Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият телевизор LG ?

Гласували
317. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" и по-малко

12 3.79%
  • 32"

74 23.34%
  • 37"

21 6.62%
  • 42''

142 44.79%
  • 47"

72 22.71%
  • 55"

8 2.52%
  • 65''

0 0%
  • 84''

4 1.26%
Отговори на анкетата
Страница 10 от 108 ПърваПърва ... 891011122060 ... ПоследноПоследно
Резултати от 136 до 150 от общо 1608
Like Tree64Одобрявам

LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Oct 2007

Re:LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

От известно време гледам видео на вградения плейър на моя 42LM620 и след 10-15 мин. почва да лагва и насича образа. И дори се десинхронизира звука понякога. Помислих че е от интернета, извадих кабела, но пак лагва. Съмнявам се, че от вградения процесор на тв-то. Но дали защото не може да се справи с x264 480p .mp4 файл или защото в стайна температура 27 гр. много нагрява и няма отвори отзад на капака за вентилиране. Не знам, дайте идея. Не е болка за умиране, но дразни.

2.  

3. Тук е от
    Jun 2010

Цитат Първоначално публикувано от ozonbg
    От известно време гледам видео на вградения плейър на моя 42LM620 и след 10-15 мин. почва да лагва и насича образаизира звука понякога.
    Според мен е от флашката, смени я и пробвай пак същия файл. При мен го правеше същия проблем при по-силен звук, по-бърза сцена, сцена с по-наситено бяло. Но от както съм с външен хард, нямам никакви проблеми.

4. Тук е от
    Oct 2007

И аз от външен хард(Samsung 2T) пускам файловете. На PC-то като плейвам от него няма грам насичане.

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

LG 47LW650S отвътре:

Настройки за 47LM660S
    http://forum.ixbt.com/topic.cgi?id=62:19708:4345#4345

Очаквайте версия на фирмуера 04.01.53 (LM серията)- в Полша я пуснаха ефирно...

http://forums.plexapp.com/index.php/...0%B0%D1%85-lg/

6. Тук е от
    Jul 2012

Моят проблем е, че не тръгва картина от РС на телевизора ми LG. Изписва ми няма сигнал или си стои черен екрана. Проверих настройките на видео картата си и мисля, че всичко е точно, но незнам какъв е проблема. Вече си мисля, че плазмата се е прецакала или може би буксата на телевизора. От два дена се мъча тука да го оправя и не се получава. Моля за помощ.

Проверих настройките на видео картата си и всичко е на ред. Пробвах и с лаптопа си пак същата работа - няма сигнал.

7. Тук е от
    Oct 2007

Преди малко сам се обнови до последна версия, но не виждам засега нещо по-различно.

8.  

9. Тук е от
    Feb 2012

благодаря за изчерпателните коментари за телевизор LG. Собственик съм на телевизор LG 42LM640S от 2 дена. Телевизорът е супер без никакви проблеми чете всички файлове. 3D филми свалени от Energy Torrent без проблеми. Свързване към WLAN мрежа без проблеми. Супер картина в HD качество. И един въпрос: Днес ме попита дали да се ъпдейтне софтуера. Да го ъпдеътна ли?

10. Member Аватара на ivanov_km
    Тук е от
    Nov 2005

Да щом е излязъл по-нов "фърм" от твоя. Няма нищо страшно само не изключвай ТВ-то докато трае процедурата!

11. Banned
    Тук е от
    Feb 2012
    Живее в
    Usa

LG42LW659S е моят тв.Преди 3 дни му заредих новия 05.12.05 софт и след ден започнаха проблемите.От ДУ трябва да натисна няколко пъти бутона за да изпълни някоя команда,а след това я изпълнява пак няколко пъти,но с 1 натискане нищо не става.Понякога за разнообразие изпълнява команда както си трябва,но това е много рядко.От сензорните бутони на панела всичко си работи както трябва.ТВ е в стая без климатик.Как според Вас може да се оправи проблема?

12. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2006

Цитат Първоначално публикувано от ctoyan6
    LG42LW659S е моят тв.Преди 3 дни му заредих новия 05.12.05 софт и след ден започнаха проблемите.От ДУ трябва да натисна няколко пъти бутона за да изпълни някоя команда,а след това я изпълнява пак няколко пъти,но с 1 натискане нищо не става.Понякога за разнообразие изпълнява команда както си трябва,но това е много рядко.От сензорните бутони на панела всичко си работи както трябва.ТВ е в стая без климатик.Как според Вас може да се оправи проблема?
    Ресетни го до фабрични настройки, но ще трябва наново да сканираш програмите. Моят е 42PW650S и от две седмици съм със същият фърмуер, но нямам този проблем. Наскоро отказа да ми разпознае CA модула и след като го ресетнах се оправи. Късмет!

13. Member Аватара на ivanov_km
    Тук е от
    Nov 2005

Аз съм със същият телевизор и същият софтуер, и нямам такива проблеми с телевизора, не вярвам да е от новият софтуер.

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2005

И аз имах този проблем И тъкмо мислех да пиша във форума, но се оказаха слаби батерии! Пробвай да ги смениш и виж дали е от това ...

16. Banned
    Тук е от
    Feb 2012
    Живее в
    Usa

Новите батерии не решиха проблема при мен,а диода в долният десен ъгъл мига по няколко секунди непрекъснато щом командата е от ДУ.

17. Тук е от
    Feb 2012

колко време трае инсталациата на софтуера

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Новите батерии не решиха проблема при мен,а диода в долният десен ъгъл мига по няколко секунди непрекъснато щом командата е от ДУ.
    Може проблема да е в дистанционното. Случва се едно на хиляда да даде дефект.
    Провери го как работи като го насочиш към включена камера/може и на смартфона/ - на екрана ще видиш миганията на светодиода на дистанционното - така ще си проличи кога и колко дълго подава командите.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 10 от 108 ПърваПърва ... 891011122060 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе