Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият телевизор LG ?

Гласували
317. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 26" и по-малко

12 3.79%
  • 32"

74 23.34%
  • 37"

21 6.62%
  • 42''

142 44.79%
  • 47"

72 22.71%
  • 55"

8 2.52%
  • 65''

0 0%
  • 84''

4 1.26%
Отговори на анкетата
Страница 100 от 108 ПърваПърва ... 50909899100101102 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,486 до 1,500 от общо 1608
Like Tree64Одобрявам

LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 4/

Това което аз съм забелязал е - започва да "накъсва" след известно време гледане на проблемния канал , "накъсването" се усеща в различна степен на различните канали на проблемния транспондер (при мен Нова е най-зле) и в различна степен на възпроизвеждани материали - на сериали е най-зле , а на студийни програми като новинарски емисии - не толкова.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Mar 2002

Аз не използвам CA модул. Просто вкарвам кабела в антенния вход и това е.

4. Member Аватара на zabadara
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Търговище

Понеже сега прочитам последните постове,реших да проверя дали имам същия проблем.С Сам модул съм на близу и след 15 мин.слушане на нова не засичам накъсване на звука.Тв-то почти всеки ден ми изписва инфо за нов фирм,но му давам да си гледа работата.Ще му махна май авто проверката за нов софтуер.От LG напоследък май доста се оляха с проблемни обновления.Ще се чакат по-добри времена.

5. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от zabadara Виж публикацията
    Понеже сега прочитам последните постове,реших да проверя дали имам същия проблем.С Сам модул съм на близу и след 15 мин.слушане на нова не засичам накъсване на звука.Тв-то почти всеки ден ми изписва инфо за нов фирм,но му давам да си гледа работата.Ще му махна май авто проверката за нов софтуер.От LG напоследък май доста се оляха с проблемни обновления.Ще се чакат по-добри времена.
    То, това че не си чул да засича след 15 минути не е гаранция, защото не може да се каже кога ще почне да засича... Аз пък забелязах един друг феномен, че точно по едно и също време започва да насича и това се случва в периода след 19:00 до 23:00 часа при BTV HD, NOVA и ORT!

6. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Да поясня ,че в моя случай говоря за КТ Скат , при други може да се пада на други канали - зависи къде е проблемния транспондер .

7. Тук е от
    Dec 2010

Здравейте колеги,
    Вече от седмица имам 37ЛМ620С, който замени стария ЛГ - 32ЛН2000.
    Искам да споделя за някои неприятни проблеми, които забелях. Още в началото видях, че при бързодвижещи се обекти се наблюдава влошаване на образа на границата между обекта и околната среда. В някои случаи същото се наблюдава и при статични обекти, но само при определени цветове - например при светло лице на зелен фон зад него. При гледане на билярд се забелязва, че червенитге топки имат ореол. Предполагам, че това последното е въпрос на настройка.
    Всичко изброено е най-осезаемо при ползване на вградения плеър, по-малко при кабелната телевизия, а при 3Д изобщо не се забелязва. Странно!? Старото ЛГ работеше безупречно в сравнение с това.
    И при вас ли е така? Има ли настройки с които мога да отстраня тези доста дразнещи дефекти?
    Към момента фирм версията ми е 04.20.35 и настройките са според препоръката на колегата Доминатор.
    Проблеми със звука не съм забелязал и дано така да си остане.
    Приятни почивни дни!

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1 Виж публикацията
    То май не е зле да си сверим с какви модули и каква версия на техния софт са проблемите , още повече ако има абонати на Мсат с безкартовите модули да кажат там има ли проблеми .
    Точно така - напишете:
    Модел на телевизора -
    Версия на фирмуера -
    Модел и версия на Кам модула + картата -
    Софтуерна версия на кам модула -
    Кабелен оператор -
    Проблем със звука -
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 30-04-13 в 20:50.
    Dominator одобрява това.

10. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от Hammerheart Виж публикацията
    Здравейте колеги,
    Вече от седмица имам 37ЛМ620С, който замени стария ЛГ - 32ЛН2000.
    Искам да споделя за някои неприятни проблеми, които забелях. Още в началото видях, че при бързодвижещи се обекти се наблюдава влошаване на образа на границата между обекта и околната среда. В някои случаи същото се наблюдава и при статични обекти, но само при определени цветове - например при светло лице на зелен фон зад него. При гледане на билярд се забелязва, че червенитге топки имат ореол. Предполагам, че това последното е въпрос на настройка.
    Всичко изброено е най-осезаемо при ползване на вградения плеър, по-малко при кабелната телевизия, а при 3Д изобщо не се забелязва. Странно!? Старото ЛГ работеше безупречно в сравнение с това.
    И при вас ли е така? Има ли настройки с които мога да отстраня тези доста дразнещи дефекти?
    Към момента фирм версията ми е 04.20.35 и настройките са според препоръката на колегата Доминатор.
    Проблеми със звука не съм забелязал и дано така да си остане.
    Приятни почивни дни!
    Здравей, колега и честита придобивка! Да я ползваш със здраве!;-)

Относно ореолите, много зависи от качеството на сигнала, но ако си с настройките, които съм постнал - не бе следвало да имаш ореоли... Това се дължи на настройката на остротата - поиграй си с тях и виж дали има разлика.

Поздрави

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    Точно така - напишете:
    Модел на телевизора - LG LM620S
    Версия на фирмуера - със стоковата, както и с най-новата налична 04.40.19
    Модел на Кам модула + картата - Smith, Grifin
    Софтуерна версия на кам модула - не съм погледнал
    Кабелен оператор - N3
    Проблем със звука - досадно накъсване
    Това са детайлите.

11. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2009

Всички телевизори LG серии LA660 и нагоре закупени 1.05 - 30.06.2013г. са с пет годишна гаранция.
    :rolleyes:
    Промоция "5 години грижа за клиента" от LG
    Този пост е редактиран от techno; 01-05-13 в 13:14.

12. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Взех да забелязвам много дразнещо раздвояване на образа, дори при не много бързи сцени... Мислех си, че това е от клиповете по "The Voice", но явно не е... Не помага TrueMotion... Моля за съвет, дали имате такова раздвояване - motion blur? LM620S.

13. Member Аватара на zabadara
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Търговище

Цитат Първоначално публикувано от Dominator Виж публикацията
    Взех да забелязвам много дразнещо раздвояване на образа, дори при не много бързи сцени... Мислех си, че това е от клиповете по "The Voice", но явно не е... Не помага TrueMotion... Моля за съвет, дали имате такова раздвояване - motion blur? LM620S.
    За сега не забелязвам такова раздвояване(със същата серия съм).И звук не ми е насичал.Предимно гледам нова и филми през Plex.Пробвах и на други програми-не виждам подобен проблем.The Voice на близу е лошо качество,но пак няма раздвояване.

14.  

15. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от zabadara Виж публикацията
    За сега не забелязвам такова раздвояване(със същата серия съм).И звук не ми е насичал.Предимно гледам нова и филми през Plex.Пробвах и на други програми-не виждам подобен проблем.The Voice на близу е лошо качество,но пак няма раздвояване.
    При първа възможност ще снимам да видите за какво говоря.

16. Тук е от
    Apr 2013

В техномаркет ми предлагаха LA660s дали телевизорите от 2013 ще имат същите проблеми ? смисъл каква е разликата в Lm660s и la660s само годината на производство и дизайна ли ? Попринцип съм се ориентирам към 47lm860V с новите дали ще ми е по-добре?

17. Senior Member Аватара на bobovo
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    гр. Петрич

Здр. колеги бихте ли ми казали как мога да вляза в сервизното меню на телевизор LG LK450.Пробвах с "ок" на телевизора и дистанционното да ги задържа едновременно,но не стана.
    Искам да направя това:

Как да накараме изхода за слушалки да работи като линеен изход?! Т.е. да не се влияе от Vol+/- и да не изключва високоговорителите на ТВ.
    В сервизното меню ToolOption3 ,значението на Headphone се прави 0.

Благодаря предварително.

18. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от Dominator Виж публикацията
    При първа възможност ще снимам да видите за какво говоря.
    Ето за това говоря.

LM 620 DTV Picture motion problem? - YouTube

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  4. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00
  5. Отговори: 1375
    Последно: 30-09-11, 17:31

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе