LG продават милиони телевизори в целия свят, заради две-три кабеларки в БГ не е редно да се оплюва марката.
LG продават милиони телевизори в целия свят, заради две-три кабеларки в БГ не е редно да се оплюва марката.
Абе аз сутринта се насилих да гледам Гала 15 мин. и май не усетих проблема - може би в кабеларката са "взели мерки" ...
На КТ Скат съм - повече от 15 мин. не можах да я изтърпя , вечер около 12 ч. имам възможност да гледам повече , но тогава пък няма нищо интересно по Нова (на нея най-много се забелязваше) ...
Някой има ли от новата. "LA" серия , да сподели дали проблема се появява и при тях . Не искам да дам 2000 Лева за
47 LA 690S и да попадна на същия проблем .
току що ти отговориха ,че това не е от телевизора така че взимай смело
По-добре дай още 100 и вземи тоя - LG 47LA740S.AEE :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
Убедихте ме , ще взема седмата серия( 47 LA 740) . След месец - два ще споделя впечатления от него .
Този пост е редактиран от shtiliyan; 28-05-13 в 12:48.
Здравейте,
Очевидно е, че никой няма да ни реши проблема ако само си говорим тук. Аз лично съм решил да пиша до КЗП
http://www.kzp.bg/index.php?mode=vie...document_id=19
И те да решат кой крив кой прав. Дали Търговеца, дали Производителя или Кабеларката.
За да опиша по-пълно проблема, моля споделете модела на вашия TV и кабелния оператор към който сте.
Благодаря ВИ!
е то е толкова елементарно да се установи .. слагаш за проба друг телевизор ,ако той не прави така значи твоя е дефектен и го рекламираш ! буфери ала бала теб като потребител не те интересува ! да са си сложили правилния буфер .. учудва ме ,че има хора с тоя проблем но някак си защитават всички но не и собствените си интереси .. те ЛГ били голяма марка нямало как да е дефектен телевизора им продавали милиони .. жалка работа ..
Виж сега, има си стандарти.
Това че някой телевизор няма проблеми извън стандартите, не значи, че телевизорите, които имат проблеми извън стандартите са дефектни.
Надали от ЛГ ще си позволят да пуснат нещо извън стандарта. Най-малкото досега милиони хора по света да са изревали много яко.
Погледни го от този ъгъл - щом в Германия нямат проблеми, значи проблемът ще да е в България.
Много странни хора и разсъждения има... Ами помисли само както колегата по-долу написа, че щом в Германия нямат проблем... и никъде, ама никъде в нета няма оплаквания за подобен проблем в чуждите форуми...Това да ти говори нещо?
Също така, живо доказателство е, че от N3, наистина държат на името си и чрез тест на дублиране на проблемен канал за определено време на друга честота - същия не накъсва вече...
Извода е:
От КЗП няма да направят нищо по въпроса, най-много да глобят оператора....
Проблема не е от телевизора!
не е аз вече писах и по горе че е е нищо че го прави само на ЛГ .. нали знаеш ,че ако е от кабеларката ще изреват десетки хиляди едновременно .. поне не заблуждавайте бъдещите потребители - купуването на ЛГ е потенциална вероятност да имате същия проблем и той за момента е нерешим .. всеки да си преценява ..в Германия нямали проблеми .. дали обаче телевизора им е същия ?