Само ъпгрейд,заводските не съм ги барал.
- - - - - - - - - -
С дистанционното управление
Със смартфон
С таблет
С Touchscreen
С глас
С жестове
Със силата на мисълта
С очите
Не знам / не мога да отговоря
- - - - - - - - - -
Върни заводските настройки.
Настроийки -----> Опции -----> Фабрично нулиране.
Ако си си калибрирал цветовата гама си ги снимай с телефона за да ти е по-лесно после да си нагласиш контраст, цвят, яркост и т.н
нямам фабрично нулиране,сега го търсих както казваш ама няма
- - - - - - - - - -
опа,извинявам се,намерих го но ми е неактивно,т.е. на по светъл фон ми е и не мога да го маркирам
Голямо четене пада от 3 часа.Нищо не мога да намеря за сега за този режим.
Това е от първа страница:
"Installation Menu - включва "Hotel Mode", "TV Link-Loader", "Passwort Change" и "Settings"
http://www.kmt-online.de/download/BD...ew_Modells.pdf
Натиснете бутона НОМЕ за 5 секунди и когато менюто изчезне натиснете "1105" и натиснете върху бутона OK..."
В зависимост от модела вместо "HOME" натискаш бутон "MENU", или "SETTINGS". При мен работи. Погледни и линка - обяснено е доста добре.
Много ти благодаря.Оправи се всичко!
Изпревари ме колегата Frogst.Но не ми е ясно как телевизора сам се е върнал на хотелското менюВажното е ,че си се оправил Ивак
![]()
И аз не знам как е станало,много често го изключвам от напрежението,защото липсвам от вкъщи и предполагам че там е станало някаква грешка.Абе общо взето да Ви кажа проблеми съм нямал с телевизора до като не започнах да чета из форума,и започнах да барам из настройките каде ли не.Все пак благодаря на всички отзовали се на моя проблем.Благодаря искренно!
Някъде дали има настройки за калибрация на LG40UB800V. Търсих но не открих за този модел. Ако някой е срещал ще съм благодарен да сподели.
Имам LG LA740 и ми предстои смяна на стария 150 GB - USB hard disk с по-голям от сорта на 1 TB или повече, няма да се използва за PVR, а само за гледане на филми. Въпроса ми е ако взема например 2 ТB ще имам ли някакви проблеми
Имам 47LG671V - телевизорът е добър. Няма ги белите линии, за които става дума в някои теми, но краищата са по-тъмни наистина. Към момента проблемът е следният - пускам филм през WIFI от компютъра - в една част от случаите субтитрите тръгват на маймуница и след като им сменя кодировката, си тръгват на кирилица и няма никакъв проблем. Понякога обаче телевизорът изобщо не разпознава, че има субтитри. Можете ли да ме посъветвате какво да направя, за да реша това? Естествено, името на субтитрите е същото като видео файла и разширението им е срт. Защо не излизат изобщо?