Вижте резултатите от анкетата: Как бихте контролирали вашият телевизор ?

Гласували
236. Не можете да гласувате в тази анкета
  • С дистанционното управление

166 70.34%
  • Със смартфон

40 16.95%
  • С таблет

19 8.05%
  • С Touchscreen

9 3.81%
  • С глас

23 9.75%
  • С жестове

23 9.75%
  • Със силата на мисълта

33 13.98%
  • С очите

3 1.27%
  • Не знам / не мога да отговоря

2 0.85%
Отговори на анкетата
Страница 9 от 113 ПърваПърва ... 78910111959 ... ПоследноПоследно
Резултати от 121 до 135 от общо 1691
Like Tree367Одобрявам

LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница /част 6/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Oct 2012

Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 6/

Ако пиксела изгори през първата седмица - правят рекламация, но ако е след това разчиташ да ти сменят панела, правили са го не един път, просто първончално ще се опитат да те преметнат, но ако си им редовен клиент или имаш връзки - минава номера, виждал съм панел да се сменя само защото на клиента не му харесва!

Ето и темата в която се коментираше:

Смяна на панелa на HDTV

2.  

3. Тук е от
    Jul 2013
    Живее в
    Ловеч, София

Сега след 30 минутно гледане нямаше проблем... дали е вазможно да е прегрял или нещо такова? ТВ-то работеше цял ден?
    Дано се оправи

4. Banned
    Тук е от
    Oct 2011

Всичко може да е . Ако се появи пак , няма да се оправи от раз . Не се заглеждай там и се радвай на живота и идващите празници !
    root666, jonov, zabadara и 1 други харесват това.

5. Тук е от
    Dec 2013

Значи причината за DSE ефекта е по-скоро оптически и механичен а не технически.

- - - - - - - - - -

стъкленият субстрат полимерен филм

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Kiril Kovachev Виж публикацията
    Може ли да ви помоля за линка с цветовете и тестовете на картината. Имаше го някъде, но не го намирам.

Мерси предварително!
    https://forum.setcombg.com/%D1%82%D0...%B8%D1%8F.html

Към останалите съфорумци!!
    Разчистил съм темата от всички постове със спам. Всяко запитване за избор и отговори тук, ще бъдат изтривани.
    Знаете къде е темата за избор.
    mod/edit
    zabadara, competition и Kiril Kovachev харесват това.

7. Тук е от
    Dec 2013
    Живее в
    София

Благодаря!!!

8.  

9. Banned
    Тук е от
    Dec 2010

Re: Отговор: Re: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 6/

Цитат Първоначално публикувано от zabadara Виж публикацията
    Изключва се от тока само при свързване на каквито и да било кабелиИзключваш захранването-махаш всички кабели-включваш тока:rolleyes:-фабрични настройки(някъде в менюто най -отдолу беше мисля-потърси ги)-пробваш флашка без включени кабели и след това си ги подкачваш пак при изключено захранване(това е важно и важи не само за LG-hristoslav го беше описал някъде .Потърси из темите-за това е този форум,за да се чете.По-подробно няма как да ти го опиша.Би трябвало така да се оправи.Не знам какво си вързал за тв-то.,но може да пробваш първо само с откачане и закачане на връзките(при изключено захранване),защото ще ти се изгубят всички настройки на картина и програми.Може да не се получи,но пробвай и ако не- първични настройки.Дано съм помогнал.
    Върнах фабричните настройки и пак същия проблем,ако ъпдейтна фърма има ли вероятност да се оправи, само това не съм направил.

10. Banned
    Тук е от
    Oct 2011

Има вероятност , но докато не пробваш няма да разбереш .Фирма фиксва някои проблеми , но не всички , то и затова се обновява .

11. Banned
    Тук е от
    Dec 2010

Re: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 6/

Да де,ама ме е страх с новия да не стане още по-зле телевизора,да се появят и други проблеми,че от тия обновявания много хора се оплакват.Моя е LM620S,ако някой е ъпдейтвал на скоро нека каже как е.

12. Member Аватара на competition
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    Варна

Моят съвет е, ако е само заради едно, единстевено нещо, не го обновявай!Ако пък, комплексно те дразни(като бавно усилване-намаляне на звука, бавна смяна на програми, бавно сърфиране в браузъра), то тогава смело ъпдейтвай.И да питаш - отговорите ни няма да успокоят колебанието ти.А моето лично мнение е, че е добре да го обновиш, защото господата с поялниците от LG разбират повече от хардуера, отколкото от софтуера и редовно оправят едно, а друго се забатачва, но поне с времето и него оправят

13. Banned
    Тук е от
    Oct 2011

Те ако от LG си пишат софтуера добре , ама имам съмнения , че онези пишещите не разбират пък от хардуер , а и той се променя с всяко ново изделие и производство и софтуера винаги закъснява . То това си е практика за всичко - пуска се нов модел като хардуер и после проработва като хората след .... 3-я ъпдейт , примерно !

14.  

15. Banned
    Тук е от
    Dec 2010

Re: Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 6/

За да го оправят мозъците от LG трябва да е масов проблема с насичането на видео през ЮСБ,но за съжаление проблема е персонален,демек само на мен.Никой до сега не се е о плакъл от подобен проблем!

16. Member Аватара на zabadara
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Търговище

Отговор: Re: Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения /част 6/

А пробва ли да форматираш флашката и отново да пуснеш филм.Да не би тя да се е сбъгясала нещо?Ама ти май беше пробвал и с харддиск.И аз не съм обновявал от както съм го взел,но за сега нямам проблеми(ама не ги и търся).Но ако нещо стане ще обновявам,пък каквото ще да става.Според мен трябва да пробваш щом толкова те дразни.Аз използвам Plex и на такъв проблем не бих обърнал внимание-за сега!!!Това прехвърляне на филми едно време го правих с презаписваеми дискове и на двд,и ми беше писнало.Но това беше преди да си взема първото LCD,така че сега няма да правя същата гимнастика с флашки

17. Тук е от
    Dec 2013

Моля, линк за програма за вграждане на 3D субтитри във филм.

18. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2002
    Живее в
    Пловдив

Цитат Първоначално публикувано от foton Виж публикацията
    Моля, линк за програма за вграждане на 3D субтитри във филм.
    Mkvmerge GUI Това става за обикновени субтитри но за 3D не става. Ето тази програма става за вграждане на 3D субтитри, но е дълъг и бавен процес в зависимост от машината на която ще го правиш.
    Този пост е редактиран от VaskoD; 19-12-13 в 17:08.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 9 от 113 ПърваПърва ... 78910111959 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  5. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе