Вижте резултатите от анкетата: Как бихте контролирали вашият телевизор ?

Гласували
236. Не можете да гласувате в тази анкета
  • С дистанционното управление

166 70.34%
  • Със смартфон

40 16.95%
  • С таблет

19 8.05%
  • С Touchscreen

9 3.81%
  • С глас

23 9.75%
  • С жестове

23 9.75%
  • Със силата на мисълта

33 13.98%
  • С очите

3 1.27%
  • Не знам / не мога да отговоря

2 0.85%
Отговори на анкетата
Страница 57 от 113 ПърваПърва ... 747555657585967107 ... ПоследноПоследно
Резултати от 841 до 855 от общо 1691
Like Tree367Одобрявам

LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница /част 6/

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Apr 2014

Отговор: LG LCD & Oled TV / FAQ - на първа страница /част 6/

Пакетна е нет и телевизия. Странното е че след като скрих канала ( 32 ) на телевизора и сега прескача от 31 на 33 вече не блокира. Щура работа.

2.  

3. Тук е от
    Apr 2014

Хора моля помагайте!
    Наскоро се сдобих с 42la690s-zb, и макар че съм много доволен по никакъв начин не мога да го излъжа да показва 3D субтитри. Пробвах различни рилийзи, опитах се да конвертирам с 3D Subtitler, но винаги излизат плоски и много дразнят очите . Някой има ли идеи?

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Модели 2013 не поддържат 3D субтитри. Единственият ти изход, е да си вземеш външен медия плейър подържащ idx субтитри.
    Мултимедийни плейъри

5. Тук е от
    Apr 2014

Извинявай че нямам време да погледна темата, но би ли ми препоръчал експертно възможно най-евтиния вариянт който да подържа и външен хард, и ако не е нахално евтина камера с микрофон за този модел. Мерси много, ще пратя една бира по WiFi-а!

mod/edit
    Не е тук мястото за такива обсъждания. Попитай в подфорума за медия плейъри.

6. Senior Member Аватара на breiii
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    София

Привет на LG групата
    Отскоро имам два телевизора LG. Единият е 42LN575S-ZE, другият 47LA790V-ZA. Доволен съм и от двата, НО...
    Пробвах с различни DLNA сървъри, включително и вграденият в Уин7/8. На 42-ката всичко върви както трябва, но на 47-ицата има проблеми.
    Най-често ТВ-то често дропва сървъра. Имам предвид, че влизам в смарт шеринг, избирам свързаните устройства и от там влизам в папките с филми. Тръгва филма, но след няколко минути ме изплюва в главното меню. Първо мислих, че проблема е във филма, кодека, компа... опаче после забелязах, че когато ме изплюе, компютъра вече не се вижда в свързаните устройства. Гася, пускам, рестартирам мрежата.... по някое време се появява.... за малко

При различните сървъри се държи различно, но проблема с дропването си остава. Предполагам, че е възможно проблема да идва от мрежата, пробвах жично и безжично.. все тая. Писах на LG България... вик в пустиня.

С последна версия на фърмуера съм и на двата ТВ, за съжаление не можах да тествам със старата, почти веднага я обнових.

Межу другото с Mezzmo не можах да пусна фим на 47-цата. Виждам файла, иконката е с превю на филма, но при пит да го пусна казва, че файла е неподдържан формат. С уиндоуския го стартирам безпроблемно, както и на 42-ката с Mezzmo. Странна работа.

Моля, ако някой се е сблъсквал с тези проблеми, нека сподели дали е намерил решение.

7. Infraction Users
    Тук е от
    Sep 2011

Цитат Първоначално публикувано от breiii Виж публикацията
    Привет на LG групата
    Отскоро имам два телевизора LG. Единият е 42LN575S-ZE, другият 47LA790V-ZA. Доволен съм и от двата, НО...
    Пробвах с различни DLNA сървъри, включително и вграденият в Уин7/8. На 42-ката всичко върви както трябва, но на 47-ицата има проблеми.
    Най-често ТВ-то често дропва сървъра. Имам предвид, че влизам в смарт шеринг, избирам свързаните устройства и от там влизам в папките с филми. Тръгва филма, но след няколко минути ме изплюва в главното меню. Първо мислих, че проблема е във филма, кодека, компа... опаче после забелязах, че когато ме изплюе, компютъра вече не се вижда в свързаните устройства. Гася, пускам, рестартирам мрежата.... по някое време се появява.... за малко

При различните сървъри се държи различно, но проблема с дропването си остава. Предполагам, че е възможно проблема да идва от мрежата, пробвах жично и безжично.. все тая. Писах на LG България... вик в пустиня.

С последна версия на фърмуера съм и на двата ТВ, за съжаление не можах да тествам със старата, почти веднага я обнових.

Межу другото с Mezzmo не можах да пусна фим на 47-цата. Виждам файла, иконката е с превю на филма, но при пит да го пусна казва, че файла е неподдържан формат. С уиндоуския го стартирам безпроблемно, както и на 42-ката с Mezzmo. Странна работа.

Моля, ако някой се е сблъсквал с тези проблеми, нека сподели дали е намерил решение.
    Моделите от 2013-та, явно са наследили проблемите от 2012-та... При LM серията също се получаваше дроп, без причина... Решение - НЯМА!

8.  

9. Тук е от
    Aug 2007

Някой ще потвърди ли възпроизвежда ли DTS аудио телевизор LG 47LA620S?
    Благодаря

10. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2010
    Живее в
    Шумен

Според информацията в сайта на LG LG 47LA620S - LG Cinema 3D Smart телевизор - поддържа DTS.
    Възпреки, че един местен "консултант" в ТМ се опитваше да ме убеди, че не поддържа.

11. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2008

Здравейте,
    Имам следния проблем:
    При телевизор LG LN5400, при сканиранре на каналите с кабелния тунер, намира 230+ канала. Обаче на една част от каналите ми показва черен екран с надпис – „Няма CI модул”. Инфо лентата на канала се показва и пише кой е канала, какво дават и т.н. Интересното е, програми като БНТ и БТВ ми показва черен екран, а на БНТ HD и някой други HD канали ги показва. Оператора е мсат. Действително не съм поставял CI модул.
    Къде може да е проблема и къде бъркам?
    Благодаря.

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

wulfgar
    Тези програми са кодирани и ако искаш да ги гледаш, трябва да си платиш + да си вземеш кам модул и карта от М-сат.

Цитат Първоначално публикувано от nikedav Виж публикацията
    Някой ще потвърди ли възпроизвежда ли DTS аудио телевизор LG 47LA620S?
    Благодаря
    Поддържа.
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 12-04-14 в 19:38.

13. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2008

Да. И аз стигнах до този извод. Просто не намирам логика в това да кодираш БНТ, БТВ, Нова , а да оставиш свободни някой HD програми+ друи SD. Очакваш да е обратното.
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 12-04-14 в 20:57.

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от wulfgar Виж публикацията
    Да. И аз стигнах до този извод. Просто не намирам логика в това да кодираш БНТ, БТВ, Нова , а да оставиш свободни някой HD програми+ друи SD. Очакваш да е обратното.
    Най-лесния начин да накараш пиратски вързаните и абонатите да плащат - е да кодираш масово гледаните телевизии.

16. Member Аватара на zabadara
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Търговище

Цитат Първоначално публикувано от Dominator Виж публикацията
    Моделите от 2013-та, явно са наследили проблемите от 2012-та... При LM серията също се получаваше дроп, без причина... Решение - НЯМА!
    Аз съм с LM серията и с PLEX до сега не съм имал проблеми.Много сериали се гледат и на 20-30 пускания един път да не разпознае формат.Връщам на зад и пускам наново -няма проблем.Нито тв-то съм ъпдейтвал ,нито Плекса.

17. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Новото меджик дистанционно AN-MR500 за модели 2014..
    100000001002204285_10204.jpg 100000001002204285_10209.jpg
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 12-04-14 в 23:33.

18. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2008

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    Най-лесния начин да накараш пиратски вързаните и абонатите да плащат - е да кодираш масово гледаните телевизии.

Да. В това вече има логика. ;-)
    Още един въпрос, ако позволиш.
    Девойката от офиса каза, че при инсталация на CI модула трябва да поставя като страна Германия или Финландия, а аз в листата със страните не откривам тези страни. В менюто настройки има CI модул или информация, може ли при поставянето му да излязат?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 1434
    Последно: 12-12-13, 19:18
  2. Отговори: 1599
    Последно: 30-11-13, 22:51
  3. Отговори: 1607
    Последно: 09-05-13, 19:57
  4. Отговори: 1511
    Последно: 20-10-12, 12:45
  5. Отговори: 1429
    Последно: 11-06-12, 16:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе