От три дена имам това LG 47LD465 ,взех го за 999лв. за сега съм доволен, плеърчето му работи прекрасно, проверих фирмуеъра, старичък е, има излезнал нов. Та въпроса ми е има ли смисъл да го ъпдейтвам ? Благодаря.![]()
От три дена имам това LG 47LD465 ,взех го за 999лв. за сега съм доволен, плеърчето му работи прекрасно, проверих фирмуеъра, старичък е, има излезнал нов. Та въпроса ми е има ли смисъл да го ъпдейтвам ? Благодаря.![]()
Смисъл има , но полза - едва ли или поне няма да забележиш подобренията ! Но ако пробваш , пиши дали има нещо подобрено !
Първоначално публикувано от civica
Сложих последния фирм 03.03.26 по описания начин на Христослав "голямо благодарско от мен за всичката информация".
Стария фирм беше 03.03.08 ще видим как се държи![]()
Здравейте,колеги.Имам въпрос за LG 32LD350-възможно ли е звука от тв-то да го изкарам през скарта,защото оптиката нямам къде да я включа,а през слушалките е дразнещо?Благодаря
Възможно е , по принцип !
възможно е само за DTVПървоначално публикувано от waspa
Което означава,че няма да стане ли,колега UNDER666?Първоначално публикувано от Under666
възможно е, но само при гледане на цифрова телевизия. При USB използвай изхода на слушалкитеПървоначално публикувано от waspa
Първоначално публикувано от civica
Незнам въобразявам ли си, ама сега картината май е по - добра с новия фирм.Първоначално публикувано от mitak1969
![]()
Поради липса на място се оглеждам за монитор и ТВ в едно - LG TV M2350D-PZ LED или LG TV M2380D-PZ. Кой е по-добрия? Не разбрах на 100% дали M2350D има наистина DVI (на едни сайтове пише че има, на други не) и ако няма DVI дали може с кабел DVI от компа към единствения му HDMI +аудио кабел? M2380D-PZ пък има 2 HDMI и сензор за светлина, а M2350D има ли този сензор?
Поради това, че се натрупаха много страници, заключвам тази част.
Обсъждането продължава в тази тема
https://forum.setcombg.com/index.php/topic,47935.0.html