Намерих програмата ще пробвам и ако има ефект ще пиша
26" и по-малко
32"
37"
42''
47"
55"
65''
84''
Намерих програмата ще пробвам и ако има ефект ще пиша
Този пост е редактиран от astonbg; 27-11-12 в 20:52.
Lg Service Menu Explorer , обаче сега погледнах ,че пише - модели 2012 не се поддържат ...
Няма да стане благодаря все пак
Този пост е редактиран от astonbg; 27-11-12 в 21:29.
Service Manual LG 55LM620,640,760.rar
http://forum.ixbt.com/topic.cgi?id=62:20541-74#2346
здравей,
аз влизам със Sony PSP най-стария модел - демек PSP 1000, който има IR, със irshell v5.2, мога да ти пратя pronto кодовете за достъп.
Друг начин е с универсално дистанционно, пробвах с SilverCrest SFB 10.1 B2 от Lidl, но успях да намеря кодове само за Ez-Adjust менюто.
btw, искам да направя следното: "Как да накараме изхода за слушалки да работи като линеен изход?! Т.е. да не се влияе от Vol+/- и да не изключва високоговорителите на ТВ. В сервизното меню ToolOption3, значението на Headphone се прави 0."
Но при мене това не може да се промени - заключено е, някой има ли идея как това да стане ?
Гледам сега страхотни комплекти са излезли на добра цена?
LG промоция 2012
Какво мислите за тези оферти?
нямам никаква представа камерата що за чудо е, но има и с blu-ray плеър и ваучер за телефон, доста подмамващи оферти изглеждат, мисля си за нещо 47"...
Разгледай си настройките на видеото да нямаш overscan активен...
Някой да знае каде в София продават такива неща TV Digital Optical Coax to Analog Stereo
Имам голям напредък с сервизното меню
LG модел 47LM670S влязъх в сервизното меню с помоща на програмата за Symbian IrRemote
Кодът за този телевизор е 0413 доста настройки има тези дни като имам време ще ги погледна но въпросът който искам да питам е че си извлякъх каналите като списък в файл с разширение .TLL пробвах и програма за този файл но не ми я отваря казва ми "This filetype is corrently not supported, onli Series LV LW or campatible tll are supported (Analog-channels are not compatible)" програмата е "LG TV Viewer for tll Files" и е версия: 0.5.2.0 но така и не намерих по нова версия
Благодаря на всички за помоща и ако мога да помогна с нещо за този телевизор само кажете.
Да, LV/LW са миналогодишни серии.
Не пипай в сервизното, за да не оплескаш нещата и после да ревеш. В една от старите теми, в 10-тият пост има частично описание на сервизното меню.
LG – ChannelEditor / TllEdit/
Това е програма за редактиране на списъка с програмите. Сваляте от ТВ файл със списъка на USB, редактирате на компа и го качвате пак на ТВ редактирания файл от USB.
LG - ChannelEditor - LG Sendersortierung - Christine & Sven
Configuration Editor
[Software] ChannelEditor
Free download - tlledit at max speed | Page 1
Как да извлека каналите?
Задържате home бутона докато изчезне показалото се меню. Като се появи отново текущия канал веднага набирате 1105 и веднага натискате Ok. Появява се меню и отивате на TV-link loader.
Receive from usb - за зареждане на програмите от флашка.
Sent to usb - за запис на програмите на флашка.
При мен не става със задържането
DTS го подкарах дори сороф сигнал си направих да пуска телевизора да може системата ми да го декодира.
Въпроса е че от тези програми за LG който са за edit на каналите нито една версия не ми сработва
в последната която намерих а тя е v.5.1 излизат каналите смисал пише колко са аналоговите и цифровите обаче за номер на канала на всички е 0 и нямат имена и немогад да се редактират
Каква е номерация на панела в сервизното , че най-различни версии срещам ?
Здравейте,
Някой знае ли как се влиза в сервизното меню на LG 42LM640S?
Пробвах със задържане на "Home" бутона, обаче нищо не става.
Идеята е да може да си извличам и редактирам каналите.
Иначе браво за темата! Много полезни неща има. Направо ми се пръсна мозъка докато прочетох 42 страници, но не съжалявам