LA690S може ли да възпроизвежда не вградени 3D субтитри?
С дистанционното управление
Със смартфон
С таблет
С Touchscreen
С глас
С жестове
Със силата на мисълта
С очите
Не знам / не мога да отговоря
LA690S може ли да възпроизвежда не вградени 3D субтитри?
Да Ви се похваля и аз. Реших, че повече няма да чакам и си взех LA 691 S. Първи впечатления: чудесна картина, звука е приличен, на тъмен фон си личи неравномерна подсветка на места, но ако се гледа странично под по-голям ъгъл - старая се това да не ме дразни . 3D от USB - вървеше гладко, докато не го превъртях малко напред и започна да насича, но не обърнах внимание кой клас на скорост е флашката . Предполагам, че ако пусна филма директно от компютъра (през LAN) ще върви гладко, защото определено клипчета 1080p от You Tube вървят по-добре по LAN (вече ползвам кабел) отколкото през Wi Fi, въпреки, че рутера ми е 150 Мbps, а доставчика дава минимум 40-50 Мbps. Нямам смарт телефон за тест на NFC DLNA, но и Дядо Коледа още не се е отбил през нас .
Един въпрос: свалих/инсталирах някаква игра на децата и в момента имам 370MB заета памет и 1,5GB свободна - как/откъде се деинсталират игри/приложения, защото паметта не е безгранична. Къде в менюто на ТВ се намира опцията за автоматичен ъпдейт на софта?
Този модел LG 55LA660S го няма никъде,толкова ли е дефицит? Преди малко говорих с управителя на ТМ ,каза че чакали 6 бр. Довечера ще мина да оставя капаро за да дойде 1 бр в магазина при тях. Това дали ще е някакъв проблем? Навил съм се точно за този модел 55'' LG.
Поздрави!
Големите размери са дефицит по празниците обикновено . През другото време се купуват по-рядко и няма големи наличности . Няма никакъв проблем да им оставиш капаро - ако не купиш може и да го изгубиш , нали така .
Здравейте, момчета,
Как се включва сензора, който регулира яркостта, според осветеността в стаята на 32LN575S? Има ли изобщо такъв, че в инструкцията не откривам такава опция? 15-годишното LG я има тази функция, този ли няма да я има?
Мерси!
Здравейте
И аз са се похваля с новата си придобивка LG 47LA740S. Скока от 32 на 47 инча е доста мощен но бързо се свиква с хубавите неща.
Като първи впечатления мога да кажа следното: И при мен се вижда леко ефекта от неравномерната подсветка, но разбира се единствено на черен екран при смяна на каналите както и малко избиване на светлина по рамката в горната лява част. DSE не се забелязва. Картината определено е на много виско ниво, но още се бора с настройките на звука. Определено е доста мощен в сравнение с други модели от този ценови клас. Дистанционното е невероятно удобно за браузване и смарт функциите, но за нормалната употреба е доста досадно да трябва да го разклатя, притегля в ляво-долу, да изчакам да се появи иконата на апликацията и чак тогава да кликна настройки. От друга страна мислех, че ще ми е доста досадно и смяната от 2-ри примерно на 75 канал да изваждам виртуалната клавиатура в ляво на екрана, но бях многоприятно изненадан, че завъртането на скрола да дистанционното сменя каналите светкавично ... буквално с две завъртания на скрола телевизора отива от 1-ви на 70-ти канал, като със забавяне на завъртането се намалява скороста на смяна на каналите и така можеш точно да стигнеш до желания канал. С кеф обаче разбрах, че дистанционното от миналогодишното ми 23инча ЛСД си работи съвсем коректно със 740-ката (с изключение разбира се на смарт и глас функциите). Малко е неудобно да пренасям непрекъснато дистанционното от кухнята в хола и за това възнамерявам да си купя едно дистанционно (гледам че тука пепоръчваха дистанционните на ONE FOR ALL), което да се пробвам да обуча и за някои по специфични бутони да замества оригиналното.
Относно HBO GO аз също се сблъсках с проблема с разпознаване на корекни данни. Първия ден го настрох от раз и даже гледахме един фил, но проблем се появи на третия ден. Пусках снощи инициализации, но без успех. Аз също мисля, че грешката е в операторите (аз съм на НЕТ1), защото на лаптопа и на телефона нямам тази грешка и си върви префектно. Нека ако някой е решилпроблем да сподели как.
Явно трябва да си сменя и рутера (вече е на 5г.) защото за да увелича връзката вчера вързах LG-то с кабел. Странното е че не видях никаква разлика в сравнение с WiFi ... отново насичаше видеото от youtube и LG Cloud. Проблема се оправи след полунощ, но не съм сигурен дали е от трафика или от инициализациата, която пуснах.
Тази вечер отново ще тествам дали привечер ще накъсва и ако накъсва дали ще се оправи след полунощ, защото това съм го засичал и друг път но през телефона и през лаптопа. Ако това е проблем ще тормозя НЕТ1.
Sayman, мостра ли беше телевизора или нов? Понеже гледаме точно на LA740 наличността е доста ограничена и май няма нови неразпечатани бройки, всичко са мостри :/ (освен ако не са внесли нови бройки).
За DSE-то, най-добре тествай с това видео: http://pat.rutil.net/Forum/ClearSky&...D1080(50i).mts
(преименувай го с разширение .mkv за да се чете от вградения плеър на телевизора).
Баси и Техномагазините,пълен смях! Ходих до ТМ ,сега пък ТВ-та вече пътували към определени магазини,обаче никой незнае ,дали са за клиент който ги е капарирал или са за свободна продажба.Ако някой ми беше казал че с парите си не мога да купя това което искам ,щял да го помисля за луд,но уви така е!!! Днес писах официален мейл на LG Bulgaria,втрещих се от отговора им. Всеки клиент сам определял кога и как да внесе даден модел,те не можели да влияят на това,че за какъв чеп имат тогава представителство в България? Нали тези техномагазини са техни дистрибутори и би трябвало LG Bulgariа да определят и промоциите и вноса!!Това е абсурдно,ако никой не ми се обади утре и други ден ще им тегля една майна на всички.
Колега , не си прав на 100% . И по празниците винаги е така , ама винаги .LG Bulgariа не са търговци !
Здравейте,
успях да се добера в Технополис до 42LA660S и го взех. Знаете ли как мога да изкарам звука на цифровата през домашното кино?
Вкарах HDMI кабела към HDMI ARC на ТВ, но домашното кино също е LG, телевизорът го намери и то сега стои постоянно на AUX OPT без да имам оптичен кабел. Когато го върна на AUX звукът не излиза през колоните.
Въпросът е, мога ли да изкарам звук само с HDMI или трябва и оптика? Влизах и в настройките на ТВ, сменях настройката за звук да излезе чрез HDMI, но...нищо.
Мерси предварително!