На всичко или на определени програми/файлове ?
26" и по-малко
32"
37"
42''
47"
55"
65''
84''
На всичко или на определени програми/файлове ?
Е да де - звука , щото аз останах с впечатление , че картината насича . И при мен на Самсунг-а и Тошиба-та няма проблем , ама ...
Е на тази страница има "Актуализация на софтуер". Натисни, има версията, има и ръководство.
Колеги един въпрос:как да настроя magic remote да сменя каналите(използвам tv box).Tелевизора е lg lm7600
magic remote сменя каналите само в случай, че ползваш вграденият в телевизора тунер и не ползваш външен такъв. при външен тунер ползваш неговото си дистанционно.
http://www.hdtv-news.com/lg-2013-comparison-database/
Този пост е редактиран от hristoslav2; 28-04-13 в 15:59.
Имам lg 42lw470s и кабелна близу. На някои програми ми излизат гръцки субтитри.Изключвам ги и следващият пък пак излизат.Има ли начин да го накарам да запомни че на тези точни програми не искам субтитри и то гръцки.В настройките за субтитри му давам за първи и втори избор български а от къде му идва на ума да показва гръцки не знам.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 29-04-13 в 20:59.
Облаци, бури, глупости ...
Кажете някой справи ли се с проблемите със звука на LM620 серията.
Някой да е сменил доставчика на кабелна и да има подобрение? Има ли начин да се разбере със сигурност дали проблема е в ТВто или в доставчика?
Направо се побърквам като почне да ми прави проблеми.
LG Electronics BulgariaЗдравей, Светослав, благодарим ти за обратната връзка, твоето мнение е важно за нас, взети са мерки и работим по отсраняване на проблема. Пожелаваме ти хубава вечер и добро настроение
- това ми отговориха във Faceboock , да се надяваме , че ще има ефект .
Да ве ще се заемат. Ти костенурка щипал ли си? :D
На мен ми отговориха това от сайта
Уважаеми Господине, благодарим Ви ,че се свързахте с LG Electronics. От написаното не е ясно дали този проблем се получава при гледане на ефирна телевизия,кабелна телевизия или от външен източник / флашка,хард диск/ . Ако гледате кабелна или ефирна телевизия,моля опитайте с филм записан на флашка. Ако тогава не се получи този проблем със звука ,тогава се обърнете към кабелния Ви оператор /много често причината е в некачествената карта / или си оправете антената. Също така опитайте в Поддръжка -Тест на звука ,но точно тогава когато забележите това пукане или заглъхване. С уважение, LGE Център за обслужване на клиенти Телефон 070015454
+1 Имам чувството, че ще върна телевизора и ще си искам парите, пък нищо че го използвам повече от месец... То бива човек да даде над хилядарка за нов телевизор и да му насича звука, дори на каналите с най-добро качество (HD)
Моя оператор е N3 и при разговор с аварийната група, ме посъветваха в момента в който забележа накъсване на звука да се обадя за проверка... Така да споделя, че аз предимно гледам BTV HD, NOVA и ORT, но явно точно по същата причина не съм забелязал и не знам на кои други канали прави мизерия, та по случайност попаднах на канала ALFTA TV, и за да не чакам кога ще му "скимне" на телевизора да насече звука на BTV HD, веднага се обадих на оператора и какво получавам като отговор...
Ами за съжаление, канала АЛФА идва с такова качество и проблема не е при нас, викам им добре... Значи проблема не е в моя телевизор, защото е нов и искам да установя точната причина. Получавам отговор, че не е точно така, защото след разговор с колегите, се установило че и други потребители с подобен телевизор се оплаквали. Викам добре, аз как да съм сигурен, че не от телевизора, викам им че съм прочел по форумите (и то в този междудругото ;-), че може да е от трансподера и получавам отговор, че най-вероятно тунера не се справя да декодира сигнала както трябва...)
Викам си ок, ако е от тунера, то не би следвало да насича звука на аналоговия сигнал, което следва да го проверя, ако и там насича...таковал съм ти и телевизора, отивам да го връщам и да го заменят с еквивалентен по серия нов!
- - - - - - - - - -
Това във връзка със звука ли? Няма логика да е от телевизора, защото насича само на цифрова, а не от филми през usb/dlna...
Да за звука , но и за 100-те хц ги подкарах :D. Според мен е софтуерен проблема - преди го нямаше и е от нещо по комуникацията с СА модулите . То май не е зле да си сверим с какви модули и каква версия на техния софт са проблемите , още повече ако има абонати на Мсат с безкартовите модули да кажат там има ли проблеми .
Така... силно се надявам да има ефект! При мен на LW4500 със Smith Modul, нямам проблем, обаче си направих експеримент и го сложих на LM620S и имаше накъсване на звука. Взех чисто нов Grifin и пак същата работа...
Иначе ето видео, но е добре са се прегледа със слушалки, като насичането започва от 40сек.
LM620S DTV Sound problem... - YouTube