Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият телевизор LG ?

Гласували
317. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" и по-малко

12 3.79%
  • 32"

74 23.34%
  • 37"

21 6.62%
  • 42''

142 44.79%
  • 47"

72 22.71%
  • 55"

8 2.52%
  • 65''

0 0%
  • 84''

4 1.26%
Отговори на анкетата
Страница 58 от 108 ПърваПърва ... 848565758596068 ... ПоследноПоследно
Резултати от 856 до 870 от общо 1608
Like Tree64Одобрявам

LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jul 2003

Отговор: Re: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Цитат Първоначално публикувано от frizera Виж публикацията
    А някой ползва ли вече последния фирм от сайта 4.10.43 мисля че беше?
    Аз го ползвам, но не мога да кажа разлика със стария, защото го обнових веднага като взех телевизора

2.  

3. Тук е от
    Jun 2003

Отговор: Re: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Цитат Първоначално публикувано от frizera Виж публикацията
    Здрасти колега!! И аз ползвам "услугите" на Булсатком и си купих някаква китайска антена (стайна) и вече гледам 6 аналогови ефира и 2 цифрови.!!!!! Канал1 имат цифрово излъчване.Има и един тест канал с някакво съобщение свързано с разрешение за употреба на ефир...... и т.н. Аналоговите са: отново канал1(разликата в картината е огромна),бтв,нова,ббт,бнт-сат и тв7. Ослушвам се кога ще излъчват някакъв футболен мач, та да видя дали ще гледам комети вместо футболна топка .

- - - Обновено - - -
    А можеше просто да боднеш кабела от сателита на Булсат в ТВто
    Само не знам дали на този спътник ги имаше фрий БТВтата

4. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Не му върши работа тоя сателит ( Hellas Sat 2 (39.0 ) - общо взето нищо интересно няма свободно на него , но с по-голяма антена може и да стане интересен мултифийд за 39 ,42 , 45 гр.
    Този пост е редактиран от svetlio1; 15-01-13 в 23:40.

5. Member Аватара на frizera
    Тук е от
    Mar 2011

Цитат Първоначално публикувано от masterross Виж публикацията
    А можеше просто да боднеш кабела от сателита на Булсат в ТВто
    Само не знам дали на този спътник ги имаше фрий БТВтата
    Не, не може защото така е лесно :rolleyes: Трябва винаги да трудно за да е интересноооо

- - - Обновено - - -

Някой да знае как се заключват бутоните на задния панел на телевизора? Става въпрос за 47LM660. Изрових менютата, но нищо не открих. В къщи си имам един "млад техник" , дето докато го фокусирам къде се намира и вече е барнал бутона OFF и ми се хили закачливо....... хлапетии какво да ги правиш.....

6. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Заключването е много лесно..... два пъти през ръцете и на третия път ще знае че там не се пипа....:D

7. Тук е от
    Jun 2003

Има нов ОТА ъпдейт - 04.20.23
    В момента се сваля.
    Дано от EVN не направят някоя глупост докато се ъпдейтва!

- - - Обновено - - -

Според германците има нови премиум аппс и нова версия на браузера.

8.  

9. Тук е от
    Nov 2012

Споделете после как е ъпдейта , дано се сетят да направят така че вградения плеар да чете и idx/sub субтитри, уж 3д ТВ пък не чете 3д субтитри много тъпо ...

10. Тук е от
    Nov 2006

Dali ima nachin da se smeni ezika kato se pishe s harduerna klaviatura? Ne moga da naluchkam klavishnata kombinacia ako ima takava. Inache dokato pisha veche ne se pokazva softuernata, koeto si e nqkakav napredak

Пиши на кирилица!
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 16-01-13 в 16:42.

11. Тук е от
    Sep 2002

Някой може ли да помогне, как могат да се експортира списъкът с канали на USB, става въпрос за LM640S.
    Трикът от първа страница не помага.

12. Тук е от
    Dec 2012

Нощес подкарах IPTV Shura Запуск приложения Smart IPTV на LG Smart TV на LM671S Много съм доволен,че случайно тук от четене назад във форума някой колега беше споменал Всичко е 6 към момента. Не разбрах само колко време се използва тестовят сървър? На някой канали изписва ,че остават примерно 72 часа ,на други не пише.
    Някой успял ли е да подкара това? http://www.pristavka.de/nstreamvod-l...%82%D0%B4.html
    - - - Обновено - - -

Ето една интересна програмка за Android/IOS + Смарт ТВ http://zappotv.com/

- - - Обновено - - -

Сега тегля ъпдейта.Дано видя разлика.
    Защо ли LG не съобщават какво променят???
    П.С.: Според мен по добра картина имам сега,малко по-бързо става прехода от APPS към ТВ.
    Този пост е редактиран от Милен Младенов; 16-01-13 в 23:43.

13. Тук е от
    Oct 2004

От седмица 47LM660S започна нещо да се ресетва от време на време, като днес направо беше нетърпимо. След днешен последен ъпдейт на софтуера до версия 04.20.23, нулиране на настройките, изключване от контакта за час, продължи да се рестартира. След 4 часа проба-рестарт стигнах до LAN кабела. На Wi-Fi същия проблем. След малко четене в нета оказа се за моя радост проблема не е в телевизора, а в Plex Media Server инсталиран на компютъра. Проблема е оправен в по-нова версия на програмата:

Plex Media Server 0.9.7.10
    Fixes
    Workaround for LG TVs rebooting.
    Да го имате в предвид
    Милен Младенов одобрява това.

14.  

15. Тук е от
    Jun 2003

Има ли нешо интересно?
    Примерно HD музика?
    Цитат Първоначално публикувано от Милен Младенов Виж публикацията
    Нощес подкарах IPTV Shura Запуск приложения Smart IPTV на LG Smart TV на LM671S Много съм доволен,че случайно тук от четене назад във форума някой колега беше споменал Всичко е 6 към момента. Не разбрах само колко време се използва тестовят сървър? На някой канали изписва ,че остават примерно 72 часа ,на други не пише.
    Някой успял ли е да подкара това? nStreamVOD-LG FAQ (как получить доступ, настройка и тд)
    - - - Обновено - - -

Ето една интересна програмка за Android/IOS + Смарт ТВ ZappoTV

- - - Обновено - - -

Сега тегля ъпдейта.Дано видя разлика.
    Защо ли LG не съобщават какво променят???
    П.С.: Според мен по добра картина имам сега,малко по-бързо става прехода от APPS към ТВ.

16. Тук е от
    Dec 2012

Цитат Първоначално публикувано от masterross Виж публикацията
    Има ли нешо интересно?
    Примерно HD музика?
    HD музика -не, но има HD филмови, VOD -5 канала,3D HD, 2-3 музикални, Discovery , Discovery Science, World...общо са 105 .Има доста сопртни и MTV Russia (което е като MTV Italy-малко музика и много сериали ))

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

55LM761T - ясно видими бели петна по краищата на панела - неравномерна подсветка

Запуск приложения Smart IPTV с USB Flash
    https://forum.shura.tv/index.php?topic=4903.0

18. Тук е от
    Dec 2009

Имам въпрос за тв LG42LW4500 ако му закача LG ST600 SMART BOX ще мога ли да си ъпдейтна софтуера на телевизора и как ще стане евентуално?
    МЕРСИ ПРЕДВАРИТЕЛНО

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 58 от 108 ПърваПърва ... 848565758596068 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе