Има наличен ъпдейт Ver. 04.25.05 по мрежата за LA /2013/серията.
Някой знае ли нещо за него..?
В момента съм с Ver. 04.24.33.
Благодаря предварително.
С дистанционното управление
Със смартфон
С таблет
С Touchscreen
С глас
С жестове
Със силата на мисълта
С очите
Не знам / не мога да отговоря
Има наличен ъпдейт Ver. 04.25.05 по мрежата за LA /2013/серията.
Някой знае ли нещо за него..?
В момента съм с Ver. 04.24.33.
Благодаря предварително.
Добро Утро!
При мен все още няма такъв ъпдейт!
Добро утро и от мен!
При мен се появи тази сутрин, но мисля да изчакам да се изкаже мнение за обновлението- какво се подобрява и кое се прецаква!
Здравейте, опитах много пъти с натискане на "SETTINGS"(при моето дистанционно няма "MENU" и "HOME"), но нищо не се получава. Телевизорът ми е 47LB731V, дистанционното е AKB73975729( http://www.amazon.com/ORIGINAL-LG-AK.../dp/B00NI47FN0 )Искам да си преподредя TV каналите, затова се мъча, помогнете.
Колеги някакво инфо за Lg LN450 с каква матрица е и как се държи?
едит: Super MVA производство на CHI MEI OPTOELECTRONICS CORP
Този пост е редактиран от Zygot; 28-11-14 в 10:29.
Здравейте, някой има ли инсталиран (и дали въобще може да се инсталира) Smartshare или Plex media на windows 8, защото при мен нещо не се получава и не мога да пускам филми от лаптопа директно на Lg-то.
Правилната тема
https://forum.setcombg.com/dlna-%D0%...%BD%D0%B5.html
Под 7-ца няма проблеми ,но за 8-ца не знам![]()
Да, колега със 7-цата нямах проблеми, но с 8-та не мога да инсталирам нищо и за това питам дали някой има инсталирани smart и plex
Инсталирах 4.25.05 на 42LA691S. За сега не съм забелязал нещо да се е прецакало, даже напротив - вече прехвърлянето на дисплея от телефона и таблета към телевизора върви нормално, както беше с версиите преди 4.24.33. При нея за да тръгне миракаста или wi-di, трябваше телевизора да е на смарт менюто (екрана с иконите). Основно за това чаках новата версия. То другото винаги си е вървяло.
Този пост е редактиран от boggy; 29-11-14 в 22:38.
Потвърждавам. Smart share също се инсталира и тръгва безпроблемно, но пък след това идват проблемите.
Аз се надявам някой да каже какъв максимален капацитет USB3 HARD DISK е пробвал за /гледане на филми/, някъде бях чел че над 1ТБ прави проблем
ЕДИТ: даже днес в един ТМ консултантът ми каза, че са пробвали 750ГБ и нямало проблем, но с 1ТБ имало насичане при глеадне на филм. Така и не доуточни обаче на кой точно модел са си правили експеримент.
Този пост е редактиран от Deyan Stoykov; 30-11-14 в 20:22.
Как да видя отработените часове на 42LB550V ?
Уредих се май с наяква мостра от БГ черния петък от ТМ и се чудя кво да правя щото определено не очаквах отворен и сглобяван телевизор, та съм неприятно изненадан и се чудя да го връщам ли има ли му нещо? Едни БГ мнителност ме е налегнала от тия отворени и ползвани промо стоки?
иначе на 600 лв ми звучеше добре(по 500 са 32ките) а за модел 2014 г класическо тв 42 инча без смарт и 3д - е хубаво е да ги има но според мен тия функции се ползват много рядко май , както чувам
Тествах го за пиксели и за неравно мерна подсветка по ъглите - изглежда ОК.
Няма затъмняващи "перденца" по ъглите - ОК
Тествах матрицата със снимките с решетката - няма оставащи черти както е в 67х серията ОК.
Какво друго да му огледам?
За сега проверих че е
50Hz матрица ips LG пърово поколение
произведен на 14.03.2014 иначе го дават по SN 04.2014 В ПОЛША С руска печатна платка предназначен за източна европа
не ми харесва, че не поддържа DTS звук пише, че няма DTS декодер, мислех че 2014 вече проблема да е решен масово, много тъпо е да прекодирам с попкорна audio converter отново филма от DTS нa AC3?
и малко тих/слаб ми е звука му, само 2х5вата са му говорителите!
не намирам никъде в менюто относно продукта да ми каже коя версия е фирмуера или софтуера, явно няма да има обновявания за модела май
пробвах от дистанционното с 5те 1 и само така разбрах версията 3.46.03.01(5890)
за сега други забележки нямам
много интересно решение е с бутона за вкл като джойстик и 4 позиции за смяна на канал и корекция на звук, идейно хареса ми!
интересно че и говорителите са от долу и сочат на долу
Иначе бях си харесал преди 2 месеца 42LB679V за 900лв от карфура, ама ако и те са били с проблеми в матрицата както серия 671 серията дето пак е пускат там на промо .
Незнам кво да вземе човек май почвам да се заглеждам за смяна с 200 лв в повече => 42LB650V има DTS, 100Hz, WebOS, 3D, 2 пъти по силни говорители 10 вата , ама да ли си струва 200 лв отгоре?
Този пост е редактиран от bambam2k; 01-12-14 в 04:20.
Ако искаш да ядеш и пиеш (и може би пушиш) 200 лева повече, оставаш си с отваряният мострен телевизор, на който те дразнят силата на звука, липсата на DTS, липсата на 100 Hz, липсата на WebOS и чувството оттук-насетне, че са те минали (макар и за по-ниска цена).Никой не може да реши вместо теб, колега. Изборът е изцяло твой. Все още имаш време да действаш. Щом се колебаеш и си писал толкова дълго разтревожено мнение тук, значи очевидно виждаш проблем и се чувстваш прецакан, с право. Но по същество всеки "ловец на ниски цени в черни петъци" и други подобни начини за пробутване на мостри и залежала/отремонтирана/дефектна стока трябва да е наясно, че ниската цена идва за сметка на нещо гнило в това, което получава.