Ако пиксела изгори през първата седмица - правят рекламация, но ако е след това разчиташ да ти сменят панела, правили са го не един път, просто първончално ще се опитат да те преметнат, но ако си им редовен клиент или имаш връзки - минава номера, виждал съм панел да се сменя само защото на клиента не му харесва!
Ето и темата в която се коментираше:
Смяна на панелa на HDTV

Изключваш захранването-махаш всички кабели-включваш тока:rolleyes:-фабрични настройки(някъде в менюто най -отдолу беше мисля-потърси ги)-пробваш флашка без включени кабели и след това си ги подкачваш пак при изключено захранване(това е важно и важи не само за LG-hristoslav го беше описал някъде .Потърси из темите-за това е този форум,за да се чете.По-подробно няма как да ти го опиша.Би трябвало така да се оправи.Не знам какво си вързал за тв-то.,но може да пробваш първо само с откачане и закачане на връзките(при изключено захранване),защото ще ти се изгубят всички настройки на картина и програми.Може да не се получи,но пробвай и ако не- първични настройки.Дано съм помогнал.
.И аз не съм обновявал от както съм го взел,но за сега нямам проблеми(ама не ги и търся).Но ако нещо стане ще обновявам,пък каквото ще да става.Според мен трябва да пробваш щом толкова те дразни.Аз използвам Plex и на такъв проблем не бих обърнал внимание-за сега!!!Това прехвърляне на филми едно време го правих с презаписваеми дискове и на двд,и ми беше писнало.Но това беше преди да си взема първото LCD,така че сега няма да правя същата гимнастика с флашки