В сервизното би трябвало някъде да има инфо за поставения панел - нещо такова - LC470EUN-SEF1
26" и по-малко
32"
37"
42''
47"
55"
65''
84''
В сервизното би трябвало някъде да има инфо за поставения панел - нещо такова - LC470EUN-SEF1
Widevine:LGTV12LMTK004408075
Esn Num:LGTV20122=21004626659
Maker: LGD
някой от тези неща ли е ?
Няма ли поле "Panel Type" ? Номера би трябвало да е почти същия ,като този ,който дадох за пример - най-вероятно завършващ на "KEF1" ...
Не намирам такова нещо нито в IN_Start И Adjust менюто
Търся помощ от форума за един телевизор/монитор на LG DM2350D LG DM2350D Personal TV - монитор и ТВ в едно, ако съфорумниците имат наблюдения по-въпроса нека споделят за евентуално решение.
Проблема е следния: Реших да закупя въпросния телевизор/монитор и в магазина всичко беше добре докато не тествах четене на филм от флаш памет, чете филма но няма субтитри, никакви (менюто Q-menu, влизам в него, съответно видео възпроизвеждане- субтитри изключени (не активни) за мен не разпознати. В папката на филма има два файла субтитри съответно txt и srt със същото име като на видео файла. Проба на друг модел LG и Samsung до него, субтитрите тръгват без проблем, но на този 23" и на друг 26" пак 3D от същата серия DM**50 не тръгват. Според инструкцията тези формати се подържат от телевизора, а на практика не. Ако има някакво решение, моля да го споделите, защото сина иска точно този модел.
Този пост е редактиран от firemangg; 04-12-12 в 13:39.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 04-12-12 в 19:50.
Не, не съм пробвал понеже тестовете ги правихме в магазина и още не съм закупил този телевизор. Разбирате че, няма как да направя ъпдейт в магазина, Така че проблема остава. Направих (конвертирах) повече файлове със субтитри - sub, smi, ssa, които по ръководство ги подържа и утре ще пробвам дали тръгват, естествено и ще пиша. Това за сега ми идва на ум.
Мишка и LG LM620
Мышка и LG LM620T - YouTube
Намерих решение на горния проблем със четенето на субтитрите. За всички които се сблъскват с такъв проблем, решението да запишат файла със субтитрите в ANSI формат. По незнайна за мене причина субтитрите на два филма при теста бяха в UTF-8 формат. При другите модели телевизори това не оказваше проблем, но при този модел явно чете само в такъв формат на субтитрите и от там не-разпознаването им, така че чете субтитри и в srt, sub и др. формати.
Здравейте,нов съм във форума ,прочетох цялата тема и въпреки това не мога да се справя с субтитрите и 3д настройките на ЛМ670с
Жестов контрол с помощта на уеб камера в модели LM860, LM960
LCD Телевизоры LG. Обсудим. (Новички, для начала, прочитайте ЧаВо, ссылка на первой странице!) (часть 9) [105] - Конференция iXBT.com
Впрочем точно така пише и в упътването/ръководството на потребителя за този телевизор/монитор - LG DM2350D Support: Намиране на ръководства за потребителя и информация за гаранцията | LG Bulgaria относно кодировката на субтитрите...
А иначе, закупи ли си го и доволен ли си от него?
Ако е възможно, сподели впечатленията си, за което предварително благодаря...
Този пост е редактиран от qazzaq; 10-12-12 в 16:35.
LG IPS 21:9 UltraWide Monitor
Да, закупих телевизора. За сега впечатленията ми са добри, макар за мен - този диагонал ми изглежда малък, но сина е доволен, той си го избра. Картината е доста добра (по-ярка, и черното е доста по добро - в сравнение със стария ми телевизор LG LH3000, цветовете са добри, 3D-то работи добре), а за цената си възможностите са добри. Не съм си играл с настройките за по-добра картина поради липса на време. За сега други проблеми с него е съм имал, всичко ми е тръгвало. Включен е като втори монитор към компютъра на сина с VGA кабел и кабел за звук. Цифровите канали си ги намери без проблемно на автоматично сканиране и качеството е добро. Пробвах да му сложа файла с настроените телевизионни програми от стария ми телевизор, като промених името на файла за да може този телевизор до го прочете, греда (почва да чете от файла, достига почти до края и грешка - оказва се във впоследствие, че е прочел и разпознал само аналоговите канали, а цифровите ги няма). Наложи се да ги пререждам наново с програмата tlledit на компютъра и от там с неговия си файл на телевизора. За напред съм замислил да експериментирам с 3d субтитри. В заключение добър 3D телевизор/монитор на добра цена.
Здр искам да си закупя телевизор 32 инча това ще ми е първият лсд такъв моля за мнение за LED телевизор LG 32LS3400 ,бюджет около 600 лв благ предварителноV