Пакетна е нет и телевизия. Странното е че след като скрих канала ( 32 ) на телевизора и сега прескача от 31 на 33 вече не блокира. Щура работа.
С дистанционното управление
Със смартфон
С таблет
С Touchscreen
С глас
С жестове
Със силата на мисълта
С очите
Не знам / не мога да отговоря
Пакетна е нет и телевизия. Странното е че след като скрих канала ( 32 ) на телевизора и сега прескача от 31 на 33 вече не блокира. Щура работа.
Хора моля помагайте!
Наскоро се сдобих с 42la690s-zb, и макар че съм много доволен по никакъв начин не мога да го излъжа да показва 3D субтитри. Пробвах различни рилийзи, опитах се да конвертирам с 3D Subtitler, но винаги излизат плоски и много дразнят очите . Някой има ли идеи?
Модели 2013 не поддържат 3D субтитри. Единственият ти изход, е да си вземеш външен медия плейър подържащ idx субтитри.
Мултимедийни плейъри
Извинявай че нямам време да погледна темата, но би ли ми препоръчал експертно възможно най-евтиния вариянт който да подържа и външен хард, и ако не е нахално евтина камера с микрофон за този модел. Мерси много, ще пратя една бира по WiFi-а!
mod/edit
Не е тук мястото за такива обсъждания. Попитай в подфорума за медия плейъри.
Привет на LG групата
Отскоро имам два телевизора LG. Единият е 42LN575S-ZE, другият 47LA790V-ZA. Доволен съм и от двата, НО...
Пробвах с различни DLNA сървъри, включително и вграденият в Уин7/8. На 42-ката всичко върви както трябва, но на 47-ицата има проблеми.
Най-често ТВ-то често дропва сървъра. Имам предвид, че влизам в смарт шеринг, избирам свързаните устройства и от там влизам в папките с филми. Тръгва филма, но след няколко минути ме изплюва в главното меню. Първо мислих, че проблема е във филма, кодека, компа... опаче после забелязах, че когато ме изплюе, компютъра вече не се вижда в свързаните устройства. Гася, пускам, рестартирам мрежата.... по някое време се появява.... за малко
При различните сървъри се държи различно, но проблема с дропването си остава. Предполагам, че е възможно проблема да идва от мрежата, пробвах жично и безжично.. все тая. Писах на LG България... вик в пустиня.
С последна версия на фърмуера съм и на двата ТВ, за съжаление не можах да тествам със старата, почти веднага я обнових.
Межу другото с Mezzmo не можах да пусна фим на 47-цата. Виждам файла, иконката е с превю на филма, но при пит да го пусна казва, че файла е неподдържан формат. С уиндоуския го стартирам безпроблемно, както и на 42-ката с Mezzmo. Странна работа.
Моля, ако някой се е сблъсквал с тези проблеми, нека сподели дали е намерил решение.
Някой ще потвърди ли възпроизвежда ли DTS аудио телевизор LG 47LA620S?
Благодаря
Според информацията в сайта на LG LG 47LA620S - LG Cinema 3D Smart телевизор - поддържа DTS.
Възпреки, че един местен "консултант" в ТМ се опитваше да ме убеди, че не поддържа.
Здравейте,
Имам следния проблем:
При телевизор LG LN5400, при сканиранре на каналите с кабелния тунер, намира 230+ канала. Обаче на една част от каналите ми показва черен екран с надпис – „Няма CI модул”. Инфо лентата на канала се показва и пише кой е канала, какво дават и т.н. Интересното е, програми като БНТ и БТВ ми показва черен екран, а на БНТ HD и някой други HD канали ги показва. Оператора е мсат. Действително не съм поставял CI модул.
Къде може да е проблема и къде бъркам?
Благодаря.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 12-04-14 в 19:38.
Да. И аз стигнах до този извод. Просто не намирам логика в това да кодираш БНТ, БТВ, Нова , а да оставиш свободни някой HD програми+ друи SD. Очакваш да е обратното.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 12-04-14 в 20:57.
Новото меджик дистанционно AN-MR500 за модели 2014..
100000001002204285_10204.jpg 100000001002204285_10209.jpg
Този пост е редактиран от hristoslav2; 12-04-14 в 23:33.
Да. В това вече има логика. ;-)
Още един въпрос, ако позволиш.
Девойката от офиса каза, че при инсталация на CI модула трябва да поставя като страна Германия или Финландия, а аз в листата със страните не откривам тези страни. В менюто настройки има CI модул или информация, може ли при поставянето му да излязат?