Страница 6 от 10 ПърваПърва ... 45678 ... ПоследноПоследно
Резултати от 76 до 90 от общо 144
Like Tree34Одобрявам

TV lg47lm670-прекьсва говора

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на alphabeta
    Тук е от
    Jan 2010
    Живее в
    София

Отговор: TV lg47lm670-прекьсва говора

LG ли са виновни, че БГ кабеларките и сат оператори използват допотопна техника, персонала им е некомпетентен, опитват се с минимум инвестиция да ни взимат парите? LG ли са виновни, че баба Вуна се е закачила със сплитерче и гледа нелегално на 40г. руски лампов тв. и от там еб@ва майката на всичко по-модерно?LG ли са виновни, че вече сменям 3-ти сат приемник...горят като крушки, боклуците по 5лв. на булсат? Примери хиляди...
    Дайте първо да си видим в нашия двор и тогава да определяме кое е боклук и кое не...
    Dominator одобрява това.

2.  

3. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

а другите марки що не прекъсват ? това горе важи и за тях .. айде българина като си купи нещо и вече е най доброто и почва да го хвали дори и да е боклук - национална черта .. не хейтя ,просто изнесете фактите такива каквито са .. щото така излиза че на кривата ракета космоса и пречи ..

4. Member Аватара на alphabeta
    Тук е от
    Jan 2010
    Живее в
    София

Ами явно има нещо, което пречи на телевизора...проблема със звука при мен го няма, но доколкото чета темата, той се проявява само на определени канали и на определени оператори...никъде не съм казал, че LG e най-доброто, но да се твърди, че е боклук не е коректно.
    Dominator одобрява това.

5. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от Alexi Виж публикацията
    а другите марки що не прекъсват ? това горе важи и за тях .. айде българина като си купи нещо и вече е най доброто и почва да го хвали дори и да е боклук - национална черта .. не хейтя ,просто изнесете фактите такива каквито са .. щото така излиза че на кривата ракета космоса и пречи ..
    Ами просто защото са по-сенситивни/чувствителни към по-лош сигнал и в това няма лошо...

6. Member
    Тук е от
    Dec 2005

Цитат Първоначално публикувано от Alexi Виж публикацията
    дали обаче телевизора им е същия ?
    В рамките на един модел няма кой да се занимава да слага един хардуер за България друг за Германия.
    Забележи, че и софтуера е един и същ за България и Германия.

България е много малък пазар. Никой няма за 1000 телевизора от конкретен модел (казвам го на посоки, може да са 5 000 знам ли, ама със сигурност не са 100 000) да тръгне да проектира нова платка и да настройва линия за производство.

7. Тук е от
    Apr 2013

Цитат Първоначално публикувано от alphabeta Виж публикацията
    Ами явно има нещо, което пречи на телевизора...проблема със звука при мен го няма, но доколкото чета темата, той се проявява само на определени канали и на определени оператори...никъде не съм казал, че LG e най-доброто, но да се твърди, че е боклук не е коректно.
    Към коя кабеларка си и кой тунер ползваш на ТВ или с СетТопБокс някакв външен ?

8.  

9. Member Аватара на alphabeta
    Тук е от
    Jan 2010
    Живее в
    София

Аз нямам проблем със звука.

10. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Дайте да заведем колективен иск до КЗП!
    Momchil Vasilev одобрява това.

11. Тук е от
    Apr 2013

Днес дори и картината ми накъсваше много лошо, сега май се пооправи, чета в някой теми че някой оператори вече взимат някакви мерки.

12. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от Momchil Vasilev Виж публикацията
    Днес дори и картината ми накъсваше много лошо, сега май се пооправи, чета в някой теми че някой оператори вече взимат някакви мерки.
    Най-вероятно N3...;-)

13. Тук е от
    Apr 2013

Цитат Първоначално публикувано от Dominator Виж публикацията
    Най-вероятно N3...;-)
    N3 и СКАТ

14.  

15. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Бих искал да попитам, дали някой друг който е абонат на Blizoo и е с телевизор LG LM6xxx серия да сподели дали има насичане на звука през цифровия тунер, вграден в телевизора...?

Благодаря!

16. Member
    Тук е от
    Mar 2002

Да помоля хората, които казват, че буфера е проблем да кажат как и с каква техника може да се провери дали е натоварен и колко? На какъв стандарт трябва да отговаря буфера в ЛГ?
    Телевизора в БГ и Германия не е един и същ защото в моето меню въобще не мога да избера като държава Германия.
    Въобще не е проблем вносителя на марката да е внесъл дефектна партида на няколко пъти по-ниска цена. Големите вериги са правили това и друг път с друг вид техника.

17. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от fantoms Виж публикацията
    Да помоля хората, които казват, че буфера е проблем да кажат как и с каква техника може да се провери дали е натоварен и колко? На какъв стандарт трябва да отговаря буфера в ЛГ?
    Телевизора в БГ и Германия не е един и същ защото в моето меню въобще не мога да избера като държава Германия.
    Въобще не е проблем вносителя на марката да е внесъл дефектна партида на няколко пъти по-ниска цена. Големите вериги са правили това и друг път с друг вид техника.
    Абсолютно вярно! Миналата година и аз попаднах на дефектна партида телевизори - Филипс. В един от магазините "Зора" - отворихме всички налични бройки в магазина - на всички дефекта беше един и същ (беше нещо със смарт функциите) не помня точно. Всички ги върнаха в сервиза за ремонт.... (и най-вероятно след това са ги продали на "яка промоция")
    От интерес отидох в Технополиса и поисках да ми пуснат същия телевизор само че друга партида - обясних им за какво става дума... момчетата даже се ентусиазираха - там нямаше никакъв проблем. Е в последствие си взех съвсем друг телевизор но това е друга тема...

А относно "буфера" - е аджаба само LG ли имат буфер, само техния ли отговаря на стандартите....? И как пък само на една точно определена серия се проявява, а не даже и на останалите телевизори LG. Да не би на другите серии буферите да им са по други стандарти? "Чувствителността" или казано на технически език толеранса (отклонението) също си има стандарти и тези стандарти са еднаква не само за всички ЛГ-та, ами за всички производители на телевизори за европейския пазар.
    И ако по някаква причина буфера на тая серия е "по-различен" от останалите, то за мен това си е чист дефект!
    Този пост е редактиран от Pat; 14-06-13 в 01:17.

18. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Само ,че в случая става въпрос за доста голяма група модели от различни партиди имащи проблеми с 2-3 оператора :D (и то не винаги) ... Някъде в началото бях го написал - калпав софт на тв и некадърно изградени мрежи .
    Dominator одобрява това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 6 от 10 ПърваПърва ... 45678 ... ПоследноПоследно

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе