26" и по-малко
32"
37"
42''
47"
55"
65''
84''
Здравейте. Някой от 3D филмите които си пускам, не ми излизат на цял екран, на по-малък. В случая това е с Аватар. Можете ли да ми помогнете да реша проблема?
Линията на ЛГ за 2013 г. - без CCfl подсветка и без full-array locally-dimmed LED подсветка
LG Reveals 2013 TV Lineup: No Direct Local-Dimming LED; Plasma Range Cut
явно ще я карат "тънко" и евентуално инвестират в олед .
Колеги защо ми се струва че интернета от телевизора е по-бавен.Ако съм на компютъра клипове 1080п се зареждат доста по-пързо от колкото същия пуснат през ТВ-то.. Ползвам един и същи Лан кабел
При всички телевизори които съм пробвал е така. Вероятно хардуерно не са пригодени за това.
----------------
http://lgiptv.eu/faq/
http://lgappscontest.ru/app/
Smart IPTV
http://forum.ixbt.com/topic.cgi?id=62:20678
LG Smart SDK V2.4.0.
http://lgsmarttvblog.wordpress.com/
Hello,
LG Smart TV SDK V2.4.0 was released on 21th December.
Key Features of SDK V2.4.0 are as follows :
- LG IDE Plugin for web application development in Eclipse Java EE is supported.
- Importing Custom Template is added to the LG UI Template.
- LG WYSIWYG Design Editor is added.
- LG API Validator is added.
- LG Smart TV Emulator 2012 supports HLS (HTTP Live Streaming) protocol.
You can download SDK V2.4.0 in [SDK & Tools] > [SDK].
For detailed information, refer to "Release Notes" from [Documentation] >[Library].
Happy New Year 2013!
Thank you.
LG Developer Team
Този пост е редактиран от hristoslav2; 01-01-13 в 18:13.
Възможно ли е от кабелната да пращат сигнал формат 3:4, а самото предаване да е реално 16:9?
Телевизор LG42LK430, разпознава канала като 3:4, а той реално е 16:9 и ръчно му казвам от менюто че е такъв.
Менюто "just scan" не ми е активно, а преди време си беше активно. Това възможно ли да е също от изпращания сигнал от кабелната.
На местна цифрова кабелната тв съм, директно с тунера на телевизора.
Да , повечето бг канали (Диема , Нова , Нова спорт ,бтв ,БНТ1 ...) излъчват в 4:3 , и "смачкват" 16:9 в него - при такива канали си оставяй тв на 16:9 . "just scan" ще ти е активно само на ХД канали или при ХД сигнал на HDMI (или компонентния) вход .
Колеги има ли начин да се намали замазването при вертикално движещи се неща? Искам да попитам и някой знае ли какво точно правят опциите: Реално кино, Супер резолюция, и Грижа за очите. Благодаря предварително за отговорите
п.с. Тв-то е 47ЛМ670с
"Реално кино" е за гледане на филми - абсолютно задължителна при гледане на 1080/24 хц , "Супер резолюция" за СД сигнали , "Грижа за очите" е за оптимизиране на подсветката - уж да няма големи разлики м/у светли /тъмни сцени - за мен повече пречи и ме дразни - не я ползвам .
Някой да има повече инфо относно PVR за ML671S?
Кое е най-евтино като вариант?
ТВ го имам от 14.12- до момента съм доволен. Още не мога да си го настроя като картина- малко тъмно ми дава,но започвам да привиквам
Свързал съм и сателит-антена от Сателайт БГ,но на някой транспондери казва,е няма сигнал ,а това не е така.Някаква идея?
Има ли вече кодове за сервизно меню?
Искам да си модифицирам тв каналите и да направя 0 канала за изход за слушалки
Кажете нещо за това ЛГ 42LM615S
LG Cinema 3D ТВ, ново поколение LG 3D телевизори, LG 42LM615S 3D LCD TV - LG телевизори, Smart TВ, Cinema 3D TВ, LED TВ, Full HD TВ, LCD TВ, плазмени телевизори
и дали си заслужава 1100 или има нещо по-добро за 1000\1100лв.
Някой знае ли вариант при пуснат преглед на снимки телевизора да не "заспива" или пък след известно време изключва сам картинката...? Всичките серии - LM615/620 и т.н...
Колеги намерих по-добър DLNA сървър от Плекс-а за LG TV. Казва се Serviio и работи много по-бързо и по-малко товари компютъра.
Serviio media server
Колеги , харесал съм си тези двата телевизора
LG 42LM615S :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
LG 42LM3400 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
заслужава ли си разликата от 100 лева.Другото което искам да питам единия е Edge LED , а другия Direct LED.Кой от двата телевизора е по-добър.