Или едното или другото . По оптика е при теб , но дай модела на системата за дом.кино . През hdmi има подробности .
С дистанционното управление
Със смартфон
С таблет
С Touchscreen
С глас
С жестове
Със силата на мисълта
С очите
Не знам / не мога да отговоря
Или едното или другото . По оптика е при теб , но дай модела на системата за дом.кино . През hdmi има подробности .
Не можах точно да открия модела...LG HT503? Модел 2011 е. Отзад има изход за оптика, но не знам дали не става без нея. До сега на стария Самсунг LCD гледах без проблем ТВ и звукът излизаше от дом. кино. Беше вързан само с HDMI и един Skart. Сега на този не става...
На Самсунга си ползвал скарта за звука , а hdmi за картината , явно . Това може да оптичен изход на тази система или имаш грешни настройки на източника на сигнал .
- - - - - - - - - -
По оптиката ще стане , системата има оптичен вход , значи бъркаш при настройките .
Новото обикновено крие изненади , не бързай ! Аз поне така бих постъпил .
Чисто нова е. От 740-ката 42-ки и 47-ци неразпечатени вече няма в цялата страна. Първоначално исках 42-ка, но се оказа, че няма да има доставка, а от наличните няма неразпечатени. За мое щастие положението с 47-цата се оказа същото ... нооо с изключение на една единствена неразпечатана бройка Разликата между 42-ката и 47-цата е 400-600лв. но имам определени връзки където трябва и ми направиха цена, на която просто не можах да откажа Така че отмъкнах последната 47-ца Благодаря за файла. Вече тествах ТВ-то за DSE, но ще пробвам и с това видео ... изглежда ми добро за тест.
Благодаря ти много! Значи в случая този Скарт изобщо не ми трябва? Да взимам една оптика (има ли значение каква трябва да бъде?) и реално в ТВ ще има само една оптика като кабел(утре ще взема и СА модул от Близу за да разкарам черната им грозотия, с който и HDMI няма да ми е нужен). Така ли е, или бъркам?
Здравей, Разбирам, че си гневен, но в думите ти няма логика. Наистина ли мислиш, представителствата определят вноса, цените, промоциите и т.н. Ако представителствата решаваха самосиндикално тези параметри от търговията то пазара щеше да съществува най-много година след което даже големите фирми биха фалирали. Как си представяш пазара да може да поеме 3 бройки (примерно) на месец продажби от някое 85 инчово ултра HD от всички вериги на пазара ни, но (по твоята логика) представителството да каже "Не. Ние ще внесем по две бройки за всеки магазин (за да няма недоволни като теб). Една за мостра и една неразпечатана за продаване. Вие обаче (визирам веригите) обаче ще си ни ги платите. Пък дали ще си ги продадете или не си е абсолютно ваша грижа. И на всичкото отгоре няма сами да си определяте цените. Ние ще ви ги диктуваме." Ако се замислиш ще се сетиш, че това няма да доведе до нищо добро и разумно и именно за това даже е регламентирано със закони. Представителството може да даде препоръчителни цени, но е незаконно да се налагат по какъвто и да е начин, защото това е висша форма на картелност и липса на всякаква конкуренция и борба между веригите за по добра цена. Както казах ... разбирам гнева ти в подобна ситуация ... но помисли
- - - - - - - - - -
Не говоря за връзка с управите
Може и от приемника на кабелния оператор директно , без да минава през телевизора . Тогава телевизора се явява само като голям монитор ! Но това са подробности .
колеги да попитам - след като пуснаха за България интернет-радиото www.spotify.com се опитах да намеря апп за него, но и в нета нямаше - ОК, съгласих се.
опитах се да го пусна през браузъра на тв, но ми поиска инсталиране на "флаш плеър за линук дистрибуция" и зациклих. ако беше на компютър щях да го разцъкам, но на ТВ не ми се иска да се уча, че ще остана, предполагам без него.
ако някой може да помогне - ТВ е модел: 47лм671с.
поздрави!
Както и да е, но не е нормално да имаш една страница в брошурата на LG и да няма нито една бройка налична , особено сега по Коледа,когато са им бума на продажбите! Разбираемо е да не могат да имат наличност от всичко ,но поне тези да са се постарали да имат.