарък и че сигурно е печатна грешка.

7. Member
    Тук е от
    Jun 2011

Цитат Първоначално публикувано от bobitovn
    Колеги на моя 42LW5500 в горния край на екрана по хоризонталата имам черно поле около 3-4 милиметра отстояние до рамката, а по останалите краища, картината се изпълва до самата рамка на телевизора.Дали и при вас е така, много ме тормози това да не е дефект.Има го при всички сигнали HDMI, антенен вход и т.н.
    Ако говориш за черно поле ИЗВЪН пикселите, значи е крива сглобка. Отстоянието на крайните пиксели до началото на рамката трябва да е еднакво и от 4-те страни. Обикновено е около 2 мм при повечето телевизори с ЕТК.
    А ако говориш за невъзможност на крайните няколко реда пиксели да изобразяват картина, значи е дефект и 100% повод за рекламация.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2011

Цитат Първоначално публикувано от botev4o
    Ако говориш за черно поле ИЗВЪН пикселите, значи е крива сглобка. Отстоянието на крайните пиксели до началото на рамката трябва да е еднакво и от 4-те страни. Обикновено е около 2 мм при повечето телевизори с ЕТК.
    А ако говориш за невъзможност на крайните няколко реда пиксели да изобразяват картина, значи е дефект и 100% повод за рекламация.
    Става въпрос за черно поле извън пикселите, значи мога да спа спокойно.Поне не се забелязва, само от близо, така че ще го преживея някак си.Благодаря ти.

10. Member
    Тук е от
    Jun 2011

Ако това ще те успокои - този проблем е масов при половината телевизори, които съм виждал в магазините Качественият контрол на сглобката е доста занижен. Има и много трагични гледки, където панелите са леко завъртени и не им завиждам на бъдещите собственици. Мен лично такива неща много ме дразнят. Дори при колите е стандарт да не се допускат разлики над 0.5 мм в сглобката на панелите, а при телевизорите (а те са сравнително по-лесни за напасване) разликите все още се измерват в цели милиметри. При мен също има разлика - отстоянието на панела до рамката е 3 мм отляво и по 2 мм отдясно, отгоре и отдолу.

11. Тук е от
    Dec 2011

Здравейте Аз съм нов участник вув форума. Вече съм притежател на LG 42LW659S. Имам три USB устроиства Wifi-адаптор, Magic Remote и USB хард искам трите да ги свържа с телевизора, а има 2 USB входа. Някой знаели как да го направя?
    Прочетох форума, но с моето дистанционно не знам как да вляза в сервизното меню. Нямам сервизно дистанционно.

12. Member
    Тук е от
    Jun 2011

Един от вариантите е да използваш USB разклонител (hub), като е препоръчително да е такъв със собствено захранване.

13. Тук е от
    Dec 2011

Цитат Първоначално публикувано от nichevo
    Здравей,
    а сигурен ли си за Magic Motion дистанционното , че аз питах за горния размер 47" в магазина и ми казаха че е с обикновенното ,само камерата била подарък и че сигурно е печатна грешка.
    Вчера и мен се опитаха да ме изработят, че нямало такова нещо и че ТВ върви с 2 бр. очила, но след като им обясних, че в промо-брошурато го пише ясно и настоявах за свойто ми казаха, че са се объркали. Ако мине номера прибират останалото за тях, типично по БГ.
    Как е със сигурност ще Ви пиша като го получа.

14.  

15. Тук е от
    Nov 2011

https://market.android.com/details?i...ZpUmVtb2NvbiJd
    Доста добро дистанционно за хора с андроид. Лично на мен ми допада повече от magic motion-а заради някой допълнителни благинки (Излиза виртуална клавиатура на display-а на телефона когато въвеждаш текст, доста удобно при всякакви application-и и вградения browser, също така предлага запазване и именуване на любими канали директно в телефона и включването им от там(истинско преименуване, нещо което не може да се прави с базовите функции на телевизора), поддържа и импорт на вече съществуващи favorites от телевизора).

16. Тук е от
    Dec 2011

Благодаря Ти botev4o на този HUB ще се включат WIFI и Magic Remote, задължително ли е да е със собствено захранване, някъде във форума пишеха, че поддържа 0,5А а тези уреди мисля нямат такава мощност.

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от ScorpiAS
    https://market.android.com/details?i...ZpUmVtb2NvbiJd
    Доста добро дистанционно за хора с андроид. Лично на мен ми допада повече от magic motion-а заради някой допълнителни благинки (Излиза виртуална клавиатура на display-а на телефона когато въвеждаш текст, доста удобно при всякакви application-и и вградения browser, също така предлага запазване и именуване на любими канали директно в телефона и включването им от там(истинско преименуване, нещо което не може да се прави с базовите функции на телевизора), поддържа и импорт на вече съществуващи favorites от телевизора).
    Да допълня с малко видео

https://www.youtube.com/watch?v=r-WFP_PWcCE#ws

https://www.youtube.com/watch?v=4fPxbysL3bA#ws

https://www.youtube.com/watch?v=kFG0ZnS6n-4#ws

18. Тук е от
    Dec 2011

hristoslav2 как си свързал RF-приемника от зад на телевизора, имам една странна букса пише wireless control знаеш ли за какво е? и какъв кабел се ползва.

_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1323862098[/time]_________________________________________________

от LG твърдят, че това е за magic remote дистанционното, но в набора на него кабела е usb връзка.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 24 от 96 ПърваПърва ... 1422232425263474 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе