Към колегите с 47LM660/669/670/671 - ако имате възможност да проверите в сервизното меню какъв панел е поставен (пример - LC470EUF-SDF1 ) . Благодаря предварително!
26" и по-малко
32"
37"
42''
47"
55"
65''
84''
Към колегите с 47LM660/669/670/671 - ако имате възможност да проверите в сервизното меню какъв панел е поставен (пример - LC470EUF-SDF1 ) . Благодаря предварително!
Хубаво е първо да тестваш едно към телевизора. Защото към моя LM669S имаше подарък едно MAGIC ДИСТАНЦИОННО и си работи добре и също подържа USB мишка и клавиатура, но старото LW659S не подържа USB мишка и клавиатура и на MAGIC ДИСТАНЦИОННО-то само бутоните му работят. Колкото и да го движа, курсора не се появява. Забелязах че при LM669S по менютата на екрана, в горният десен ъгъл има X както при компютрите. Та твоя TV ако не подържа клавиатура и няма X по екрана, значи MAGIC-а няма да работи пълноценно.
"Меджик"-а от миналогодишните модели е малко по-различен - ако има как пробвай с двата модела.
Този пост е редактиран от svetlio1; 05-10-12 в 01:24.
- Картата няма да тръгне без компютър, затова я наричат Soundcard, а не USB DAC... Минимално условие е постоянно да работи компютъра, ако изобщо този Sweex може да трансформира звука в 5.1 аналогов в реално време.
- Сигналът, който излиза Toslink конектора на ТВ се равнява на линеен - ограничава (регулира) се единствено от следващото устройство - в случая картата.
- Уверявам Ви - най-изгодно е да си потърсите second hand ресивър с Toslink in, а тупалката Thunder да ползвате за усилвател на субуфера, примерно.
- На последно място - казусът не е за тази тема.
Ето ти снимки от сервизното на LG 47LW570s
ImageShack Album - 29 images
ето и как да влезете
http://hdtvpolska.com/topic/26693-me...s/#entry260530
http://www.lg-hack.info/cgi-bin/sn_f...=2676&tid=3397
hristoslav2,
интересуват ме модели 2012 и по-точно 47LM660/669/670/671 - целта е да се види дали във всички (от серията и според дата на производство) се поставят еднакви панели - срещам тук-там по форуми и "доволни" потребители , при които няма "комети" и проблеми с бързите сцени , та да видим дали тихомълком ЛГ са сменили използваните панели .
Аз като бивш собственик на 42LW659S, и настоящ на 42LM660 не съм наблюдавал т.н. "комети" след топката при футболни мачове. С една дума не виждам разлика при бързите сцени но може би има значение и диагонала ти си с 47", а аз говоря за 42".
На по-малките екрани се забелязват по-малко , но аз ги виждам на стария ми 37LG 5000 и на новите 47LM660 и 37LK450 (на комшията ) - ще трябва да се поразходя до ТП/ТМ с флашката да огледам как е 47ЕТ5 (би трябвало да е със същия панел) - има нещо сбъркано в цялата работа , ама ...
Здравейте,
спрял съм се на телевизор LG 42 LM640 S ,който в момента е на промоция.Ще се гледа предимно IPTV телевизия и един два пъти 3D филми в седмицата.Имам и старо сателитно оборудване останало от ITV, възможно ли е да гледам свободни програми от сателит само с антената, щом телевизора разполага със сат тунер.
Ще се радвам ако някой ми помогне в избора на телевизор.
Предпочитам да се гледа с пасивни очила.
Като се заговорихте за Toslink, да попитам? Ако към този OPTICAL DIGITAL AUDIO OUT се върже усилвател с колони Logitech Surround Sound Speakers Z906 | Wikigadgets - The Ultimate Gadget Site и се пусне филм от лаптоп през HDMI с AC3/DTS 5.1 звук, през този оптичен изход, телевизора дали ще изкара 6 канален звук или трябва да се връзва външна USB звукова карта към лаптопа, за да стане номера?
Да , Лоджитек-а си има DD и DTS декодери , но колкото и да ги хвалят , за мен си остават просто компютърни колонки и ми се вижда далеч по-разумно (а и с по-добър звук и възможности) да вземеш нещо такова - YAMAHA RX-V373BL :: Ресивъри :: Аудио системи :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
Здравейте. Днес купих LG 32CS460. Може ли малко помощ за настройките на картината и плеъра. Благодаря предварително.