Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият телевизор LG ?

Гласували
317. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" и по-малко

12 3.79%
  • 32"

74 23.34%
  • 37"

21 6.62%
  • 42''

142 44.79%
  • 47"

72 22.71%
  • 55"

8 2.52%
  • 65''

0 0%
  • 84''

4 1.26%
Отговори на анкетата
Страница 46 от 108 ПърваПърва ... 3644454647485696 ... ПоследноПоследно
Резултати от 676 до 690 от общо 1608
Like Tree64Одобрявам

LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jan 2010

Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Здравейте,

Искам да попитам дали LG M2232D има MPEG4 декодер за DVB-C/T, тъй като сега гледам в каталога на метро пише че го поддържа, обаче в нет-а информацията, която намерих пише че не се поддържа

Благодаря предварително.

2.  

3. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

lansling , направи си домашен Амбилайт и няма да виждаш неравномерната подсветка - една - две "лунички" осветяващи зад ТВ вършат идеална работа .

4. Тук е от
    Nov 2010

Мерси за съвета! Така или иначе имам вградено осветление в секцията, което никога не ползвах. Амбилайта сработи .
    Тествах през усб флаш следните формати - .avi, divX, Xvid, mkv. Няма никакъв проблем. Дори и автоматично ми разпозна един 3Д блурей. Пасивното 3Д е идеално, надмина очакванията ми. Единствено, според моето субективно виждане, трябва малко по-отдалеч да се гледа (3.5-4.0)м. Сега ми е влезла друга муха, за да не опъвам още един мрежов кабел, дали ще може да си закача директно усб диск за телевизора, т.е. подава ли +500mА за да не ползвам допълнително захранвване. В спцификацията открих само това - USB 2.0 , 3 - Налични за USB Hub.

5. Member
    Тук е от
    Dec 2005

той +500мА подава телевизора ама дали ще стигнат на диска?

6. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Аз ползвам външни 2.5 и 3.5 (тоя е със собствено захранване) - няма проблем , обаче през HDMI картината ми харесва повече .

7. Тук е от
    Nov 2010

Тогава какъв е вариантът за сторидж с филми и добро качество? Пробвах един .mkv 1080p през флашка, като размер е 8ГБ и качестово е идеално. Няма ли да е същото и през диск?
    Между другото имам и друг вариант, просто да споделя с колегите. Купих си едноплатков компютър(raspberry PI), има готов компилиран имидж на xbmc. Инсталация елементарна - отнема 3 клика и 10мин. Габарити колкото цигарена кутия има OUT:hdmi/RCA, IN:2 USB. Процесорът му е само 700Мхз, но е оптимизиран за видео и се справя със всичко.Консумира само 3Ват. Цялото устройство ми излезе с кабели+кутийка и сд карта 115лв, но пък си е компютър. Проблема, е че е допълнително устройство (още кабели) и всеки път трябва при палене трябва да го чакам, буутва около 1мин. Другото си е директно от ТВто.

8.  

9. Тук е от
    Nov 2012

Здравейте!Преди 3 седмици си купихме LG 42LM615, но преди малко ми направи впечетление, че на тъмен фон има по- светли петна(сенки) в ъглите.Това дали е нормално или трябва да го нося на ремонт? Петната не се виждат от всякакъв ъгъл, а само като си фронтално срещу телевизора
    Ето снимки:
    Снимки Data.BG
    Снимки Data.BG

10. Тук е от
    Nov 2010

От снимките не мога да преценя. С какви настройки си? Колеги са постнали линкове от форуми за калибрация на картината една страница назад. Би трябвало да може да се коригира донякъде.

11. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Цитат Първоначално публикувано от bracnica Виж публикацията
    Здравейте!Преди 3 седмици си купихме LG 42LM615, но преди малко ми направи впечетление, че на тъмен фон има по- светли петна(сенки) в ъглите.Това дали е нормално или трябва да го нося на ремонт? Петната не се виждат от всякакъв ъгъл, а само като си фронтално срещу телевизора
    Ето снимки:
    Снимки Data.BG
    Снимки Data.BG
    Не би трябвало да е нормално, но е НОРМАЛНО! Намали си подсветката и яркостта от настройките.
    Четете повечко, че напоследък за тия петна се пита доста, а не се прави бърза проверка в нета и форума!

12. Тук е от
    Jun 2003

Здравейте,

От днес и аз съм с LG.
    Въпросът ми е има ли възможност да плейвам филм с Windows Media Player (или друг) и да сендна към TV-то по мрежата?
    Идеята ми е да плейвам BD ISO филми от лаптопа и да ги гледам на TV-то.
    Видях, че в Smart Share пише, че може да се използва под Windows 7 media player, но с Plex media и Nero, само папки може да се шерват.
    Ако някай има идея как може да стане дова да пише.

Поздрави!

13. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от lansling Виж публикацията
    ... Сега ми е влезла друга муха, за да не опъвам още един мрежов кабел, дали ще може да си закача директно усб диск за телевизора, т.е. подава ли +500mА за да не ползвам допълнително захранвване. В спцификацията открих само това - USB 2.0 , 3 - Налични за USB Hub.
    Аз съм с LM670S и използвам външен харддиск 320Gb, без самостоятелно захранване /само това през USB/ и няма никакви проблеми.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Oct 2012

Re: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Все повече съм се насочил към LM640/660T, но ме притеснява да не уцеля някоя бройка с ужасен bleeding/clouding, ако уцеля такава, то рекламацията възможна ли е? Предполагам, че в 7 дневен срок не могат и копче да ми кажат?

Каква е разликата между 640 и 660 модела? Предполагам е само в magic дистанционното или има още нещо, което пропускам?

16. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Само меджик-а е разликата .

17. Member
    Тук е от
    Oct 2012

Re: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

А какво ще кажат хората, които са ползвали именно magic дистанционното? Удобно ли е? Струва ли си 200-те лева отгоре?

18. Тук е от
    May 2010

Удобно е ама чак 200лв....купи си една мишка за 20-ина лв. и си ти

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 46 от 108 ПърваПърва ... 3644454647485696 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе