Еее..чак пък да чакаш новите модели /Март/ - просто пуснах малко инфо
http://www.lgnewsroom.com/newsroom/contents/62704
26" и по-малко
32"
37"
42''
47"
55"
65''
84''
Еее..чак пък да чакаш новите модели /Март/ - просто пуснах малко инфо
http://www.lgnewsroom.com/newsroom/contents/62704
Този пост е редактиран от hristoslav2; 23-12-12 в 16:01.
Вземай 765 (даже направо 55"), а 649 е бял и с друго (пак бяло и с "липсващи" бутони) дистанционно + по-грозна стойка .
Благодаря ви на всички. И аз си мисля, че днес като ходя май ще е LG 47LM765S нямам място в секцията за повече инчове.
Интересно дали се отнася само за 55ЛМ620 ("локално затъмнение" изключено в сервизното меню) - ако е за всички ,то 660/670 стават абсолютно ненужни и чисто набутване .
п.п. Всъщност човека си пише ,че се отнася за 55 и 47" , а 42" е с 6 блока локално .
Този пост е редактиран от svetlio1; 23-12-12 в 15:51.
Здравейте.Вчера се сдобих с LG 42LM670 и имам няколко въпроса.Значи свързах лаптопа с телевизора посредством hdmi и от дистанционното избирам port 4 и десктопа на лаптопа излиза на тв-то , пуснах си филм но звука не излиза от телевизора,а от лаптопа,което не е добре ;д - как мога да оправя това.Другият проблем го забелязах днеска докато гледах един филм по btv comedy - получаваше се насичане на звука - дали това е проблем от тв-то или от самата програма?
nexus777
Виж си настройките на лаптопа - по дефолт е изключено подаването на звук по HDMI порта.
Насичането на звука в 90% от случаите е от програмата.
Виж с коя версия на фирмуера си и го ъпдейтвай.
------------
https://www.youtube.com/lgcinema3d
http://whylgtv.lge.com/
Този пост е редактиран от hristoslav2; 23-12-12 в 16:09.
Благодаря.Оправих се със звука, а проблемът с насичането е бил от програмата.Обаче сега имам проблем с подкарването на 3д субтитри.Субтитрите са в папката при филма и с едно и също име,но като пусна филма и субтитрите излизат изрязани в двата края и има празно място в средата (включил съм 3д режима на тв-то)...моля за малко помощ.
Списък на проверените подържани безжични клавиатури и мишки в модели ТВ 2012:
A4Tech: 9100, 9200F, 9300, X5-3D, G7-200, G9-400-1
Logitech: MK260, X-755FS, RX250, М510, K400, К800
Genius: SlimStar 8000,
Oklick: 404mw
DELUX DLM-105G
Wireless Rii Mini PC PS3 Keyboard Touchpad 2.4GHz 2.4G
Как да включим Local Dimming в модел LM620?
Отговор: Влизаме в сервизното меню.
Трябва да включите две опции.
1) В Tool Option 2 нужен параметър Local Dim Menu променете от 0 на 1
2) В Tool Option 4 - нужен параметър Local Dimming променете в On (обичайно е в положение ON).
След това излезте от сервизното меню, изключете-включете ТВ. В настройките за изображение трябва да се появи функция "Локално затъмнение".
Момчетааа да се похваля вече и аз съм горд собственик на LG 47LM640S, току що го купих от технополис с X-BOX 360 (който можеби ще продам) Само го откарах до вкъщи и се върнах на работа, все още е в кашона. Искам да ви помоля да ме насочите към тема или пък вие да кажете какви настройки да му задам още от първоначалното му пускане. Имам предвид за регионалните настройки за който ще ме попита телевизора от самото начало. България ли да си му задам или някаде май бях чел, че е по-добре да се зададе Германия. И пак някаде по темите четох, че заводските настройки за картина не са му много добри ако може и в това да ме насочите, защото изчетох много от този форум преди да го купя и незнам точно в кой теми съм видял съветите ви.
Благодаря ви.
Тая партида май се оказва ,че е само с настройки за източна Европа - ако има Германия я избираш (така работи и hbbTV ) , ако няма - България . За настройки - "кино" и "експерт" 1/2 са си сравнително добри и с леко "пипване" на някои неща са напълно достатъчни . XBOX360 от 4 тб версия ли е - ако решиш да продаваш пусни едно ЛС - ако ми утърва цената ...
-
п.п. Виж пост #673
Този пост е редактиран от hristoslav2; 23-12-12 в 20:07.
Преди време бях намерил, тук из форума настройки за картината на (острота, яркост, ....) на LG42LK430.
Сега разбъзиках телевизора и не мога да го настроя както беше преди.
Може ли помощ със стандартните настройки. Не мога да открия къде е тоя пост със настройките.
Този пост е редактиран от joro_tt; 23-12-12 в 23:17.
Трябва ли да имам настройки за local dimming на ЛМ670с и къде да ги търся. Не можах да намеря инфо за това как се влиза в сервизното меню .