Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият телевизор LG ?

Гласували
317. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" и по-малко

12 3.79%
  • 32"

74 23.34%
  • 37"

21 6.62%
  • 42''

142 44.79%
  • 47"

72 22.71%
  • 55"

8 2.52%
  • 65''

0 0%
  • 84''

4 1.26%
Отговори на анкетата
Страница 52 от 108 ПърваПърва ... 242505152535462102 ... ПоследноПоследно
Резултати от 766 до 780 от общо 1608
Like Tree64Одобрявам

LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jul 2003

Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Цитат Първоначално публикувано от mi6letata Виж публикацията

2. Как мога и въобще дали е възможно, да свържа безжична мишка и клавиатура към телевизора?
    Когато пробвах с жични такива на тв-то, всичко си върви ок. Но след като боднах USB Wirless за безжичната мишка и клавиатура и до там, иначе в менюто ми изписва че е свързано управляващо устройство ( същото ми изписва и при свързване на жична клавиатура и мишка ).Предполагам че трябва да се инсталират драйверите, но как ...?
    Иначе на компютъра всичко е наред с безжичните, там всичко тръгва след кратко разпознаване на устройствата и инсталиране на драйвер.
    Марката на безжичната мишка и клавиатура е Media-tech.
    Ами проблема е може би от смущения, защото аз като пробвах с няколко безжични всичко работи, но трябва да съм много близо до телевизора, от далече не работеха безжичните мишки Пробвай близо до телевизора и ще разбереш дали е от мишката или от разстоянието

2.  

3. Тук е от
    Jul 2012

Здравейте. Някой от 3D филмите които си пускам, не ми излизат на цял екран, на по-малък. В случая това е с Аватар. Можете ли да ми помогнете да реша проблема?

4. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Линията на ЛГ за 2013 г. - без CCfl подсветка и без full-array locally-dimmed LED подсветка
    LG Reveals 2013 TV Lineup: No Direct Local-Dimming LED; Plasma Range Cut
    явно ще я карат "тънко" и евентуално инвестират в олед .

5. Тук е от
    Nov 2012

Колеги защо ми се струва че интернета от телевизора е по-бавен.Ако съм на компютъра клипове 1080п се зареждат доста по-пързо от колкото същия пуснат през ТВ-то.. Ползвам един и същи Лан кабел

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от venom8888 Виж публикацията
    Колеги защо ми се струва че интернета от телевизора е по-бавен.Ако съм на компютъра клипове 1080п се зареждат доста по-пързо от колкото същия пуснат през ТВ-то.. Ползвам един и същи Лан кабел
    При всички телевизори които съм пробвал е така. Вероятно хардуерно не са пригодени за това.

----------------
    http://lgiptv.eu/faq/

http://lgappscontest.ru/app/

Smart IPTV

http://forum.ixbt.com/topic.cgi?id=62:20678

LG Smart SDK V2.4.0.
    http://lgsmarttvblog.wordpress.com/

Hello,

LG Smart TV SDK V2.4.0 was released on 21th December.

Key Features of SDK V2.4.0 are as follows :
    - LG IDE Plugin for web application development in Eclipse Java EE is supported.
    - Importing Custom Template is added to the LG UI Template.
    - LG WYSIWYG Design Editor is added.
    - LG API Validator is added.
    - LG Smart TV Emulator 2012 supports HLS (HTTP Live Streaming) protocol.

You can download SDK V2.4.0 in [SDK & Tools] > [SDK].
    For detailed information, refer to "Release Notes" from [Documentation] >[Library].
    Happy New Year 2013!

Thank you.
    LG Developer Team
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 01-01-13 в 18:13.

7. Тук е от
    Sep 2010

Възможно ли е от кабелната да пращат сигнал формат 3:4, а самото предаване да е реално 16:9?
    Телевизор LG42LK430, разпознава канала като 3:4, а той реално е 16:9 и ръчно му казвам от менюто че е такъв.
    Менюто "just scan" не ми е активно, а преди време си беше активно. Това възможно ли да е също от изпращания сигнал от кабелната.
    На местна цифрова кабелната тв съм, директно с тунера на телевизора.

8.  

9. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Да , повечето бг канали (Диема , Нова , Нова спорт ,бтв ,БНТ1 ...) излъчват в 4:3 , и "смачкват" 16:9 в него - при такива канали си оставяй тв на 16:9 . "just scan" ще ти е активно само на ХД канали или при ХД сигнал на HDMI (или компонентния) вход .

10. Тук е от
    Nov 2012

Колеги има ли начин да се намали замазването при вертикално движещи се неща? Искам да попитам и някой знае ли какво точно правят опциите: Реално кино, Супер резолюция, и Грижа за очите. Благодаря предварително за отговорите
    п.с. Тв-то е 47ЛМ670с

11. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

"Реално кино" е за гледане на филми - абсолютно задължителна при гледане на 1080/24 хц , "Супер резолюция" за СД сигнали , "Грижа за очите" е за оптимизиране на подсветката - уж да няма големи разлики м/у светли /тъмни сцени - за мен повече пречи и ме дразни - не я ползвам .

12. Тук е от
    Dec 2012

Някой да има повече инфо относно PVR за ML671S?
    Кое е най-евтино като вариант?
    ТВ го имам от 14.12- до момента съм доволен. Още не мога да си го настроя като картина- малко тъмно ми дава,но започвам да привиквам
    Свързал съм и сателит-антена от Сателайт БГ,но на някой транспондери казва,е няма сигнал ,а това не е така.Някаква идея?
    Има ли вече кодове за сервизно меню?
    Искам да си модифицирам тв каналите и да направя 0 канала за изход за слушалки

13. Тук е от
    Jan 2013

Кажете нещо за това ЛГ 42LM615S
    LG Cinema 3D ТВ, ново поколение LG 3D телевизори, LG 42LM615S 3D LCD TV - LG телевизори, Smart TВ, Cinema 3D TВ, LED TВ, Full HD TВ, LCD TВ, плазмени телевизори
    и дали си заслужава 1100 или има нещо по-добро за 1000\1100лв.

14.  

15. Тук е от
    Nov 2012

Някой знае ли вариант при пуснат преглед на снимки телевизора да не "заспива" или пък след известно време изключва сам картинката...? Всичките серии - LM615/620 и т.н...

16. Тук е от
    Nov 2006

Колеги намерих по-добър DLNA сървър от Плекс-а за LG TV. Казва се Serviio и работи много по-бързо и по-малко товари компютъра.
    Serviio media server

17. Тук е от
    Dec 2012

Колеги , харесал съм си тези двата телевизора
    LG 42LM615S :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
    LG 42LM3400 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
    заслужава ли си разликата от 100 лева.Другото което искам да питам единия е Edge LED , а другия Direct LED.Кой от двата телевизора е по-добър.

18. Тук е от
    Jul 2011

Цитат Първоначално публикувано от dimaldim Виж публикацията
    Някой знае ли вариант при пуснат преглед на снимки телевизора да не "заспива" или пък след известно време изключва сам картинката...? Всичките серии - LM615/620 и т.н...
    На дистанционното Q.MENU и от там на дясно до меню икономия на енергия и даваш изключено.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе