Колеги искам малко помощ кой от двата модела си заслужава повече?LG 55LA740S нов модел 2013 или LG 55LM860V модел 2012 който вече е тестван!
Мерси предварително!
26" и по-малко
32"
37"
42''
47"
55"
65''
84''
Колеги искам малко помощ кой от двата модела си заслужава повече?LG 55LA740S нов модел 2013 или LG 55LM860V модел 2012 който вече е тестван!
Мерси предварително!
Каква ти е матрицата? Какво значи телевизор с матрица от преди 3 години...? Тя технологията е една, други са факторите, които играят за общо добро впечатление от картината...
- - - - - - - - - -
Нека някой по-запознат ти отговори на този въпрос.;-)
LG 47LM765S :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
LG 47LM860V :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
Значителни ли са разликите между 2та като картина и т.н този 2 ядрен процесор много ли помага и струва ли си да дам още 200 лева за топовата серия (860) и какво е това V зад него знам ,че S e S - DVB-T/C/S - за цяла Европа;
- - - - - - - - - -
Здрасти, Ангел Маринов виж #1433 или тук http://www.rtings.com/info/what-is-the-refresh-rate има доста отговори .
Този пост е редактиран от лисо; 26-04-13 в 07:06.
Бихте ли ми казали,кой е най-новия фирм на LG и заслужава ли си да го обновя,понеже ми излезе нов наличен за първи път от месец насам.В момента съм с 04.20.53 и нямам никакви проблеми.Наскоро имаше някакви бъгави обновления и ме е страх да обновя.
Благодаря предварително!
този тука
LG 47LM620S Support: Намиране на ръководства за потребителя и информация за гаранцията | LG Bulgaria
Ама гледам ти си напред с материала.
Ми то доста хора изреваха от 04.40.19
Общо взето на сайта е стабилната версия, в нета - каквото са изкомпилирали програмистите вечерта.
Точно това имах в предвид.В съобщението на тв-то не ми изписа версия(доколкото си спомням) и мисля за сега да остана с 04.20.53.А от сайта на LG,кое точно се тегли,ако реша да правя ъпдейт?
LG 47LM620S Support: Намиране на ръководства за потребителя и информация за гаранцията | LG Bulgaria
LG TV: модификация прошивки, LGMOD, OpenLGTV, инструкции [118] - Конференция iXBT.com
Сайт за проверка на версията Flash.
http://www.whatismyflash.com/
Никакви проблеми няма с 04.40.19 при мен. 47LM671S
Проблемите са със звука на някои транспондери при различни кабеларки и не са от последния софт , а от поне 2-3 версии назад .