Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият телевизор LG ?

Гласували
317. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" и по-малко

12 3.79%
  • 32"

74 23.34%
  • 37"

21 6.62%
  • 42''

142 44.79%
  • 47"

72 22.71%
  • 55"

8 2.52%
  • 65''

0 0%
  • 84''

4 1.26%
Отговори на анкетата
Страница 42 от 108 ПърваПърва ... 3240414243445292 ... ПоследноПоследно
Резултати от 616 до 630 от общо 1608
Like Tree64Одобрявам

LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2011

Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Намерих програмата ще пробвам и ако има ефект ще пиша
    Този пост е редактиран от astonbg; 27-11-12 в 20:52.

2.  

3. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Lg Service Menu Explorer , обаче сега погледнах ,че пише - модели 2012 не се поддържат ...

4. Тук е от
    Dec 2011

Няма да стане благодаря все пак
    Този пост е редактиран от astonbg; 27-11-12 в 21:29.

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Service Manual LG 55LM620,640,760.rar
    http://forum.ixbt.com/topic.cgi?id=62:20541-74#2346

6. Тук е от
    Oct 2012

Цитат Първоначално публикувано от astonbg Виж публикацията
    Благодаря за отговорите в момента гледам да настроя нещата да видим дали ще има ефект
    а ако някои знае как се влиза в сервизното меню ще съм много благодарен ако каже че с тая кабеларка е по добре да си имам списък че много ги местят програмите
    здравей,
    аз влизам със Sony PSP най-стария модел - демек PSP 1000, който има IR, със irshell v5.2, мога да ти пратя pronto кодовете за достъп.
    Друг начин е с универсално дистанционно, пробвах с SilverCrest SFB 10.1 B2 от Lidl, но успях да намеря кодове само за Ez-Adjust менюто.
    btw, искам да направя следното: "Как да накараме изхода за слушалки да работи като линеен изход?! Т.е. да не се влияе от Vol+/- и да не изключва високоговорителите на ТВ. В сервизното меню ToolOption3, значението на Headphone се прави 0."
    Но при мене това не може да се промени - заключено е, някой има ли идея как това да стане ?

7. Тук е от
    Oct 2011

Гледам сега страхотни комплекти са излезли на добра цена?
    LG промоция 2012
    Какво мислите за тези оферти?
    нямам никаква представа камерата що за чудо е, но има и с blu-ray плеър и ваучер за телефон, доста подмамващи оферти изглеждат, мисля си за нещо 47"...

8.  

9. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

Разгледай си настройките на видеото да нямаш overscan активен...

10. Тук е от
    Nov 2012

Някой да знае каде в София продават такива неща TV Digital Optical Coax to Analog Stereo

11. Тук е от
    Dec 2011

Имам голям напредък с сервизното меню
    LG модел 47LM670S влязъх в сервизното меню с помоща на програмата за Symbian IrRemote
    Кодът за този телевизор е 0413 доста настройки има тези дни като имам време ще ги погледна но въпросът който искам да питам е че си извлякъх каналите като списък в файл с разширение .TLL пробвах и програма за този файл но не ми я отваря казва ми "This filetype is corrently not supported, onli Series LV LW or campatible tll are supported (Analog-channels are not compatible)" програмата е "LG TV Viewer for tll Files" и е версия: 0.5.2.0 но така и не намерих по нова версия
    Благодаря на всички за помоща и ако мога да помогна с нещо за този телевизор само кажете.

12. Тук е от
    Nov 2012

Да, LV/LW са миналогодишни серии.

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от astonbg Виж публикацията
    Имам голям напредък с сервизното меню
    LG модел 47LM670S влязъх в сервизното меню с помоща на програмата за Symbian IrRemote
    Кодът за този телевизор е 0413 доста настройки има тези дни като имам време ще ги погледна но въпросът който искам да питам е че си извлякъх каналите като списък в файл с разширение .TLL пробвах и програма за този файл но не ми я отваря казва ми "This filetype is corrently not supported, onli Series LV LW or campatible tll are supported (Analog-channels are not compatible)" програмата е "LG TV Viewer for tll Files" и е версия: 0.5.2.0 но така и не намерих по нова версия
    Благодаря на всички за помоща и ако мога да помогна с нещо за този телевизор само кажете.
    Не пипай в сервизното, за да не оплескаш нещата и после да ревеш. В една от старите теми, в 10-тият пост има частично описание на сервизното меню.

LG – ChannelEditor / TllEdit/
    Това е програма за редактиране на списъка с програмите. Сваляте от ТВ файл със списъка на USB, редактирате на компа и го качвате пак на ТВ редактирания файл от USB.
    LG - ChannelEditor - LG Sendersortierung - Christine & Sven
    Configuration Editor
    [Software] ChannelEditor
    Free download - tlledit at max speed | Page 1
    Как да извлека каналите?
    Задържате home бутона докато изчезне показалото се меню. Като се появи отново текущия канал веднага набирате 1105 и веднага натискате Ok. Появява се меню и отивате на TV-link loader.
    Receive from usb - за зареждане на програмите от флашка.
    Sent to usb - за запис на програмите на флашка.

14.  

15. Тук е от
    Dec 2011

При мен не става със задържането
    DTS го подкарах дори сороф сигнал си направих да пуска телевизора да може системата ми да го декодира.
    Въпроса е че от тези програми за LG който са за edit на каналите нито една версия не ми сработва
    в последната която намерих а тя е v.5.1 излизат каналите смисал пише колко са аналоговите и цифровите обаче за номер на канала на всички е 0 и нямат имена и немогад да се редактират

16. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Каква е номерация на панела в сервизното , че най-различни версии срещам ?

17. Тук е от
    Jan 2010

Здравейте,

Някой знае ли как се влиза в сервизното меню на LG 42LM640S?
    Пробвах със задържане на "Home" бутона, обаче нищо не става.
    Идеята е да може да си извличам и редактирам каналите.

Иначе браво за темата! Много полезни неща има. Направо ми се пръсна мозъка докато прочетох 42 страници, но не съжалявам

18. Тук е от
    Dec 2011

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1 Виж публикацията
    Каква е номерация на панела в сервизното , че най-различни версии срещам ?
    За коя номерация точно имаш предвид
    Телевизора е LG LM670S-ZA

- - - Обновено - - -

Цитат Първоначално публикувано от ermak Виж публикацията
    Здравейте,

Някой знае ли как се влиза в сервизното меню на LG 42LM640S?
    Пробвах със задържане на "Home" бутона, обаче нищо не става.
    Идеята е да може да си извличам и редактирам каналите.

Иначе браво за темата! Много полезни неща има. Направо ми се пръсна мозъка докато прочетох 42 страници, но не съжалявам
    Моя телевизор е LG LM670S и влязъх в сервизното меню с помоща на телефон със Symbian с програмата IrRemote

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 42 от 108 ПърваПърва ... 3240414243445292 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе